Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by SwanheartCrno dete...Ovo liči na ono pitanje 'A ispod kog je drveta sedeo Njutn kad mu je pala jabuka na glavu?'...
untouchable says:
e ja sam danas tek saznala da od pilica moze izrasti i kokoska i petao
Swanheart says:
Swanheart says:
untouchable says:
ja mislila pilici su pilici.. mali muski pilici
Originally posted by SwanheartPobogu, zar ona to da pita?! Zar to liči na nju?!
dobro da nije pitala odakle raste kosa
Originally posted by NorthPa jel mesao posle?
dolazim sa kolegom za vreme pauze u Maxi i on uzima i tvrdo i meko pakovanje cigareta i ja ga pitam zasto uzima oba.On mi mrvav ladan kaze: ``pa ja kad pusim, volim da mesam``.Kasirka je pocela da place od smeha a ja sam samo izasao napolje da bih mogao umreti od smeha sam ne privlaceci paznju ostalih kupaca.On i dalje nije bio svestan sta je rekao dok mu ja nisam objasnio.Pritom je str8 i vrlo ozbiljan momak
Originally posted by SunceMa ja sam ista nego je ona blesava
Kuku, Nanny, sta ucini ona od tebe. Reci ti njoj da lici na nemacku upravnicu koncentracionog logora.
bas je kjut ova bacacica.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!