Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By marrinija
^ koma
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691833#p2691833]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691728#p2691728]marrinija napisao:[/url]komentar druga na moju privlacnost prema starijim zenama i njegova odbojnost prema istom

matoro bre. to sve mrtvaci za mene. ti si nekrofilicar.
Koliko starijim :smirk:

No hidden agenda, I swear.

:cita:
od 30-50god. flertovala do skoro s' dve cice koje imaju po 45 al nije moglo dalje :')))))))
By Aven
Cimerica u pozadini gleda neku ubi-bože emisiju sa krezubim ljudima i komentira:

Evo što ti je ljubav. Mi tu kenjamo o tome što nam je sve bitno kod partnera.
Ma najbitnije je da te ne tuče!

:'D
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691910#p2691910]marrinija napisao:[/url]^ koma
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691833#p2691833]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2691728#p2691728]marrinija napisao:[/url]komentar druga na moju privlacnost prema starijim zenama i njegova odbojnost prema istom

matoro bre. to sve mrtvaci za mene. ti si nekrofilicar.
Koliko starijim :smirk:

No hidden agenda, I swear.

:cita:
od 30-50god. flertovala do skoro s' dve cice koje imaju po 45 al nije moglo dalje :')))))))
Opa :lol:

Ja sam bila (vise godina) sa zenom koja je 18 godina starija od mene, i najjace je sto kad smo se upoznale (online prvo) smo pricale o godinama i ona me pitala da li imam gornju granicu godista koje me interesuje i ja reko pa 40 .... (tad sam imala 26). Bilo mi glupo bas kad rece da ima 44 :kesa: Od tog razgovora apsolutno ne odgovaram na to pitanje.

Cuz I was so effin wrong.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2692613#p2692613]Aven napisao:[/url]Cimerica u pozadini gleda neku ubi-bože emisiju sa krezubim ljudima i komentira:

Evo što ti je ljubav. Mi tu kenjamo o tome što nam je sve bitno kod partnera.
Ma najbitnije je da te ne tuče!

:'D
:radosnice: cimerka ima my kind of humour :)
By Aven
^
Nda. To je ta s kojom bih te upoznala. :D

Snimali su ljude u nekoj zabiti i neka baba je bila sva sretna šta je našla muža koji ju ne tuče.

Inače su mi <3 sretnice koje hvale svoje muževe s rečenicama:
Al' meni on nikad nije branio da idem na kavu s prijateljicama, da si kupim... i sl.

p.s. D., ako čitaš, nemoj mi kaj zamerit što te pimpam. :*
Korisnikov avatar
By Hys.
:lol:

Pa D. se moze i ukljuciti a ne samo eventualno citati :D

E, to, a znas ono "eto ne kocka se i ne pije...ako me i vara samo da ja ne znam, postuje me, nikad ne bi dozvolio da saznam"

edit to add

o dodjavola sad se setih onoliko primera .... :transferblama:
By Aven
Dobile smo internet u stan i rekla je da će pogledati, ali mislim da je otišla na Gay hr. :D

A propos varanja, imala sam prilike čuti i: Nije jedini. I drugi to rade.
Korisnikov avatar
By Hys.
Moje iskustvo sa gay hr je bilo da nikad vulgarniju prajvat poruku na forumu nisam primila od osobe koja je bioloski zensko :lol:

Se popravio taj forum sa posecenoscu? Kad sam ja dolazila nesto malo, bio je mrtav bas.

A ima i

"neka, neka, samo nek on radi sta radi pa ce da vidi koliko ce ga to kostati (finansijski. i ne zato sto ce da se razvede)"

o.O
By Aven
Bila sam tamo prije skoro godinu dana na tri mjeseca i prisjelo mi. Deaktivirala sam račun. :D
Na 1000 postova 1 pametan. O PP-ovima da ne pričam. Nije mi se dalo ni čitati poruke bezglavih muškaraca koji su me svako toliko pitali nosim li hulahopke i želim li ih jebati strap-onom.
Korisnikov avatar
By Hys.
U sunce ti poljubim!

Znaci dobro sam prosla, dobih te dve poruke od neke osobe, videh teme i reko pali odavle.
Korisnikov avatar
By Mars
Still Niki

(dečko, komentar na simptome mog alchajmera)
Korisnikov avatar
By Markiza
'Седи у тролејбусу бакица и наглас декламује повелики део "Илијаде". Кад је завршила, цео тролејбус одушевљено аплаудира, а она, онако за себе, додаје:
- Да, то памтим. А зашто сам села у овај тролејбус - да ме убијеш!'
By Aven
:mucka: : ...kažem joj da mora donijeti urin i ejakulat od muža, a ona me pita što je to ejakulat, da li je to stolica?! Žena ima 25 godina, ide na umjetnu oplodnju i ne zna što je to ejakulat!!!

Sperma, gospođo. Sperma.

D.

<'3
By Aven
Danas ste gotovi s matematikom. Ako ćete me ikad trebati na nekom od kolegija, javite se.

Goga. The Žena. :meda:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja da budem debeo NEĆU!

:tungi:
Korisnikov avatar
By Hys.
sad upravo cuh, i tacno cekam da li ce da kaze to sto je rekao

neki matori iz kriminalnog instituta kurca palca

"i onda zamislite ostave na primer bombu u kontenjer i onda taj kontenjer bude pregledan od strane onih cigana ..."
Korisnikov avatar
By Hys.
da, nisam izvalila da je scout ulogovana, pa sam morala da brisem, kopiram i ponovo sebe ulogujem. nije mi prvi put -.-
Korisnikov avatar
By Mars
dobro je

gledao neke filmove pa ovih dana pojačano brinem o mojim neurološkim funkcijama
Korisnikov avatar
By gossip
pricaju dve babe o dedi koji je umro

"pa od cega je umro?"
"umro je od RAKIJU!"

:lol:
By Speculum Columbae
sanjala sam da sam na probi crkvenog hora koju drzi moj profesor koji je umro pre par dana, kao fali nam soprana i mecosoprana

z o v u m e
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!