Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
da,da :)
vidjena je sada skoro u apartmanu :D
Korisnikov avatar
By *Sandra*
boze me sacuvaj :krezavi:
pa ko je ta persona? kako izgleda, da znam da joj mahnem? :lol:
Korisnikov avatar
By gossip
pa ne znam kako da ti je opishem :D sve u svemu ne verujem da se vratila starim aktivnostima :D
By space_oddity
Dečko i ja smo pre par dana ušli u pekaru i reče nam tad prodavačica: "Izvolite, momci." :smeh:
"Nismo momci", odgovara on, na šta ona dodaje: "Postaćete!" (misleći valjda na to da smo još mali, pa kad odrastemo bićemo momci).

Posle dolazi druga prodavačica:
Prodavačica2: Jaooo što ste vas dvoje lepi. Kao da ste par! Pa, jeste li?
Dečko: Jesmo.
Prodavačica2: Jaooo baš ste slatki. Baš ličite.* Kao da ste brat i sestra!

:smeh: :smeh: :smeh: wtf :smeh:

*inače, ja sitna, mršava, tamnokosa, tamnih očiju, a on krupniji, plav, svetle kože i plavičasto-zelenkastih očiju. ali imali smo slične kapute i oboje nosimo naočare, that must be it. :smeh:
Korisnikov avatar
By maka
"mako, ti i ja bi zajedno bili savrsen muskarac"
Korisnikov avatar
By gossip
kolega sa posla: "znaci imam te za utorak"
mislim se u sebi: "ti mozes da me imas bilo koji dan" :lol:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
mOwbid: idem da piskim
Korvin: Sretno.
Korvin: Uz tebe smo.
EnMademoiselle: lepo se provedi
Miss Marple: pozdravi sve
Korvin: Vrati nam se brzo.
EnMademoiselle: javi kako je bilo

Kakav ispraćaj. :lol:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2471828#p2471828]KorvinOdAmbera napisao:[/url]mOwbid: idem da piskim
Korvin: Sretno.
Korvin: Uz tebe smo.
EnMademoiselle: lepo se provedi
Miss Marple: pozdravi sve
Korvin: Vrati nam se brzo.
EnMademoiselle: javi kako je bilo

Kakav ispraćaj. :lol:
Ova opet piski? :maska:

Ont:
Odgovara jedan decko u odeljenju nesto iz engleskog i pita ga profesorka da prevede nesto i on k'o iz topa kaze: "Stalno nas zovu na zurkama.."
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
"Pa sto su te roditelji poslali u ovu skolu kad ne ucis? Sto im za dzabe trosis novac?"
"Ja to da napravim ravnotezu u odeljenju."
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
keva: "ako postanes normalna, dobices svo imanje, sve sve sve, tvojoj sestri nista dati necemo"
ja: "a ako ne postanem normalna?"
keva: "onda nista. ni dinar."
tata: (mojoj kevi)
"sta lupas, ocemo k'o faraoni sa sobom sve u grobnicu da nosimo?!"

keva cuti, cuti.. i onda
"verovatno su i njihova deca zastranila.. zar ne vidis kako su se oblacili"

:lol:
Korisnikov avatar
By Myself
"Dobio sam unuka! Dodji na pice."
Nek' je ziv i zdrav! Jel sve u redu? Koliko je tezak?
"Ne znam tacno, oko 3 kg i 600 gr."
A dugacak?
"Oko 90cm, mislim"
:alikako:
:retard:
Pijana budala.
Korisnikov avatar
By Srklet
GORDANE DUHAČEKU.. ETO, MOGU PRIZNATI DA SAM POLUURAČUNLJIV, NAKRATKO DOŠAO KUĆI SA SLAVLJA ZA GENERALE.. ZNAM TA TI I TVOJA EKIPA BRIŠETE NEPOŽELJNE (vam) KOMENTARE, AL NEMA VEZE.. OVAKO... : ĆEDERE MOGU TRPJETI.. I NE SMETAJU MI.. DOISTA.. SMETA ME VAŠ NASTUP.. VI STE U PRAVU, UVIJEK.. VI STE LIBERALNI, KOZMOPOLITI, NISTE ŠOVINISTI, NACIONALISTI, NISTE FAŠISTI..... ALI BRATE GORDANE.. PA DAJ DOZVOLI DA I MI IMAMO SVOJE PRAVO NA MIŠLJENJE.. JA VAS OSOBNO NE MRZIM.. ALI NI VOLIM.. ALI AKO VAS NE VOLIM, I OSTAVIM VAS NA MIRU, VAMA NI TO NIJE DOVOLJNO.. VI ŽELITE DA VAM PLJEŠĆEM, DA VAS TAPŠAM.. NE.. SAMO MI SE SKINITE S OČIJU.. I TO JE TO..

:lol: :love:
By gospodzo_zgazis_me
lisabonska lekcija broj 6, poslednja i najdragocenija - kada ne želiš da se vratiš na Balkan, jer tamo postoje neki Srbi i Hrvati za koje te baš zabole kurac jer ne žnaš ko je od njih jadniji, a ti zamisli sebe kako skačeš u hladno finsko jezero, i zamisli sve ono o čemu ti je pričao deka Finac. Prazna glava, prazno telo, samo hladan dah.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
"... i tako stavimo ovde supstancu koju zelimo da merimo u gramovima..."
Korisnikov avatar
By Misfit
malopre otišao po pljuge i idu dve devojčice ispred mene. jedna se dere na drugu.

klinka 1: die, motherfucker, die!
klinka 2: a šta ti to znači?
klinka 1: umri... madafaka.

:smokin:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
"Ma to su podguzne musice."
Osoba govori o karakternim osobinama nekih ljudi.. :lol:
By Simor
"Pao nam je kamen sa srca jer imamo srce." - hrvatski premijer Milanović (u čije vreme očigledno nije bilo anti-akni krema pa ima, hmmmm, reljefno lice) povodom oslobađanja hrvatskih heroja.

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Srklet
malo kasnim, al ovo je mozda i izjava tjedna so it's ok ^^

“VOLIM JE! I TAKO MRTVU, HLADNU I ZGRČENU. VOLEĆU JE ZAUVEK VIŠE OD SEBE I SVEGA! VOLI I ONA MENE I DALJE, MI SMO NEŠTO POSEBNO VERUJTE VARALA ME JE SA KOJEKIME DOK SAM BIO U ZATVORU, PRIZNALA MI JE TO! TO ME JE POGODILO JER JE ONA MOJE SVE, MOJE SVE EEEEEEEEEEJ!!!!!! NISAM HTEO DA UMRE, NIJE TO BIO CILJ! … JEBITE ME SADA SVI, MRZITE ME, IMATE I RAZLOG, JA ĆU JE OPET VOLETI!!! A VI KOJI MI PRETITE PREKO TASTATURE MOŽETE KITE DA MI SE NASISATE SVI! I JOŠ NEŠTO NE TREBAJU ANĐELI DA JE ČUVAJU KAO ŠTO SVI KAŽETE, JA VEČERAS PUCAM SEBI U GLAVU NAPOKON I IDEM DA OPET ČUVAM MOJE JEDINO! MOJE SVE! VALDA JE GORE SVE IDEALNO PA NEMA NEGATIVNIH STVARI KOJE NAM VEZU KRŠE, SAD ĆE BITI IDEALNO! NAPOKON LJUBAVI SVI NAŠI SNOVI ĆE BITI OSTVARENI, NEMA MAŠTANJA U PRAZNO! STIŽEM LJUBAVI ČEKAJ ME, DA TE DRŽIM ZA RUKU AKO SE GORE NEČEG UPLAŠIŠ, ZNAŠ DA SI PORED MENE NAJJAČA! ZAUVEK ANĐELE MOJ GREŠNI! VIDIMO SE, DUŠMANI SISAJTE KURAC (GLUPA POLICIJO OD PRVOG DANA SAM ZNAO DA ĆU DA PUTUJEM KOD MOG ANDJELA, SAMO SAM VAS ZAJEBAVAO PAR DANA DA SHVATITE DA STE MENTOLI ZA DAČU- SVEMIRSKI OTPAD) SAUČEŠĆE PORODICI, NISAM HTEO JBG, IZJEDNAČIĆU SAD. PRENESITE SAUČEŠĆE MOJOJ MAMI, RECITE JOJ DA JE VOLIM! ”
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zato što te niko ne voli, te smo interesantni samo kada ti odeš. :P
Korisnikov avatar
By gossip
ortak: "muka mi je od muskaraca"
ja: "i meni...aj postanemo lezbejke"
ortak: "daaaaaaaa"

:lol:
By Kragi
Spasli smo zemlju od kolapsa i bankrota, vraćamo dostojanstvo imenu Srbije u svetu, ulivamo nadu seljacima ulaganjima u poljoprivredu, zahuktali smo izgradnju auto-puteva, donosimo stabilnost energetici, zdravstvu, hapsimo kriminalce, usvajamo zakone za pomoć privredi, vraćamo dugove...

Velimir Ilić, ministar za infrastrukturu.

:smeh: :smeh: :smeh:
  • 1
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!