Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Meni njihov mentolizam uopste ne smeta - ne dodiruje me, ali sam se konkretno u ovom moronskom spotu zacnuo svaki put kada bih video panoramu i ulice Beograda.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Šta je bre Harlem Shake?!

Na Youtube-u postoji brdo snimaka, uniformisanih, golišavih momaka, sportista... jeste jebozovno koliko i retardirano. Ali ne kapiram!

Prema wikipediji, ovo je original:

A početak youtube ludila ovo:

I, najbolji snimak iz serijala (po mom skromnom mišljenju):

Korisnikov avatar
By bern
mene često blam kad je neke ljude blam nečega što ih ne bi trebalo biti blam.

ne znam... neka glupost. i onda se zamo zabezeknem uz "zar i ti, sine brute".
Korisnikov avatar
By Dirrty
Trenutno na Pinku, emisija Sanje Marinković. Gosti - Era Ojdanić, Milić Vukašinović, Vendi, Maja Nikolić, Peja (ne znam mu puno ime, niti šta tačno radi - voditelj?!). Šest idiota na jednom mestu, neprocenjivo!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mogu da zamislim kako je... Cudan.... Spoj sanjinog krestanja i bunara iz kog vendi govori
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2513633#p2513633]Dirrty napisao:[/url]Trenutno na Pinku, emisija Sanje Marinković. Gosti - Era Ojdanić, Milić Vukašinović, Vendi, Maja Nikolić, Peja (ne znam mu puno ime, niti šta tačno radi - voditelj?!). Šest idiota na jednom mestu, neprocenjivo!
Bio i Miloš Bojanić, ali je napustio emisiju zbog Vendi, pri tom je nazivajući kurveštijom i sl bogougodnim imenima. Onda je na njegovo mesto uleteo Peja. Htela i Maja da ode, al je izmoliš da ostane. Zašto ove emisije uvek moraju da budu na tv-u kada ja jedem? (drugačije ih ne bih ni videoo)
Korisnikov avatar
By Dirrty
E jeee... znači uleteh na pola! Nasmeja me lepo Milić, čovek pogađa dobro poentu svake priče, ali je lud. Ostali su no comment.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
cetr'esdeveta, pedeseta sekunda, ljudi, da li je to ono sto se zove NJAKANJE?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515462#p2515462]Hys. napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2515028#p2515028]spliff napisao:[/url]
ajme...upravo su svi kod mene gajbi, verujem ukljucujuci i macku, imali transfer blama.
Po drugi put se zasmejah kad je cuh. :lol:

Sto je najgore, men' se cini da ona misli da je genijalna! Da originalni vokali mogu cipele da joj obrisu... :cut:

:ua:
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Mene blam toliki obuzme da me je sramota iz sobe izac'.
Jos ako neko cuje da to dopire sa mog laptopa - pa u zemlju da se pokopam, odmah!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pre bih umro, nego pustio nekom strancu. Ali zato, jedva cekam da pustim srbijanskim prijateljima, da se zagrcnemo od smeha. :wundy: Valjda cu se setiti...
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!