Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by Dirrty19g
Ima li jos necija macka sledeci trip:

Voli da se igra sa lopticama i svacim sto moze da se kotrlja... i pritom se ponasa kao pas... trazi od mene da joj bacam, i onda ona ko pomahnitala trci za tim i lovi, i pritom mi donese i spusti pored nogu i umiljava mi se dok joj ne bacim opet?
Moja ima trip da juri laser kao luda (onaj crveni kod kineza sto ima da se uzme). U stanju je da toliko trci za njim, prelece prepreke, udara o razne predmete usput, proklizava na glatkom, sve dok na kraju ne ostane bez daha sa sve isplazenim jezikom, i onda malo prilegne na parket da se ohladi, dahcuci kao pas!
By Pending-For-A-Bending
A evo i slike mog kucnog ljubimca. U pitanju je engleski bulldog Lucy Elisabeth, jarac je u horoskopu. Voli sve sto vole mladi. Obozava sve sto moze da se pojede ili grize. Obozava da je ceskaju po stomaku (kao i njenog gazdu). Rano rani jer je cula da se tako dve srece grabe. Trazimo drugare za setnju

Kad ne zeli da se kupa ako nema sampanjca
Slika

Kad je bila beba i prvi pokusaji poziranja:
Slika

Bebacki pohodi na prase:
Slika

Motion study:
Slika

Crouching bulldog, hiden dragon:
Slika

Baby poser:
Slika

Fatigued:
Slika

Zaspalo prase:
Slika
Korisnikov avatar
By Rei
Moju machku je neko iz ulaza pustio na ulicu i nema je vishe, evo vec mesec dana. Sumnjam na kretene shto zhive ispod mene, oni su je oduvek mrzeli, posebno matora kurva i njen sin. Dace bog da muzh sazna da ga ova vara, pa da veshtica dobije korpu koju je zasluzhila i prodje kroz shta prolazi i moja Milica, ako je josh zhiva.
Korisnikov avatar
By andjela
BBB preslatka kuca :sweet:
REI ako se nije vratila onda joj se nesto sigurno desilo :(
Korisnikov avatar
By xfreelancer
Originally posted by REI
Moju machku je neko iz ulaza pustio na ulicu i nema je vishe, evo vec mesec dana. Sumnjam na kretene shto zhive ispod mene, oni su je oduvek mrzeli, posebno matora kurva i njen sin. Dace bog da muzh sazna da ga ova vara, pa da veshtica dobije korpu koju je zasluzhila i prodje kroz shta prolazi i moja Milica, ako je josh zhiva.
ne bih da koristim govor mrznje, al' ne mogu da shvatim ljudeskare i zenturace kojima moze da smeta macka i to u zgradi! bolesnici izvitopereni!

inace, posto su ostali drugari i drugarice bili krajnje utesni po pitanju macinog povratka :oklagija: ja bih da unesem malo optimizma. dakle, jedog februara smo moju prvu macku tj. macora u nedostatku kucnih varijanti odneli kod prijatelja u dvoriste da se podruzi sa lokalnim cicama. znam, debilna ideja ali nismo bas imali mnogo izbora. naravno da je macan nestao vrlo brzo, tj. u roku od pola sata. pokusavali smo da ga nadjemo i narednih mesec dana, mozda i vise keva i ja smo skoro svakodnevno obilazile komsiluk i zavirivale u svako dvoriste, ali nista...
i jednog dana, kada smo vec digli ruke i poceli da ocajavamo, on se pojavio preko puta mesta gde smo ga ostavili iako je proslo dosta vremena.

poenta elaboarata: mozda se i tvoja mica vrati kuci iako je nema tako dugo! :molise:
Korisnikov avatar
By *deni*
BBB , Beti ti je veoma slatka kuca, ali bi bila preslatka kada se ne bi zvala Beti, vec Živkica, Dragoslava ( od milja zvana Gaga :sweet: ), ili još bolje - Julkica. :love:
Tada bi bila baš baš preslatka. :love:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by SloveniaBoy
Tole pa je moj zajec, Rex :P .

Slika

Slika
ove dve slike su sjajne!
zec ti je mnogo sladak, kao igračkica neka :)
By Çâðê_DUP
Moja Čarapica :maca: :love:

Volim je najviše na svetu.

Slika
Slika

Čarapica spava nakon što se prejela

Mrzi da se slika

Slika[/URL]
Slika
By Çâðê_DUP
Originally posted by andjela
preslatka je :)
:)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Angelina777
Slika[/URL]
Slika
Sunčica Predić :maca:
:love:
Korisnikov avatar
By soki
Ovo su moji ljubimci koji zive vec godinama u mom dvoristu zovu se Silver Surfer i Simce

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

A ovo je Pera Zdera koji isto tako zivi na drvetu u dvoristu

Slika

Slika

Perina guza

Slika

Blizak susret mog kucnog ljubimca Pumbe i Silrver Surfera

Slika

Pumba

Slika

Neznam zasto ali stalno samo hoce da spava na meni.

Slika

I ovo je Black-i

Slika
Korisnikov avatar
By soki
A inace volela bi na napravim bazen i da imam malog

Slika
Korisnikov avatar
By soki
Ja sam ocigledno glupa plavusa/i] :cheer: NOT ANYMORE

Moze li neko da mi objasni kako da nakacim slike u "prirodnoj" velicini,
a ne kao minijaturne slicice ili linkove.

Problem resen

Hvala Angelina777
By Çâðê_DUP
Idi na link na imageshacku koji direktno vodi do slike, pocinje sa http i zavrsava se sa jpg

pa ga pastuj ovde, a obavezno [img]http...jpg[/img]
By Pending-For-A-Bending
Da organizujemo jednu izlozbu ljubimaca od gay vlasnika? Da se i ja mogu nazvati aktivistom. Makar cu imati JEDNO konkretno delo iza sebe ;) )
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Big Bad Bear
Da organizujemo jednu izlozbu ljubimaca od gay vlasnika? Da se i ja mogu nazvati aktivistom. Makar cu imati JEDNO konkretno delo iza sebe ;) )
now, you're on the right track ;)

ont: mnogo mi je smesan ovaj zec a.k.a. lavlja glava :grin:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!