Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Od pre par dana, ali je vredno pomena:

Ortak: Kako se zove onaj KUD iz Pančeva? Onaj mađarski što imaju zanimljive nošnje?
Ja: Stvarno ne znam.
Ortak: A ... setio sam se. Janoš Bećaroš!

(KUD se inače zove Petefi Šandor)
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Staro oko nedelju dana.
Dolazi koleginica i priča kako joj je bilo lepo u Bugarskoj na svadbi neke njene rođake, hvalila muziku i pokazivala slike. Tada dolazi kolega koji je kasnio i uključio se u razgovor.
Kolega:Znači, bilo ti lepo. Baš ti lepa haljina, i sestra ti slatka na fotkama.
Ana:Hvala, a i da vidiš kakav im je pevač bio na svadbi, prelep.
Kolega:Au, Ana, pa ti si si se slikala sa Azisom, kako ti zavidim.
Ana:Milane, to mi je mama.
Mi smo ćutali i nastavili sa vežbama. Oni još uvek komuniciraju minimalno.
Korisnikov avatar
By Presveta Baba Simana
Keva kaže babi "Daj izvadi mi onaj lonac sa slatkim kupusom od juče?" A baba junački kao prava crnogorka odgovara "Nema. Sve sam ja to SAMA pojela!" i sa osmehom na licu kao da je medalju za taj podvig primila.
Korisnikov avatar
By blenta
dobio pismo u inboxu na faxu

bez povratne adrese i markice

:" i know that its gettin cold but your ethnic hairy legs are the only reason to get up thu and thu morning and go to the business building"

--------------------------------------------------------------------------

u grupnoj tusiraoni ... koristim tongue scrapper
i to tako sto ga gurnem skroz pozadi i ocistim ceo jezik a ne od pola

lik do mene: sweet, no gag reflex. im josh btw
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2324021#p2324021]Mali-Princ19 napisao:[/url]Staro oko nedelju dana.
Dolazi koleginica i priča kako joj je bilo lepo u Bugarskoj na svadbi neke njene rođake, hvalila muziku i pokazivala slike. Tada dolazi kolega koji je kasnio i uključio se u razgovor.
Kolega:Znači, bilo ti lepo. Baš ti lepa haljina, i sestra ti slatka na fotkama.
Ana:Hvala, a i da vidiš kakav im je pevač bio na svadbi, prelep.
Kolega:Au, Ana, pa ti si si se slikala sa Azisom, kako ti zavidim.
Ana:Milane, to mi je mama.
Mi smo ćutali i nastavili sa vežbama. Oni još uvek komuniciraju minimalno.
:lol:
Korisnikov avatar
By Presveta Baba Simana
"Šta beše fado? Onaj instrument što liči na klarinet ili ona španska pesma?"

Inače, za instrument se kasnije setio da je oboa ...
Korisnikov avatar
By Mars
A jel se setio i da je fado portugalski?

:)
Korisnikov avatar
By KiWi
Likuši koja je ispred mene stojala u redu u prodavnici zvoni fon. Javlja se na telefon i kaže:
"E zvala sam samo da te pitam kako se beše zove ona pesma Amy Winehouse koju je snimila kad je već umrla, ono posthumno?"
Korisnikov avatar
By KiWi
Danas srećem drugaricu iz srednje koju dugo nisam video i hvali se ona: "Krajem avgusta sam krenula na PowerPoint i od tada mi se lagano život menja. Sebi delujem sve privlačnija, zategnutija, a i mnogo više mi momci prilaze. I to sve samo za par meseci! Planiram da idem bar još godinu dana na PowerPoint. Stvarno je revolucionaran!"
Odgovaram ja: "Na PowerPoint? Microsoftov program za izradu prezentacija?"
Ona: "Ne ... lapsus. PowerPlate!"
By Speculum Columbae
- Nismo ni na tragu odluke. Umesto da se spisak smanjuje, on se iz dana u dan povećava. Šta da se radi kad su sva srpska imena prelepa - kaže Ivan [Bosiljčić] za "Blic".
Korisnikov avatar
By bu
khm moje odvale:
-budi kod parka u Moskvi.
-Tako se meni jednom desilo par puta
-toceno 120 pivo itd itd
Korisnikov avatar
By blenta
najmladji brat bolestan
mora da odlezi

keva mu ne ida da izadje kroz vrata da ide u predskolsko

m: "pusti me da idem u skolu idiote, oni ce sve nauciti bez mene a ja cu ostati glupav"

:sweet:
Korisnikov avatar
By Mars
"Znaš šta je najveći problem? Jel znaš?...Ne? Evo ja ću da ti kažem šta...Najveći problem je...što ljudi...ne razlikuju: KREM boju...od BEŽ boje"

:hamlet:

Kuma

:love:
Korisnikov avatar
By boo_radley
"Stanje u oblasti ljudskih prava je potpuno zadovoljavajuće, ali to ne znači da ne treba i dalje da radimo, posebno kad su u pitanju marginalizovane grupe. Jedno je sigurno - u Srbiji ne postoje diskriminisane grupe"

-Milan Marković, ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu

:krezavi:
By alexandermagic
najmladji brat bolestan
mora da odlezi

m: "pusti me da idem u skolu idiote, oni ce sve nauciti bez mene a ja cu ostati glupav"
Sunce pametno. :love:
By Kragi
Jedna kragujevacka kurvestija koja me zasmeje uvek, kao niko:

- Jao, upoznao sam na romeu jednog super tipa i mnogo mi se svidja, mnogo je jebozovan. Danas smo se tri puta culi telefonom i sva tri puta je drkao. Imam veliki problem kako da se vidim sa njim posto je ozenjen i radi kao komercijalista te je non stop na putu.
Stvarno ne znam, ili da mu predlozim da dodje kod mene pre posla i da ustane u cetiri ujutru, ili da me stavi u auto da podjem sa njim pa nek me jebe negde usput.

:lol:
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329827#p2329827]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329657#p2329657]alexandermagic napisao:[/url]
najmladji brat bolestan
mora da odlezi

Sunce pametno. :love:
klinac je kevi rekao idiote?

da, bezobrazan je jako
Korisnikov avatar
By deran
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2329597#p2329597]sour_cherry napisao:[/url]"Stanje u oblasti ljudskih prava je potpuno zadovoljavajuće, ali to ne znači da ne treba i dalje da radimo, posebno kad su u pitanju marginalizovane grupe. Jedno je sigurno - u Srbiji ne postoje diskriminisane grupe"

-Milan Marković, ministar za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu

:krezavi:
tačno-postoje čitave populacije,ne grupe i grupice...

mislim,gde ih nalaze samo,pa da ih sade,ne može ovoliko budala da izđika... :puzzle:
By alexandermagic
da, bezobrazan je jako
To mu svakako neće škoditi, još dok se vremenom nauči da po tom pitanju bude donekle i selektivan... :love:
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!