Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Vel boy
pokušaću, mada je teško znati sukati dobro bez mamine mi ruke. :)

p.s. eto, nikad još nisam sam sukao pite.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jeste zajebano, ja ne bih umeo, al posle 10 puta nauci se. problem sa tim domacim stvarima je sto svako ima drugaciji recept i sta god na netu da nadjes nece imati isti ukus koji zelis da dobijes i kog se secas.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
^ E, to jesam. :D Prošle godine snimah nešto u CZ-u. Nezaboravno iskustvo. Šteta što ne dozvoljavaju fotografisanje, scenografija je jedinstvena, naročito zatvorsko dvorište. Uopšte uzev, nije vam svejedno, a opet vas zvizne neki adrenalin, pogotovo kad prođete pored svih onih zatvorskih faca, pa kroz ona silna vrata u pratnji čuvara... :D

------------

Nikad nisam slavio tzv. Dan zaljubljenih. Ne slavim ni Novu godinu, a da slavim sad tamo nekog konzumerističkog sveca. :no:
Korisnikov avatar
By zozefin st
^ ^ niti zelim jer sam dozivela nesto slicno...

*anton postavi neku sliku
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
Pa nisu dali, oduzeli su nam telefone i fotoaparate na ulazu. :( Ali taj osjećaj... Dvorište u betonskim pločama, tek pokoja travka, jedna klupica, jedna kanta za đubre, jedan improvizovani koš, jedna lopta i sa sve četiri strane zidine zgrade koje idu, čini se, u nebo. Prozori zamandaljeni, preko njih debele rešetke. Sablasno djeluje. Izmiješa se neki osjećaj klaustrofobije, straha i nelagodnosti, a opet ti je sve nekako novo, veličanstveno, pa te sve zanima, gdje jedu, šta jedu, šta oblače, kuda se kreću... Hodnici su isto priča za sebe. Iz glavnih se račvaju na desetine sporednih, na svakom ima po jedan telefon. Vrata u rešetkama, moderna vrata sa elektronskim otključavanjem, bio sam i u biblioteci. Sobičak od desetak kvadrata, ali ima jedno pet, šest hiljada naslova. Šteta što u ponudi TOS, u dogovoru sa državnom vrhuškom, ne postoji neka turistička tura unutra samog zatvora, po dvorištu i sl., cijenim da bi bilo vrlo posjećeno.
Korisnikov avatar
By Blady
Bila u ovakvoj situaciji.
Dosta toga "nikada nisam" u poslednje vreme.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!