Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
ma da li se vila obratila toj osobi koja je pridobila njene simpatije? živo me zanima
Korisnikov avatar
By Delete
Ne mogu se setiti da li sam ranije imala nelagodan osecaj zbog potrebe da posaljem privatnu poruku, ali sad mi to dramljenje izgleda besmisleno. Ako imas sta da kazes - salji, a ako nemas, a bas imas potrebu da saljes - opet posalji.
Ukoliko neko ne zeli da dobije poruku, iskljucice mogucnost da primi.
U poslednje vreme sam razmenjivala poruke u vezi sa nekim tehnickim detaljima, nisam se bas dopisivala i razglabala o metafizici ili Platonu. :)
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne šaljem nikome, niti meni šalje neko, isključeno.

a zašto sam isključila privatne poruke.. zato što ne želim da primam privatne poruke.
Korisnikov avatar
By Hys.
ok, fer inaf, samo me je zanimalo, obojena sam licnom perspektivom ko i svako drugi, a znam da sam tako upoznala neke najs ljude :)
Korisnikov avatar
By Hys.
^ to ti kazem. obaska sto ne kapiram kako ljudi koji su disejblovali poruke znaju nekoga sa foruma, a da nije da se znaju od pre - kako su prvi put razmenili podatke i videli se - mozda nisu iz odma disejblovali nego kad su tek upoznali par ljudi.

Al ne moram ja sve da kapiram :D
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
^
Pa to. Ili su mozda vec znali/imali nekoga na fejsu, tviteru il' necem trecem, pa tu pisi kad zele. :nerd:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
da acijalna sam ne volim da se družim sa ljudima a i lekari su ljudi pa ne mogu da se lečim :(
Korisnikov avatar
By Madonna
"obaska sto ne kapiram kako ljudi koji su disejblovali poruke znaju nekoga sa foruma, a da nije da se znaju od pre - kako su prvi put razmenili podatke i videli se - mozda nisu iz odma disejblovali nego kad su tek upoznali par ljudi." by hys
pa evo recimo ja sam video onu temu za times pub i da se okupljate pa sam se pojavio. nije razmenjen nijedan pm. ne vidim problem i sta je nejasno... na stranu to sto ta opcija disejblovanja vrv nije ni postojala te 2009.

ili ti ciljas na upoznavanje radi jebanja, misim ne znam o kakvim podacima je rec... u svakom slucaju mi je prilicno
nejasno to sto ti ne kapiras kako i zasto bi neko ugasio tu opciju :D
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2625300#p2625300]MDNA napisao:[/url]na stranu to sto ta opcija disejblovanja vrv nije ni postojala te 2009.

ili ti ciljas na upoznavanje radi jebanja
ja sam opasni moderator koji nije imao predstavu ni da je to postojalo ni oTkad postoji :lol:

Ne - bas ne. (sirijusli.no)

Jbt pa ja sam zenoljupka, valjda znas da mi prvo treba da si iscitavamo fausta (de je onaj unijev post o muvanju decaka i devojcica? :giggle: )
Korisnikov avatar
By Madonna
eeee da si ti videla moje prvo muvanje na forumu.... (putem u2u-a) ništa vam ne valja taj post :lol: ali ajde da ti verujem ^^
Korisnikov avatar
By bern
introvertiti svijeta ujedinite se kroz disejblovane prajvit mesidžiz.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ni ja ne kontam to disejblovanje u smislu da ne mogu da zamislim u glavi scenario u kom bih JA eksplicitno zeleo da su disejblovane.

Ont:ni sa kim se aktivno ne dopisujem vec duze vreme. Tipa dve godine :lol:
By Deni5
Javite mi se hahahaha (ozbiljan sam).
Korisnikov avatar
By Madonna
Evo frisko novi odg na nerazumevanje disejblovanja: Ne secam se u kom trenutku sam enejblovao to i tako je ostalo
Kao rezultat toga stiglo mi je nekoliko u2uova, sledeceg i slicnog sadrzaja

Osoba bez ijednog posta
"cao
Sta te tacno privlaci na stopalima?"
Korisnikov avatar
By Sunce
I ja sam dobio tu poruku:

stopala
SENT: 21 JAN 2016 11:48 PM
FROM: MICHAELUSER
TO: SUNCE

Pozdrav
mogu li da znam sta najvise volis vezano za stopala?
Korisnikov avatar
By gossip
nikome :rida:
niti bilo ko meni salje :rida:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
lol sa svima redom

al koga to uopste i zasto zanima?
Korisnikov avatar
By Pauceti
Nisam znao da se mogu disejblovati do ove godine (posle 10 god na forumu) dok nisam naisao na korisnika kojem nije bilo moguce poslati u2u.
Retko kad ovde pisem nekome, uglavnom za dopisivanje koristim druge mreze.
Korisnikov avatar
By Macan86
ja ovako asocijalan kakv sam izvinjavo sam se malo nekim ljudima,malo pisao novojlijama koji su ovde dobili standardnu dobrodošlicu...i manje više to je to...dobro,i sa par forumaša koji su imali neki razlog da mi pišu sam razmenio po koju poruku...
od koga je dosta je i to xD
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!