Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Šorti, bleso, biti Furry populacija ne znači skupljati plišane mečke, već se oblačiti u kostime plišanih mečki, lija i koka, možda i ćurki. :pilence:
Korisnikov avatar
By acid drop
zamišljam dry humping u kostimu pujomira, joooj.
Korisnikov avatar
By Vespertine
no dry humping

proseches fitting rupice na kostimima i problem resen :D
Korisnikov avatar
By Miss Marple
Ima toga u Srbiji.
Okupljaju se najcesce u decijim igraonicama.
A mozes ih naci i u trznim centrima ili hipermarketima kad recimo Haribo organizuje promocije, mada tu uglavnom budu medvedi.
A kad je cipiripi aktuelan onda mozes cak naleteti i na vevericu.
:nerd:
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Meh nije tu sve u vezi kostima...malo ljudi i ima kostime posto kosta preko 900 eura da se naruci jedno po meri.Kostimi se nose samo na konvencijama i nije u pitanju neki sex fetis ili tako nesto,daleko od toga al jbg..nema veze.
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa što ne šijete kostime po ugledu na te od 900 evra, ne morate imati baš te od 900 evra.
I kostim Marije Antoanete je u Novom Sadu koštao k'o Sv.Petra kajgana, ja ga samo ošmekao u butiku, slikao ga i na osnovu te slike skrojio šik kostim uz pomoć šnajderke pre par godina, bio k'o bombonica. Polovna krinolina naručena preko Limunda, kineska perika podignuta uz pomoć žica itd. i eto ti kostima. Šta ćeš plaćati preskupe originalne kostime ?
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Pa nisam bas strucan za sivenje :D

Inace svako pravi kostime po ugledu na svoju Fursonu tj kako svaki pojedinac zna kako treba da izgleda taj kostim,Ne postoje dva ista.Isto kao sto svako izlgeda drugacije tako se i Fursone razlikuju.To je samo ilicenje zivotinje koja se krije u tebi....meh znam da nekima mozda zvuci glupo al jbg
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa nemaš tu šta mnogo ni da budeš stručan, već se treba više domišljati. Uzmeš neku atraktivnu draperiju i kad je obmotaš oko krinoline, imaš haljinu. Što baš ne umeš, a treba da se spoji, prišije i iskroji, odeš kod šnajderke i šlus. Opet ispadne manje nego tih 900 evra.
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Da ali ajde napravu glavu te zivotinje? Ne navuces samo krpu preko glave i voila.Poprilicno je komplikovano izvajati glavu zeljene imaginary zivotinje.Da ne pominjem sape :P
Korisnikov avatar
By Madonna
nije seksualno? već šta, radite kvestove i to?

Quest giver: Keva
Quest: Da si opro sudove dok se ne vratim s posla
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to jeste nezgodno. Možda po nekim lovačkim domovima i klubovima gde drže te preparirane glave raznih zverki po zidovima da pogledate, možda ima nekih starih, odbačenih prepariranih glava, koje mogu biti zgodne za kostim. :eureka:
Korisnikov avatar
By chubbyigi011
Hehe vidim da cu morati da zanemarim potragu ovde :D . Izgleda da je nivo prihvatljivosti i ponasanje pojedinaca ovde isto bas kao i kod onih koji smatraju da je biti gay bolest ^.^ ...Nazalost ali izgleda da je istina...bas kad sam mislio da ce mi se posreciti :P
Korisnikov avatar
By Madonna
nemoj da jedeš ono što se ne jede.. jel' te neko oterao odavde? jel' ti iko rekao da si bolestan? nije. vi vašim ponašanjem nikog ne ugrožavate i svi učesnici u takvim aktivnostima (koje apparently nisu seksualne prirode već...? ne znam nisi nam rekao) su svojim izborom obučeni u te kostime. ali jbg nekome je to smešno i čudno i da tako reaguju strejt maloumnici na gej seks, to bi bila milina.
tako da... nemoj jesti ono što se ne jede. na primer - govna
Korisnikov avatar
By bothways
Čabi-igi-nula-jedanaes, nemoj se odmah srditi. Došao si na forum i po defaultu ima ljudi kojima se neće baš svideti ono što si napisao, pogotovo ako je avangardno, nesvakidašnje, nekonvencionalno ili naprosto čudno. Siguran sam da niko nije imao zle namere, već se samo malo šegače.

Lično ne vidim ništa interesantno u tome. To each his own, što kažu.

Upoznah jednog furry-ja davne 2006. godine kada sam i prvi put čuo za taj termin i taj fandom. Bilo mi je bizarno, ali kako sam istog dana prvi put upoznao MTF trans osobu, koja je ujedno bila i lezbejka (što mi je tek bilo čudno u to vreme), nisam mnogo razmišljao o tom furry liku.

BTW, prvi put čujem za "Furson" :D
Korisnikov avatar
By Laerem
Pa ako se jebeš sa zapadnjacima, samo napomeni da si Srbin, neće ti trebati životinjski kostim. :D

Ugl.pričaj nam malo o seksu u tim kostimima, to je ionako jedino što svih interesira. Ono... u čemu je fora? Recimo, psihološki su mi potpuno jasni fetiši poput punch-fuckinga, scatta, bugchaisinga i tih konvencionalnih stvari, ali sam uvijek imao problem da dešifriram ove kompleksnije fetiše, gdje je potreban nekakav duži fantazmatski narativ da vjetra libidinalnim jedrima. Tipa - dok si u kostimu, maštaš li da si ta životinja, na koji način objektiviziraš svog partnera, da li je u igru uključeno poništenje identiteta, preferiraš li znati kako ljudi izgledaju van kostima, etc?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Meni su furries oduvek bili popaljivi u glavi ali nedovoljno da bih probao, a bilo bi mi neprakticno i prevruce.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
a ja sam gledala emisiju o tome (tj. mislim da je o tome) ali tu se pricalo o tome kako Furries sebe dozivljavaju kao zivotinje u ljudskom telu.. jedan decko je imao potrebu da zavija (posto je jelte vuk), a njegov decko je bio rakun :giggle:
meni je to skroz simpa, ali sad nisam sigurna da li ima tu subkategorija da neki samo vole da se oblace tako ili svi oni u sebi osecaju zivotinju sa kojom se identifikuju :nerd:
pojasnjenje please
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!