Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Pacijentkinja sa distendiranim stomakom.

Prvi sam primetio tvrd stomak dok je dremala, uzeo stetoskop da slusam od donjeg desnog kvadranta. Totalno hipoaktivni zvuci u svim kvadrantima. I sigurno, nije proslo 5 minuta, zena povratila. Odmah prijavih doktoru i tehnicaru obzervacije, i pogledam u chart gde pise da je imala dijareju pre dva dana. Tehnicar kaze da nema sanse da je konstipacija, a ja mislim da ima jer se dijareja upravo i javlja kod impakcije/konstipacije, samo curi sa strane. Jedva cekam vikend i posao da vidim da li sam bio u pravu. Ali to mi je sigurno ulepsalo dan jer sam imao priliku i da vezbam uzivo ono sto ucim u knjigama iz Health Assesmenta i pathofiziologije.
Korisnikov avatar
By Madonna
ne znam dovoljno odvratne reči za nju ^ ^
By ~ Le Saint X ~
Missed call
from
unknown number
u
01.39h

hahaha

Boy, I knew it ...
:)
you got caught in your own game
:snob:
et toq!
Korisnikov avatar
By mOwbid
nadrogirala se lekovima. fijuuu sam
Korisnikov avatar
By stefan19
Meni je sefica ulepsala dan :)

Nahvalila me pred direktorom i ponudila dodatne smene da radim preko raspusta... Bice $$$ :P
By Glasnik
To što sam spavao do 16h, dakle, prespavao veći deo ove užasne vrućine napolju.

Još malo, pa ću moći u prijatnu večernju šetnju do Kalemegdana... :)
Korisnikov avatar
By Galadriel
ceo vikend sam ostala u bg a trebalo je da putujem. ostala sam zbog gostiju koji nisu dosli. jao promashih temu
Korisnikov avatar
By stefan19
[quote]

Stefane, jel ces preci na studije medicine posle nursing-a :)? Izvini ako sam indiskretna :)

Razmisljao sam o med. skoli, hys. Kad zavrsim bachelor nursing, to je definitivno opcija jer mi ostaje samo jos jedan semestar posle nursinga da zavrsim pre-med. Problem sa med skolom je sto traje godinama a kao stranac, prva generacija, nisam bas u mogucnosti da sve to isfinansiram.

Na master sigurno idem, najverovatnije na adult nursing practitioner na George Washington ili Georgetown univerzitetu...

Sto, zanima te medicina ili samo onako pitas?
Korisnikov avatar
By Hys.
Pitam onako; posebno sto kod nas moze da se medicinska zavrsi jos u srednjoj skoli, sa mnogo manje finansijskog ulaganja, pa mi je tvoj izbor pomalo neobican - zato sam pomislila da ces ici dalje :)
Korisnikov avatar
By gossip
nova epizoda True Blood-a (koju cu da gledam vecheras)

i setnja po kalishu (koja je takodje vecheras)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!