Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
dečko, ja sam je sa tobom završila.

pošto ti ne možeš da razumeš ono što, ja ti garantujem, svi ostali aktivni forumaši razumeju, možda je vreme da preispitaš svoje hrišćanske vrednosti.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330216#p2330216]barni011 napisao:[/url]

@derane

ja sam radio kao volonter u jednom nehigijenskom naselju, tacnije na Karaburmi
moja reakcija na tu temu je proistekla iz toga.

ako si volontirao bilo gde,ili držao nekakve dobrotvorne akcije i slično,mene čudi da slabo barataš sa korektnim terminima-to se kaže "romi koji žive tradicionalnim načinom života",recimo samo to...

a što te je bilo sramota što si iz srbije-zbog njih?pored svih javnih lopovluka,korupiranih političara,kršenja ljudskih prava i opšteg siromaštva,tebe je sramota zbog njih?
Korisnikov avatar
By barni011
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330227#p2330227]IriS napisao:[/url]dečko, ja sam je sa tobom završila.

pošto ti ne možeš da razumeš ono što, ja ti garantujem, svi ostali aktivni forumaši razumeju, možda je vreme da preispitaš svoje hrišćanske vrednosti.
Iris ja bih da diskusija ima smisla i da je zavrsimo pa nece biti trola.Ali opet moram da ti dodam ogledalo

5. Uhvatite se za jedan argument i terajte po svome. – Situacija je sledeća – vaš drugar pobeđuje, ima gomilu, priznaćemo, odličnih argumenata i vi ne možete izaći sa njim na kraj. Skontali ste da mu jedan od trideset pet argumentata ima slabu tačku, nebitno je da li je stvar u istinitosti, gramatici ili irelevantnosti. Elem, šta je sada vaš zadatak? Imate tri opcije: da ga napadnete da laže (ko laže taj i krade, a ko krade ide u zatvor i tako te fore), da mu ukažete na gramatičku grešku (pogledajte savet broj 1) ili da ga ubeđujete kako pokušava da se izvuče iz rasprave dajući vam irelevantne podatke. U svakom slučaju, samo zabeđujte, terajte po svom, držite se za taj jedan argument, sve dok ili protivnik ne odustane ili vi ne nađete neku drugu činjenicu kojom ćete pobiti njegovo mišljenje.

rekao sam da sam jako tvrdoglav tako da...

Koga sam ja to uvredio u tom mom postu?
Rome ili gej aktiviste koji se bore za prava gej roma?
evo da ti olaksam

@derane

na Srpskom jeziku pravilno je reci ciganin ili rom potpuno je svejedno.
Jesi gledao nekada fim Cigani lete u nebo?
Ciganin nije uvredljiva rec i pisao sam o tome...

A to sto sam rekao da me sramota sto sam iz Srbije se odnosilo na jedan dogadjaj kada sma ja upoznao roma na gej cetu.Ne znam jesam li pisao o tome mislim da jesam na nekoj temi.Tuga, sramota me i da pisem.
Moja reakcija na bilo kakvo licemerje prema ciganima je zestoka.Kao sto je taj post licemeran tako je licemerna i gradska vlast, i dobar deo drustva koji nema nista protiv roma al nek su sto dalje...itd to zahtev posebnu temu ali nisma je otvorio jer vidim da to ovde nikoga ne zanima
Sve mi je ovde jasno, samo mi jedna stvar nije jasna.
Kako su to Blady i barni011 došli u tako otvoreni sukob ?
Nekako mi je promakla geneza njihovog nesporazuma, koji je metastazirao u ovoliku netrpeljivost, gde se više ne biraju reči i izrazi.
Korisnikov avatar
By Galateja
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2301627#p2301627]barni011 napisao:[/url]

Pa ako cemo da se lazemo ajmo, zna da bude interesantno jedno vreme
Pozivati ciganina preko interneta u okviru nekoga foruma da se prijave za tamo nesto... e a odakle njima upste internet?Znas li ti da ciganini ne ulazi u internet kafe?A mzda i gresim pa su im ovi kupili kompove i uveli net.
aj bas me zanima koliko ih se javilo i naravno koliko je ta americka organizacija dala para po glavi ciganina.
Cekam odgovor nadleznih, ako je drugacije nego tvrdim, javno se izvinim i idem na lincovanje
Do jedne tačke mi je bilo žao što te svi vređaju, ali sada su sa tvoje strane sve granice pređene. To što tako mislim nije zbog drugih. Ako se ikom fućka za mišljenje većine to sam ja, to svako zna ko me čita. Nemam nameru da nastavljam neku diskusiju i neću te vređati, samo ću ti reći da je ovo što si napisao potpuno dehumanizujuće i nehrišćanski.

on: Meni su prepirke na forumima neizmerno dosadne. Niti ih vidim kao neku dinamiku. Niti kao nešto konstruktivno. Isključivo mačevanje sujeta. Toliko su mi dosadne da nekada ni ne odgovorim na otvorenu provokaciju. Da želim da se sa nekim objašnjavam, radije bih to učinila u rl gde sagovornika mogu da gledam u oči. Ovako mi je besmisleno.
Jao, Bože, pa gde vi živite ? Slažem se da po pitanju Cigana treba voditi računa o politički korektnom govoru, zbog osetljivosti njihovog pitanja, ali da li vi stvarno verujete da onaj socijalno najugroženiji sloj Cigana, na koji bi najpre trebalo da se odnose zaštitne mere, koristi internet ?

''''
''''
barni011 napisao:
pa stavke 7,8,9 uzivo mozes da izvedes samo sa nekim ko te neizmerno voli i sve ti oprasta i ima nerve za tebe a pri tome ta osoba je tebi bitna koliko i lanjski sneg.
Sumnjam da neko voli u svom drustvu osobe sa takvim fenomenom
Naravno na forumu to je pozeljno jer je to forumsko gorivo
- Poštedi me tih priča o neizmjernom voljenju, jer su ljudi skloni koješta brkati sa ljubavlju. Na koncu ubijede i sebe same.
- Družim se sa istomišljenicima, napisano se odnosi na ostale i da, itekako mogu da se ponašam tako kad se ukaže potreba i da im vadim krv na slamku.
- Forum me ne zanima na taj način. Korisnici nemaju utjecaj na moj život.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330261#p2330261]*deni* napisao:[/url]Sve mi je ovde jasno, samo mi jedna stvar nije jasna.
Kako su to Blady i barni011 došli u tako otvoreni sukob ?
Nekako mi je promakla geneza njihovog nesporazuma, koji je metastazirao u ovoliku netrpeljivost, gde se više ne biraju reči i izrazi.
Deni, opet ponavljas isto, moj odnos prema Blady je drugaciji nego njen prema meni.Idi na temu moja fotka pa vidi sta je Barni rekao za nju.Pa mi pronadji jedan post gde se Blady meni obratila iz bilo koje dobre namere.
Ona je mene vredjala najprimitivnije.Sve je to pobrisano sa tema koje imaju veze sa religijom...itd
Njen problem samnom je sto se ne uklapam u tradicionalne vrednosti pedera ili lezbejke.
Otvoreno kritikujem aktivizam koji je los.Moje misljeje je ovde manjina, ali samo ovde.Otidji na bilo koji drugi sajt i nadji bilo koji clanak o LGBT populaciji i videces stavove LGBT populacije koje nema na ovom forumu a tice se prajda, aktivizma itd...idi na temu aktivizam u ogledalu i LGBT stranka da ne pisem sve ponovo.

@Galateja

Ti si meni ovde jedna od svetlih primera i moje misljneje se nece promeniti o tebi.
Ja stojim iza tog posta jer je istina, ovde su iznosene neistine daleko grublje od tog mog posta.Citava ta tema je jedno licemerje koje ja prezirem, moj post je odgovor na to.Cigani su najdiskriminisanija populacija u Srbiji prosecna starost koju dozive je izmedju 45-50 godina i onda odlaze u statistiku.
I onda dodjem na forum jedne diskriminisane populacije koja nema ni jednu temu o diskriminaciji roma u drustvu ali ima temu o savetovalistu romske lgbt populacije kroz nekakav projekat placen stranom donacijom.
To me razbesni!
Kad se neko davi neces ga ponuditi kafom vec mu pruziti ruku!

@alexandermagic

mislim da se onda nismo razumeli, drugacije sam doziveo taj tvoj post...
izvini
Korisnikov avatar
By blenta
nekima valja dodati i koncertni klavir
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330303#p2330303]barni011 napisao:[/url]

Deni, opet ponavljas isto, moj odnos prema Blady je drugaciji nego njen prema meni.Idi na temu moja fotka pa vidi sta je Barni rekao za nju.Pa mi pronadji jedan post gde se Blady meni obratila iz bilo koje dobre namere.
Ona je mene vredjala najprimitivnije.Sve je to pobrisano sa tema koje imaju veze sa religijom...itd
Njen problem samnom je sto se ne uklapam u tradicionalne vrednosti pedera ili lezbejke.
Otvoreno kritikujem aktivizam koji je los.Moje misljeje je ovde manjina, ali samo ovde.Otidji na bilo koji drugi sajt i nadji bilo koji clanak o LGBT populaciji i videces stavove LGBT populacije koje nema na ovom forumu a tice se prajda, aktivizma itd...idi na temu aktivizam u ogledalu i LGBT stranka da ne pisem sve ponovo.
Blady je tebi prva ovde pozelela dobrodoslicu, ako cemo se vratiti na pocetak.
No, da sam znala kome sam pozelela dobrodoslicu, ne bih je ni pozelela.
Moj problem uopste nije te prirode.
To sto si naveo su gluposti, gluposti i gluposti.

Kao i vecina tvojih postova.
A to sto si ti mene zamisljao kao neku ko zna kakvu osobu, pa kada si video sliku, nesto ti ocigledno nije bilo jasno, pa si me iskomentarisao pozitivno, na sta ja naravno nisam odreagovala.
I to vec kada si otisao daleko sa svojim postovima.
Ne uvlacim se, a ti si pokusao par puta (ne meni, ofc vec nekima)

Tvoji prvi postovi, ama necu citirati ni jedan, kroz koje indirektno ponizavas ovde ljude i njihovo misljenje, je probudilo u meni tu netrpeljivost.
Plus, to sto ne citas postove, ne odgovaras na pitanja.
Ti ovde komuniciras SAM.
Napisala sam sve u jednom postu koji je otisao u off, gde sam pisala da si ogranicen.
I sto je najgore ti i dalje mislis da mi smetas zato sto nisi tradicionalan peder?
Dzizs, ali tvoj nacin razmisljanja.. ne znam.
Pri nasoj prvoj raspravi sam pokusala lepo ti objasnim neke stvari.
Navela neke primere, ma dzaba.
Prevrces recenice, izmisljas, ne citas, kontriras, kao bacas neku sumnju..
Svaki tvoj post, sve do jednog je takav.
Isterujes ovde neku pravdu, silis ljude da razmisljaju kao ti, jer je to po tebi ispravno, pa cak im nudis sex ne bi li te podrzali.
Smesno.

Ides na drugi sajt da se raspitujes za Popaya, i tamo pises gluposti.
Ponizavas Drtija zato sto je drugaciji od tebe.
I mene, kao zenu.
Cak si i nsc-a ponizavao zbog njegovih godina, i to sve indirektno. Kroz onu slicicu. Naravno bez psovkica, ali po meni je to gore to, nego da si opsovao.
Onako zavidno i ljubomorno upakovano.

Ma ko si bre ti da skreces paznju onima koji su drugaciji od tebe.
Da na njima lecis svoje komplexe.

Zapitaj se da li si ti tolerantan, ali bez onoga da ti neko udeli kompliment pa da krenes satro njegove postove da citas, pa se kao slazes sa njim.
Znaci bez toga.
Zapitaj se da li si tolerantan prema onima koji su drugaciji od tebe.
E i ovo je moj poslednji post koji ti je upucen.
Znaci, necu odreagovati na tvoj citat, svaki post gde me budes spominjao cu prijaviti, i to je to.
Mi smo zavrsili, sa svakom diskusijom.
Pozdrav
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330198#p2330198]barni011 napisao:[/url]secam se kad sam rekao ciganin u jednom postu Vel Boy je trazio da se banujem a Iris krenula da me nabedjuje da mrzim cigane :lol:
:wow: jao kako ovaj tip laze. tek sada, trazeci neki barnijev post, nabasah i na ovu temu (prvi put!) i to imam shta da vidim. barni011 laze na mene da sam ja kao trazio da ga se banuje zbog rechi ciganin.
barni011, jesi li ti svestan da Bog sve vidi i chuje kako lazesh?
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379793#p2379793]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2330198#p2330198]barni011 napisao:[/url]secam se kad sam rekao ciganin u jednom postu Vel Boy je trazio da se banujem a Iris krenula da me nabedjuje da mrzim cigane :lol:
... barni011 laze na mene ...
Tebi ovaj prosvetni radnik moze slobodno da kaze da si polupismen.
Korisnikov avatar
By deran
verujem da mu je to najmanji problem,i smrtno sam ozbiljan...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379797#p2379797]Sixto napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379793#p2379793]Vel boy napisao:[/url]
... barni011 laze na mene ...
Nije tačno. On je pismen jeziku koji govori, samo što eto niko ne govori taj jezik osim njega.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2379797#p2379797]Sixto napisao:[/url]
Gotovo.
Grčevi u stomaku.
Sixto se poziva na to što je prosvetni radnik.
Tebe bi, dečko, trebalo da bude sramota zbog nivoa prostakluka koji si pokazao na forumu, a ne da se osetiš pozvanim da druge učiš pismenosti.
:drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!