Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
Sanja Steppenwolfin napisao:pricaj joj o kurcu i obrati paznju na njenu reakciju :krezavi:

to je meni pre par godina uradila drugarica, pocela da mi opisuje detalje kako se sa nekim likom :fuck: i kako mu je :bj:

i kad je zavrsila komentar "joj, dobro je, prevarila sam se"
ja: :puzzle:
ona: "pa mislila sam da si lezz i da se lozis na mene i da ces sad biti ljubomorna ili da ces reci da ne pricam o tome.."
ja: "sreco, ja jesam lezz, ali ti nisi moj tip"

:lol: joj, mogla bih da je pozovem opet da kafu nekad
joj boze. unistila bih je da mi se izlupeta tako.
Korisnikov avatar
By denbo
Хуанита napisao:nezna niko ovde da ti kaže dali je una lezbaćetina odboga prokleta nejde to tako prićaj sanjom otome ako jeste nemoj se družit sanjom nego več je odmah pošalji župniku da joj lijek da odgospe ajoj
a može una i kodmoje matere doč dajoj pomogne dabude lijepa i opet bogu mila i muža nađže a ne dadrži se kao muško
:smeh: :klap:
Korisnikov avatar
By bern
NoNickName napisao: OmG ne nismo u vezi sada kazem sve je to neka njena vrsta zajebancije na gay fol! :wow: Zato sam zbunjena! Ne nisam gay ja,samo me zanima da li je ona i da li je ta vrsta zajebancije neki njen pokusaj?!
savrsheno sazheta problematika. sve je jasno...
Korisnikov avatar
By mish_beli
A zar je toliko bitno da li je gay?! :drama: Verovatno ispitava tvoje razmishljanej na tu temu (o homoseksualnosti) i sigurno malo ispitava i da li se lozhish na nju (realno, to podize ego... I svaka zena to zeli znati, nebitno da li joj se ti uopste svidjas) :)
Vrlo je lako:
1. Ako ti se svidja lepo je pocni muvati.
Ako je gay-gay oduvace te! :lol:
Ako je gay-ne znam ni ja-gay verovatno ce se malo vatati sa tobom i opet ce te oduvati. :lol:
Ako je strejt, opet je velika verovatnoca da ce te oduvati posle nekog vremena :)

Ne znam koliko imas godina, ali mi zvucis mlado :)
A kada si mlad, vrlo lako te devojka oduva :) :lol: :lol:

Savetujem ti napad (direktan) na NJU, a ne na NJENO SEXUALNO OPREDELJENJE :)
Ti si zapravo kukavica, i bojis se da joj pridjes, pa pokusavas sebe da opravdas "Ona je iovako gay, nema sta ja tu da se cimam" (A cinjenica da si dosao ovde da pises o tome, govori koliko ti je stalo, ne...?! :P :) :D )

Aj' sretno!
I javi kad te oduva ( :lol: :lol: :lol: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!