Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
I BTW - Opet se danas desio flertic (ili sam ja stvarno prolupao pa umisljam da decko flertuje a mozda samo trabunja). Sta vi mislite prema ove 2 poruke sto smo razmenili? Jel' oce da se trti ili umisljam?

Nakon sto nam se zavrsilo predavanje, otisao sam kuci. Legao na krevet, napravio orange/votku i upalio muziku. U medjuvremenu dobih poruku od njega da je prof. postavila ocene za kolokvijum. Ja mu odgovorih sa "Pogledacu kasnije, ne zelim da kvarim popodne. Lezim na krevetu, pijem votku i odmaram". On odgovara: "Ispit je bio tezak. I ja bih veoma rado popio votku umesto sto moram da sedim sad na poslu". Ja: "Da sam sam u stanu - pozvao bih te na pice... :) haha, salim se (dao mu signal da bih ga zvao na seks). On: "Pice i opustanje uvek dobro dodje..."

Sta da napravim u glavi od ovoga? Hoce? Nece? Toplo? Hladno?

Najradje bih sve zaboravio i prestao da se zamajavam sa njim. Al' kad god mu vidim nabrekli paket koji samo sto ne pocepa farmerke kad sedne do mene na predavanju - zaboravim sta sam sebi obecao i ne prestajem da zurim krishom oka :lol:
Korisnikov avatar
By Stripi
nađi nekog pedera pa se pojebi.
Korisnikov avatar
By scout_finch
pogledas ga ovako
Slika
ako ima srca da te odbije onda je bas skot :D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Nisam mogao to ni da pitam, odmah dobih nagon za povraćanjem.
Korisnikov avatar
By Azdaja
ja smuvah koleginicu sa posla, ak' treba "savet" viĆi...:lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Amber @ - Nemam nista protiv fem tipova. Cak stavise, divim im se na hrabrosti jer cesto su oni ti koji su najizlozeniji homofobima, i netertko su najveci borci za slobodu. Moja poenta je da me seksualno privlace iskljucivo nefeminizirani tipovi (bilo gej bilo strejt). A fem drugova imam dosta i ni najmanje mi ne smeta njihova feminiziranost. Cak stavise, cesto su zanimljiviji za drustvo od strejtera.
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
stefan19 napisao: @ Lady of the Flowers - Nije problem sto se on pravi lud/fin, vec je problem sto nece da napravi prvi korak. Ne trazim nikakvu vezu ili romansu vec samo zestoko rokanje ;) Posto sam mu vec 2x saopstio da ako odluci da zaigra za moj tim da mi se obavezno javi.
mozda 'igranje za tvoj tim' zvuci preveliko za njega?
ja sam za pipkanje, pa boze moj...
dok ne kazes/uradis nesto neces znati. :cool:
*ovo ti je iz iskustva, a s obzirom da hitujemo na isto...*
Korisnikov avatar
By Torry
Azdaja napisao:ja smuvah koleginicu sa posla, ak' treba "savet" viĆi...:lol:

meni treba savet :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
LadyOfTheFlowers napisao:
stefan19 napisao: @ Lady of the Flowers - Nije problem sto se on pravi lud/fin, vec je problem sto nece da napravi prvi korak. Ne trazim nikakvu vezu ili romansu vec samo zestoko rokanje ;) Posto sam mu vec 2x saopstio da ako odluci da zaigra za moj tim da mi se obavezno javi.
mozda 'igranje za tvoj tim' zvuci preveliko za njega?
ja sam za pipkanje, pa boze moj...
dok ne kazes/uradis nesto neces znati. :cool:
*ovo ti je iz iskustva, a s obzirom da hitujemo na isto...*
Tacno! I skoro sam 100% siguran da bi i on hteo, ali ipak nema sanse da ja napravim prvi korak. Mnogo rizikujem ako me odbije, a i glupo mi da ga zgrabim za palamar iz cuga :D On ionako zna da mi se svidja - te ako voli nek izvoli ;)
BTW - danas sam ga upecao dva puta kako mi merkao medjunozje dok sam se upasivao. Skoro pa nemam vise sumnji...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Juuuu, ne zaboravi da dokumentuješ to rokanje u formi video zapisa, pa da nam pokažeš! No face required :eya:

Popeye je mislio da ga ošamutiš i sedneš na kitu? :lol:
denbo napisao:
KorvinOdAmbera napisao:
stefan19 napisao:Ne volim pedere da jebem Stripi.
samo što me nervira to izjednačavanje feminiziranosti sa pederlukom.
:klap: :up:
Kao i nefeminiziranosti sa str8erima :)
(sto je veci problem, uslovno receno, jer se 'gay identitet' izbegava)

Istini za volju postoji li 'ekting' koji moze da se pripise odredjenij sex orijentaciji?
Jesu li svi pederi fem? Nisu
Jesu li svi str8eri nefem? Nisu
Cemu uopšte to str8 ekting onda?
Kao da postoji univerzalno ponasanje hetero ili homosexualaca.
Bzv.
Korisnikov avatar
By LadyOfTheFlowers
mozes da se ponudis da ga izmasiras xD
tad ce sve biti kul. trust me.
svidjao mu se ili ne, akcija ce sama da pokaze hteo on to ili ne :3

oh my, koliko sam suptilna bila :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Dirrty napisao:Juuuu, ne zaboravi da dokumentuješ to rokanje u formi video zapisa, pa da nam pokažeš! No face required :eya:

Popeye je mislio da ga ošamutiš i sedneš na kitu? :lol:
:krezavi: Pa cisto sumnjam da bih mogao da sednem na oshamucenu mlohavu kitu, al' ne bih birao. Daj sta dash. Does that make me a whore? :lol:

ONT - Drti, maco, ako bude bluda, bice i video zapisa ;)
Samo kako se stvari razvijaju... Nesto nisam siguran.
Danas me zvao da ucimo kod njega preko vikenda, sto sam momentalno prihvatio "DAAAA". Ali je odmah zatim naglasio da ce mu i zena biti tu :/

Mislim da je vreme da promenim taktiku. Moram da pocnem da igram "nedostiznog" sto mi nije u karakteru, ali ako ce mi to doneti str8 kitu, bolje da naucim kako znam i umem...
Korisnikov avatar
By stefan19
LadyOfTheFlowers napisao:mozes da se ponudis da ga izmasiras xD
tad ce sve biti kul. trust me.
svidjao mu se ili ne, akcija ce sama da pokaze hteo on to ili ne :3

oh my, koliko sam suptilna bila :D
:up: O tome sam i ja razmisljao samo nismo imali priliku da budemo sami u stanu :( Uvek na faksu negde...
Kragi napisao: Kao i nefeminiziranosti sa str8erima :)
(sto je veci problem, uslovno receno, jer se 'gay identitet' izbegava)

Istini za volju postoji li 'ekting' koji moze da se pripise odredjenij sex orijentaciji?
Jesu li svi pederi fem? Nisu
Jesu li svi str8eri nefem? Nisu
Cemu uopšte to str8 ekting onda?
Kao da postoji univerzalno ponasanje hetero ili homosexualaca.
Bzv.
U pravu si potpuno Stripi. Zurio sam da vam ischavrljam dozivljaje pa se pogreshno izrazih :D
Nisu svi pederi fem, kao sto nisu svi strejteri macho!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Možda hoće da te naguzi pred ženom? :awesome:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Torry napisao:
Azdaja napisao:ja smuvah koleginicu sa posla, ak' treba "savet" viĆi...:lol:

meni treba savet :lol:

u2u :lol:
Haha, ne verujem Drti, na zalost :(
Pominjao je da je hteo trojku da razbaca sa zenom i jos jednom devojkom, ali zena u poslednjem trenutku odustala...
Ako ista bude - bice kad je on napaljen kao konj, sami smo, i popili smo po casicu-dve martinija.
Korisnikov avatar
By nsc
kakav martini, za to ti treba par casa zestokog u kombinaciji sa pivom (tzv beton)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!