Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

By Guion Nerville
Originally posted by Tungi

Falinka...Kad sam u prisustvu nekog ko mi se svidja,zamuckujem,tuc-muc,ne znam da spojim dve smislene.. :mini:
to meni nije falinka, to je slatko... kad neko krene sa uigranom pričom kao da čita sa idiota pomislim koliko je ljudi žvakalo tu žvaku

volim kad je nešto stvar samo tog momenta

postidim se često... navescu posle ako budem imao volje
Korisnikov avatar
By Tungi
Drugima nije,drugoj strani...:D
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Null

svojih starih postova :kesa:
e to, skroz...

skoro sam iskopao neku glupost koju sam pisao o isusu kad sam dosao na forum... blam me zivi pojeo... :kesa: :kesa: :kesa:
Korisnikov avatar
By V25
Ja se cesto pravim pametan kad pojma nemam o cemu pricam. U nekom momentu shvatim da serem i krenem da se vadim. Tad nastane show i svi krenu da prevrcu ocima i slicno :barf:
By ...Sitnicava...
Originally posted by ultraviolet

.

edit1.text: setila sam se.
strašno me je sramota kad krenem kroz grad, a ne stavim ćoroskope, pa se nekome ne javim kad se sretnemo, a onda mi to prebace sledeći put ili meni jednostavno kasnije kvrcne da je to mog'o biti neko koga poznajem.
E, za ovo te razumem. Mada je kod mene češći slučaj da ne stavim naočare, pa se javljam svima redom, jer imam jaku iluziju o tome kako su mi svi poznati i sve odnekud znam. :lol:

A postidim se nebrojano puta dnevno. Počev od zapinjanja na ravno tlo do prodavačicinog "Gde si nabacila boju?" Često crvenim. :mini:
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Kad mi kažu da izgledam kao da imam 17, 18 godina... :blush: :blush: :blush:
Korisnikov avatar
By Madonna
svog glasa in general a najviše kad pevam. pa se snimim čisto da proverim da nije možda sad bolja situacija, ali džaba :(
By Kala
Originally posted by maka
Originally posted by svejedno

Shameless.

Mislim, zaista.

..

Toliko da mi dodje da se stidim toga. Al ne umem.
:up:

mislim da se uglavnom ne stidim..ponekad ima neka situacija,ali to obicno s devojkom,pa se vise stidim zato sto je slatko da se stidim hahahha nego sto se stvarno stidim.

korazumeshvatice lol

:kiss: :hug: :kiss: :jumphug: :kiss: :mazi: :setnja:
By Kala
kad ne cujem pitanje a odgovorim napamet (u javnosti)
Korisnikov avatar
By inga
Kad idem ulicom, pa se setim da sam nešto zaboravila i onda se naglo okrenem i krenem nazad :blush:

Kad odvalim neku glupost koja se može protumačiti na dva načina, a perverzni umovi oko mene je protumače baš suprotno od onoga što sam ja htela reći :blush:
Korisnikov avatar
By Kejt
kad odem na ispit nespremna pa uzmem da lupetam gluposti koje izvlacim iz malog mozga dok me profesor strelja pogledom

kad se sapletem na ulici (pocrvenim i pocnem da se smejem sama sebi)

kad dobijem kompliment (obicno ako je neki sa sexualnom konotacijom)
By Speculum Columbae
Jedina stvar koje se postidim je kada uradim nešto nepristojno slučajno i iz nehata.
Ja se ne stidim tuđe prostote, isključivo svoje.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Originally posted by Kejt!
kad dobijem kompliment (obicno ako je neki sa sexualnom konotacijom)
dodala bih samo ozbiljan, jer u zezanju srama nemam.. :giggle:

+
kad ne skontam nešto
kad se suviše uživim u neku priču, pa zaboravim da verovatno smaram ljude
jaaako, jaaaaako često kad se neko drugi ne stidi, a ne bi bilo zgoreg da bar malko pocrveni...
Korisnikov avatar
By Hys.
Transfer neprijatnosti i blama kada se neko (uglavnom na tvu) glupira/pravi sranje.

A ovako, stidim se da pitam za nesto sto moze da se protumaci kao usluga, da zovem telefonom bilo sta ili koga zvanicno (to sam dosta prevazisla, ali jos uvek postoji), ume da me bude stid u radnjama (ne i supermarketima) nekako se osecam on displej tamo...

I posle kazu ja neam blama. Pfft.

Jedino neam blama kada je u pitanju sekshual inuendo (ha, inuendo maj ez :lol: )

E, da, i postidim se kada mi neko sa kim ne spavam ili nemam takvu nekakvu vrstu odnosa da nicim izazvan kompliment. Sta god da je u pitanju.
Izgleda ko lazna skromnost (a nisam lazno skromna) ali ja se zaistinski pogubim i zamisljam :kesa: smajlic.

Evo sad se setih jedne takve situacije i opet me je stid :ubise:
By faxsimil
Ima dosta situacija.

- kada profesroka kaže da je iznenađena kako to nisam znao ( crvenim kao paradajz)

- ne umem da lažem. Ali, dešavalo mi se da na sitne i beznačajne laži, tipa (nisam kući a jesam, boli me glava a ne boli, neću u grad a izađem) i onda se upecam :)

- uvek se postidim kada knjige iz biblioteke ne vratim na vrijeme.

- kada me neko hvali, dodeljuje komplimente, jbg, ali se nekako postidim, tako pederski :) !

- strašno sam mrzo kada na roditeljskom sastanku razredni sarešina drži trakat pohvale o meni, i danima poslije toga sam hit u odeljenju...strašno!

svašta nešto....
Korisnikov avatar
By Dirrty
Jednom u životu, pre nekoliko meseci.
Krenulo od šale, postalo previše ozbiljno, ali ni sam nisam umeo da se izvučem iz sopstvenog proseravanja.
Na svu sreću, sve se dobro završilo i niko mi taj ispad nije uzeo za zlo.
Ne ponovilo se!

To je bilo moje autovanje jednoj drugarici sa faxa, ali sa nama je bila još jedna, kojoj još nisam spreman/nemam potrebu da se autujem... pa sam ostao nedorečen, da bih se na kraju pogubio potpuno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako vreme prolazi, sve je manje i manje stvari kojih se postidim.
Korisnikov avatar
By Srklet
kad mislim da nesto znam a ispostavi se da sam u krivu. nedavno sam se s frendom natezao oko toga gdje je rodjen freddie mercury. ja sam tvrdio madagaskar. :tos:
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
kad uđem u glupi trip znam-da-sve-znam iz svoje profesije, i onda neko ko je totalno izvan toga pronađe očiglednu grešku mog prepametnog izlaganja. o profesiji ne pričati van kolegijalnog kruga :)
Korisnikov avatar
By mili86
:up:

Kad mi na kasi kazu: "Izvinite, Vasa transakcija je odbijena"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!