Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By maka
kad nekom puknu prednji ukrsteni ligamenti na tvoje oci i sl.
Korisnikov avatar
By maka
ili slomis nogu,skinu ti carapu,a ti imas zlatni iskrzani lak na nogama :drama:
Korisnikov avatar
By Allkey
Originally posted by m..

Meni je najveca ogavstina na radnom mestu bila ona kada je neko pravio filter kafu (verovatno u nedostatku ampula za espreso aparat) i zaboravio da baci filter, nedeljama. I onda je ponovo nestalo ampula za espreso i otvorise kolege kuvalo da metnu filter, kad ono tamo botanicka bashta. Neko drvce je naraslo 6-7 cm, a bio je tu i ceo sumarak na proplanku. Ja pobegla na drugi deo firme, da me ono cudo ne bi gadjalo sporama.
Ovo me podseća na izuzetno gust pasulj koji sam skuvao kod jedne drugarice, a koji smo zaboravili staviti u frižider nakon jela. Saopštila mi je sutradan da je nešto počelo da raste i da treba da dođem da to očistim, jer mnogo smrdi. Došao sam posle nedelju dana i zatekao novi ekosistem. Štipalo je oči. :D
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Allkey
Originally posted by m..

Meni je najveca ogavstina na radnom mestu bila ona kada je neko pravio filter kafu (verovatno u nedostatku ampula za espreso aparat) i zaboravio da baci filter, nedeljama. I onda je ponovo nestalo ampula za espreso i otvorise kolege kuvalo da metnu filter, kad ono tamo botanicka bashta. Neko drvce je naraslo 6-7 cm, a bio je tu i ceo sumarak na proplanku. Ja pobegla na drugi deo firme, da me ono cudo ne bi gadjalo sporama.
Ovo me podseća na izuzetno gust pasulj koji sam skuvao kod jedne drugarice, a koji smo zaboravili staviti u frižider nakon jela. Saopštila mi je sutradan da je nešto počelo da raste i da treba da dođem da to očistim, jer mnogo smrdi. Došao sam posle nedelju dana i zatekao novi ekosistem. Štipalo je oči. :D
:lol:

Pre 3 godine, radio kao kontrolor Maloprodajnih objekata u firmi. Sa kolegom odem na zatvaranje objekta u Blacu. zamolimo radnice da nam skuvaju kafu, a sholjice u koje su nam ih sipale, Majko moja, ja mislim da ono nije oprano preko 2 godine. :drama: Shto je najgore, mi to provalili tek kada smo srknuli kafu. :smeh:
Josh uvek ne mogu da zaboravim facu kolegi. :smeh:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
^I ja bih voleo da sam mu video facu! :jutro: :lol:

Ja se zaposlio na graničnom prelazu u jednoj špediciji a kolega iz susedne špedicije je dobio mladu koleginicu, u stvari, devojku koja je honorarno radila za jednu osiguravajuću kuću. I tako, pošto je on u kancelariji imao sef s novcem, nikada devojku nije ostavljao samu u kancelariji. A da je bio prostak - bio je. Uhvati njega proliv, (što je bio čest slučaj, jer je žderao sve živo) i ode tip u kupatilo, (odmah do kancelarije) ostavi otškrinuta vrata i počne koncert - shkrljjkrrrrrljprrrrrrrrrr!!! :drama: Meni je bilo strašno neprijatno, a i crna devojka se pravila da gleda u polise i da ništa ne čuje i ne oseća smrad, a on ništa, još i zaviruje onako preznojen blaženo - jel' riba na svom mestu! :awesome:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by _LuKa_

^I ja bih voleo da sam mu video facu! :jutro: :lol:

Ja se zaposlio na graničnom prelazu u jednoj špediciji a kolega iz susedne špedicije je dobio mladu koleginicu, u stvari, devojku koja je honorarno radila za jednu osiguravajuću kuću. I tako, pošto je on u kancelariji imao sef s novcem, nikada devojku nije ostavljao samu u kancelariji. A da je bio prostak - bio je. Uhvati njega proliv, (što je bio čest slučaj, jer je žderao sve živo) i ode tip u kupatilo, (odmah do kancelarije) ostavi otškrinuta vrata i počne koncert - shkrljjkrrrrrljprrrrrrrrrr!!! :drama: Meni je bilo strašno neprijatno, a i crna devojka se pravila da gleda u polise i da ništa ne čuje i ne oseća smrad, a on ništa, još i zaviruje onako preznojen blaženo - jel' riba na svom mestu! :awesome:
:smeh: :smeh: :smeh:
:bljak:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Pa, nemam takvih ogavstina na poslu...
Doduse, imamo jednu ocvalu usedelicu koja grli i ljubi sve momke koji su joj u vidokrugu. Jeste malo fuj gledati je dok im se vesa oko vrata i tepa im i provlaci prste kroz kosu, ali wth, sve dok mene ostavlja na miru.
Korisnikov avatar
By *deni*
A da li je uticajna ta usedelica ?
Ako nije, onda takvo njeno ponašanje ne mora da trpi onaj kome ne prija.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!