Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nspa sad, gej prerusen u strejtera svakako pokusavas biti, to te je i odalo... i ne, nisam te video u gej klubu, vec na jednom drugom mestu. a o tebi znam vise nego sto mislis
Originally posted by ns.happyNije moguce
pa da laki. to srecko hoce da se bocka sa tobom, makar i verbalno... pogotovo od kad te je video uzivo
Ja sam poznat po zadrzavanju diskrecije na visokom nivou a na gay mestima se pojavljujem inkognito ili prerusen u strejtera
Gde si me navodno video?
Jesam bar bio lepo obucen?
Originally posted by ns.happyili to ili da vas vencham, kako god se dogovorite sve_za_:love:
uni, hoces da me predas mladozenji?
Originally posted by deželašoduvek je laki bio princeza zarobita u cardaku...
Možda Laki sanja o tome da neko, uprkos svom to prikrivanju, provali i zavede... ns.happy onda ima velike šanse sa ovakvom uzurpacijom
Originally posted by MarvinIzvini nisam skontao
A šta sam ja napisao gore?!?
Ajde, 2879. put...
Lesbo lad - counterpart for fag hag. A rare breed of heterosexual men who are interested in and knowledgeable about lesbian culture and who like to hang out with lesbians.
Originally posted by Lakiboy_nsAli ja neću str8 fag hagušu! Hoću lezbo fag hagušu!
@Mage-pa video si u subotu u nasem skandaloznom gay klubu klubu je bilo par feg-hegusha ako nisi mogao sam da ih identifikujes trebao si mene pitati da ti uperim prstom na njih
Lm nasa konverzacija o eventualnom "nabacivanju" feg hegusha za nas je bila u saljivo-ironicnom tonu, mada sama pojava je nadasve interesantna i na interesantan nacin eksploatisana u serijalu Will & Grace.....ako bas hoces feg hegushu nabacicu ti ja neku....mada sto se mene tice all you need is love, love.....loooove is all you need
By the way....I dont have one and I dont need one :nesterotipnogay:
Originally posted by Marvin
Lesbo lad - counterpart for fag hag. A rare breed of heterosexual men who are interested in and knowledgeable about lesbian culture and who like to hang out with lesbians.
Originally posted by ns.happyI see your point.
Originally posted by unic0rn
oduvek sam htio bit Kalinitj
Originally posted by ns.happyOk, ali samo da te upozorim da ja imam brata blizanca koji je str8 i pomalo agresivan, izgleda isto kao ja i oblaci se isto kao ja, jedino se razlikujemo po mladezu koji se nalazi iznad levog guza tako da je prakticno ne moguce razlikovati nas....mozda si video njega a ne mene a sanjim se nije zezati
Originally posted by Lakiboy_nspa sad, gej prerusen u strejtera svakako pokusavas biti, to te je i odalo... i ne, nisam te video u gej klubu, vec na jednom drugom mestu. a o tebi znam vise nego sto mislis
pa da laki. to srecko hoce da se bocka sa tobom, makar i verbalno... pogotovo od kad te je video uzivo
Ja sam poznat po zadrzavanju diskrecije na visokom nivou a na gay mestima se pojavljujem inkognito ili prerusen u strejtera
Gde si me navodno video?
Originally posted by MageJa ne znam da li je to dozvoljeno...da feg hegusha bude str8? ima tu milion nekih pravila ko ce to sve zapamtiti
Originally posted by Lakiboy_nsAli ja neću str8 fag hagušu! Hoću lezbo fag hagušu!
@Mage-pa video si u subotu u nasem skandaloznom gay klubu klubu je bilo par feg-hegusha ako nisi mogao sam da ih identifikujes trebao si mene pitati da ti uperim prstom na njih
Lm nasa konverzacija o eventualnom "nabacivanju" feg hegusha za nas je bila u saljivo-ironicnom tonu, mada sama pojava je nadasve interesantna i na interesantan nacin eksploatisana u serijalu Will & Grace.....ako bas hoces feg hegushu nabacicu ti ja neku....mada sto se mene tice all you need is love, love.....loooove is all you need
By the way....I dont have one and I dont need one :nesterotipnogay:
Originally posted by Lakiboy_nslaki, nisi toliko zanimljiv da bih razmisljao o tvom ciru podno dupeta...
Originally posted by ns.happyOk, ali samo da te upozorim da ja imam brata blizanca koji je str8 i pomalo agresivan, izgleda isto kao ja i oblaci se isto kao ja, jedino se razlikujemo po mladezu koji se nalazi iznad levog guza tako da je prakticno ne moguce razlikovati nas....mozda si video njega a ne mene a sanjim se nije zezati
Gde si me navodno video?
Originally posted by ns.happyOk, onda nista od divljeg i neobuzdanog celonocnog sexa
Originally posted by Lakiboy_nslaki, nisi toliko zanimljiv da bih razmisljao o tvom ciru podno dupeta...
Gde si me navodno video?
Originally posted by Lakiboy_nsfinally someone who understands me
Znaci obrok iz tri nivoa koji obuhvata sve vrste hrane + cokoladni sufle za desert jedino sto bih voleo da mi na vencanju peva Vendi na stolu to priznajem
Originally posted by unic0rnIjao i ti ga volesh
Originally posted by Lakiboy_nsfinally someone who understands me
Znaci obrok iz tri nivoa koji obuhvata sve vrste hrane + cokoladni sufle za desert jedino sto bih voleo da mi na vencanju peva Vendi na stolu to priznajem
dogovoreno!
a posle toga se razvodite, delite imovonu, shared custody nad machkom i kornjachom itd itd
Originally posted by ns.happyI kupus salata i bitcharke koje igraju po stolovima
neko rece sarma?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!