Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Hanny, I am so gay!
I fell outta the gay tree, hitting every gay branch on the way down.
And I landed on a gay guy… and I did him.
:alexis:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lakiboy_ns
Originally posted by ns.happy

pa da laki. to srecko hoce da se bocka sa tobom, makar i verbalno... :roll: :lol: pogotovo od kad te je video uzivo :giggle:
Nije moguce :shok:
Ja sam poznat po zadrzavanju diskrecije na visokom nivou a na gay mestima se pojavljujem inkognito ili prerusen u strejtera :lol:

Gde si me navodno video?
Jesam bar bio lepo obucen? :D
pa sad, gej prerusen u strejtera svakako pokusavas biti, to te je i odalo... :lol: i ne, nisam te video u gej klubu, vec na jednom drugom mestu. a o tebi znam vise nego sto mislis :giggle:
Korisnikov avatar
By Marvin
Pa o Lakiju svi znaju više nego što on misli :rotflmao:
Korisnikov avatar
By unic0rn
@mladenci

told ya so!

Lakihappy_ns :vencanje:

@Marvin

:lol:
Korisnikov avatar
By deželaš
Možda Laki sanja o tome da neko, uprkos svom to prikrivanju, provali i zavede... ns.happy onda ima velike šanse sa ovakvom uzurpacijom :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by deželaš

Možda Laki sanja o tome da neko, uprkos svom to prikrivanju, provali i zavede... ns.happy onda ima velike šanse sa ovakvom uzurpacijom :lol:
oduvek je laki bio princeza zarobita u cardaku...

Slika
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by Marvin

A šta sam ja napisao gore?!?

Ajde, 2879. put... :bubblegum:

Lesbo lad - counterpart for fag hag. A rare breed of heterosexual men who are interested in and knowledgeable about lesbian culture and who like to hang out with lesbians.
Izvini nisam skontao :smeh:

Lesbo lad! :lol: Genijalno :smeh:
Korisnikov avatar
By Mage

@Mage-pa video si u subotu u nasem skandaloznom gay klubu klubu je bilo par feg-hegusha ako nisi mogao sam da ih identifikujes trebao si mene pitati da ti uperim prstom na njih :lol:

Lm nasa konverzacija o eventualnom "nabacivanju" feg hegusha za nas je bila u saljivo-ironicnom tonu, mada sama pojava je nadasve interesantna i na interesantan nacin eksploatisana u serijalu Will & Grace.....ako bas hoces feg hegushu nabacicu ti ja neku....mada sto se mene tice all you need is love, love.....loooove is all you need :D

By the way....I dont have one and I dont need one :nesterotipnogay:
Ali ja neću str8 fag hagušu! Hoću lezbo fag hagušu! :rida:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by Marvin

Lesbo lad - counterpart for fag hag. A rare breed of heterosexual men who are interested in and knowledgeable about lesbian culture and who like to hang out with lesbians.

Ali...ali...shut nije heterosekshual i stoga ne moze biti lesbo lad :kesa:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Imam ih 3. :zvezda:

:smeh: :smeh: :smeh:

Ne mogu da se odlucim koju vise volem od koje. Volem sve tri mucho! :love:

I, svaka je nekako...razlicita (sa svakom imam neke druge zajednicke osobine)... :love:

:mazi:

A, je l' ovo uopste moguce sto sam konstatovao gore, za "kolicinu"? :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Moje drustvo se sastoji od: 4-5 str8 momaka, 5-6 bi-curious devojaka, i mene :awesome:
Anw, smatram da su Grejsice (genijalan naziv :awesome: ) devojke koje traze druzenje sa nekim muskarcem, ali zele da budu sigurne da tu nece biti romanse niti osecanja, treba im musko misljenje koje ce biti iskreno.
Slicno tome, gayevima trebaju Grejsice jer im treba neko u koga se 100% nece zaljubiti, i kome se mogu poverti.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

pa da laki. to srecko hoce da se bocka sa tobom, makar i verbalno... :roll: :lol: pogotovo od kad te je video uzivo :giggle:
Ja sam poznat po zadrzavanju diskrecije na visokom nivou a na gay mestima se pojavljujem inkognito ili prerusen u strejtera :lol:

Gde si me navodno video?
pa sad, gej prerusen u strejtera svakako pokusavas biti, to te je i odalo... :lol: i ne, nisam te video u gej klubu, vec na jednom drugom mestu. a o tebi znam vise nego sto mislis :giggle:
Ok, ali samo da te upozorim da ja imam brata blizanca koji je str8 i pomalo agresivan, izgleda isto kao ja i oblaci se isto kao ja, jedino se razlikujemo po mladezu koji se nalazi iznad levog guza :D tako da je prakticno ne moguce razlikovati nas....mozda si video njega a ne mene a sanjim se nije zezati :djavo:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Mage

@Mage-pa video si u subotu u nasem skandaloznom gay klubu klubu je bilo par feg-hegusha ako nisi mogao sam da ih identifikujes trebao si mene pitati da ti uperim prstom na njih :lol:

Lm nasa konverzacija o eventualnom "nabacivanju" feg hegusha za nas je bila u saljivo-ironicnom tonu, mada sama pojava je nadasve interesantna i na interesantan nacin eksploatisana u serijalu Will & Grace.....ako bas hoces feg hegushu nabacicu ti ja neku....mada sto se mene tice all you need is love, love.....loooove is all you need :D

By the way....I dont have one and I dont need one :nesterotipnogay:
Ali ja neću str8 fag hagušu! Hoću lezbo fag hagušu! :rida:
Ja ne znam da li je to dozvoljeno...da feg hegusha bude str8? :neznam: ima tu milion nekih pravila ko ce to sve zapamtiti :drama:
Nego cimni ti mene da odemo na kafu ovih dana pa cu ti ja sve objasniti lepo i ponecu slike potencijalnih feg hegusha pa izaberi sebi jednu ako hoces da nam ne kukas ovde i ne smaras nas :lol:
Korisnikov avatar
By ns.happy

Gde si me navodno video?
Ok, ali samo da te upozorim da ja imam brata blizanca koji je str8 i pomalo agresivan, izgleda isto kao ja i oblaci se isto kao ja, jedino se razlikujemo po mladezu koji se nalazi iznad levog guza :D tako da je prakticno ne moguce razlikovati nas....mozda si video njega a ne mene a sanjim se nije zezati :djavo:
laki, nisi toliko zanimljiv da bih razmisljao o tvom ciru podno dupeta...:blenta:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns

Gde si me navodno video?
laki, nisi toliko zanimljiv da bih razmisljao o tvom ciru podno dupeta... :blenta:
Ok, onda nista od divljeg i neobuzdanog celonocnog sexa :D
Next please :mete:
Korisnikov avatar
By unic0rn
aj prvo da se najedem sarme i kolacha na vashem venchanju pa se posle raskantajte? :wundy:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
^
Na mom venchanju nece biti sarme i sitnih kolaca i kupus salate :lol: pa ja sam gay pobogu to ima da bude venchanje sa stilom :alexis:

Znaci obrok iz tri nivoa koji obuhvata sve vrste hrane + cokoladni sufle za desert jedino sto bih voleo da mi na vencanju peva Vendi na stolu to priznajem :smeh:
Korisnikov avatar
By unic0rn

Znaci obrok iz tri nivoa koji obuhvata sve vrste hrane + cokoladni sufle za desert jedino sto bih voleo da mi na vencanju peva Vendi na stolu to priznajem :smeh:
finally someone who understands me :wundy:

dogovoreno!

a posle toga se razvodite, delite imovonu, shared custody nad machkom i kornjachom itd itd
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by unic0rn

finally someone who understands me :wundy:

dogovoreno!

a posle toga se razvodite, delite imovonu, shared custody nad machkom i kornjachom itd itd
Ijao i ti ga volesh :D
Eee znam gde u gradu prave extra chokoladni sufle...skup je ko djavo ali ko ga jebe jednom se zivi.....vodim te kad dodjes opet u NS i ne ocekujem nista zauzvrat :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!