Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by blentaKako ste se to "više puta" upoznali?
samo smo se upoznali vise puta
Originally posted by stefan19Do trece zvezdice???
Uuuuhuuuh - Unikornice, ajde mi kazi koliko mi preostaje postova do 3 zvezdice?
Originally posted by Magekako ja tebe obozavam
ON: A zar nisi rekao u prošloj temi koja je podjednako glupa ko i ova da ti novi dećko (taj Robert) isto ima debelu i glomaznu kobasicu?
Zašto se jednostavno ne bi nasadio na njegovu?
Originally posted by unic0rn
ja sam cim sam skontao da se stefi vratio na forum pored kompa stavio i jedan paket ubrusa - just in case
Originally posted by RenoirOF COURSE! Toxic?
Ju,ju,ju...Stefice
koliko si nisko pao,da jurish trecu zvezdicu
Ju JU JU!
elem...
za tebe
darago mi je da si me poslusao i da si se vratio na forum
vidimo se u BG za koji dan
Originally posted by blentaJao Blento, pa prozbori, ribo na suhom
nismo imali sex
jer je stefan uzivo jako stidljiv
i samo gleda sebi pred noge
i cuti ko riba
imamo neke zajednicke drugare
i mislim da smo cak isli zajedno u zabaviste
imam ga na nekim slikama
Originally posted by Magepa vise puta jer me se nikad ne seca jer je stidljiv
ON: A zar nisi rekao u prošloj temi koja je podjednako glupa ko i ova da ti novi dećko (taj Robert) isto ima debelu i glomaznu kobasicu?
Originally posted by Zonche!
Aaaaaaaaaaaaaaand he is back!
Moj savet ti je: Kita!
Ponos si i onako ostavio u prethodnim temama.
Originally posted by blenta
ring a bell?
Originally posted by blenta
imamo zajednickog drugara koji je hteo da studira istoriju
ring a bell?
Originally posted by blentaCovece, pa mi se zaista znamo!? Da, znam na kog drugara zajednickog mislis. Ne mogu da verujem-mali svet. Nego reci mi, da budem potpuno siguran, imamo i zajednicku drugaricu koja je studirala informatiku u BG? Kad sam poslednji put bio kuci, sreli smo se na bregu kod nocnog kluba Plit****?
Originally posted by Magepa vise puta jer me se nikad ne seca jer je stidljiv
i cuti uvek
zadnji put smo se upoznali kad si bio kuci
i ja isao kod bakice
imamo zajednickog drugara koji je hteo da studira istoriju
ring a bell?
Originally posted by blentaIt's always the quiet ones...
pa vise puta jer me se nikad ne seca jer je stidljiv
i cuti uvek
Originally posted by stefan19Ti se koliko shvatam ovde dvoumis izmedju (velikog) kurca i morala, jel tako? Mozda je najbolje da odaberes ono sta bi vecina pedera odabrala... veliki kurac naravno!
Jaooooo HEEEEELP!
DAKLE, situacija je sledeca:
Pre oko godinu dana mi se decko otselio za Englesku. Imali smo vezu na daljinu, ali dok je bio tamo, napravio je seksi profil na internetu, pa sam ga ja upecao i shutnuo ga. (upecao sam ga ja i pre, ali ovo je bila samo kap u chashi).
Sve u svemu, stvari su bile savrsene dok se taj isti bivsi nije ponovo pojavio u mom zivotu (bar, u mom gradu, jer je u medjuvremenu dobio otkaz u Engleskoj, a nasao posao u US i vratio se). Stid me prozdire i savest ne da mira jer da 'prostite ljubavno grotlo mi brboce i sve samo zjapi i trazi da se "slucajno" sretnemo na metrou dok sedi raskrecenih nogu kao zabac, a paket mu kipi i cepa farmerke na pola. Jaoooo tako me mami da predjem preko svog ponosa kako bih ponovo osetio chari predebele Shkotske palamure.
DAKLE - HEEELP PLEASEEEE... Kako da se otarasim ovih demonskih misli iz glave a da mi u isto vreme guza bude srecna i zadovoljna, a savest mirna???
evo, muzika govori vise od reci
Ti se koliko shvatam ovde dvoumis izmedju (velikog) kurca i morala, jel tako? Mozda je najbolje da odaberes ono sta bi vecina pedera odabrala... veliki kurac naravno!
Originally posted by stefan19zar nisi ti kukao u nekom topic-u kako imas previse kuratg decka?
Jaooooo HEEEEELP!
DAKLE, situacija je sledeca:
Pre oko godinu dana mi se decko otselio za Englesku. Imali smo vezu na daljinu, ali dok je bio tamo, napravio je seksi profil na internetu, pa sam ga ja upecao i shutnuo ga. (upecao sam ga ja i pre, ali ovo je bila samo kap u chashi).
Sve u svemu, stvari su bile savrsene dok se taj isti bivsi nije ponovo pojavio u mom zivotu (bar, u mom gradu, jer je u medjuvremenu dobio otkaz u Engleskoj, a nasao posao u US i vratio se). Stid me prozdire i savest ne da mira jer da 'prostite ljubavno grotlo mi brboce i sve samo zjapi i trazi da se "slucajno" sretnemo na metrou dok sedi raskrecenih nogu kao zabac, a paket mu kipi i cepa farmerke na pola. Jaoooo tako me mami da predjem preko svog ponosa kako bih ponovo osetio chari predebele Shkotske palamure.
DAKLE - HEEELP PLEASEEEE... Kako da se otarasim ovih demonskih misli iz glave a da mi u isto vreme guza bude srecna i zadovoljna, a savest mirna???
Originally posted by stefan19With the taste of your ....
Originally posted by RenoirOF COURSE! Toxic?
Ju,ju,ju...Stefice
koliko si nisko pao,da jurish trecu zvezdicu
Ju JU JU!
elem...
za tebe
darago mi je da si me poslusao i da si se vratio na forum
vidimo se u BG za koji dan
As Britney would say: Babe can't u see? I'm callin' a guy like u should wear a warning, its dangerous, im fallin'
Originally posted by 4NY K3Yi'll never tell
Originally posted by unic0rn
ja sam cim sam skontao da se stefi vratio na forum pored kompa stavio i jedan paket ubrusa - just in case
'el ovo za suze radosnice, suze smehotresnice, upisavanje od smeha, ili za slucaj da postavi slidzu u temi "moja fotka"?
priznaj, priznaj!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!