Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By keva
ma..... zajebi fucu..... ja sam je samo igrala sa drustvom..... nikad nisam volela da je treniram..... ne volim toliko timske sportove.... i am a one man show :P
ali cenim ljude koji se nalaze u timskim sportovima. respect to ya all :)

a to da cu ostati bez ribe... pa.... necu ja na scenu dok sam sa njom..... tek kad je shutnem :dancingfever:
(sala) :P
ma ja ovo sve pitam tek da bih se na vreme informisala :) ne nameravam nista da radim dok sam u ovako stabilnoj i lepoj vezi :)

btw..... secam se jedne teme gde su freya i galateya pisale kako su u dugoj vezi i govorile svim devojkama kako nije nemoguce biti lez i naci sebi partnerku na duze staze.
true true! ali mozda nam se samo jaaako posrecilo.... ko zna :|
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by keva
..... secam se jedne teme gde su freya i galateya pisale kako su u dugoj vezi i govorile svim devojkama kako nije nemoguce biti lez i naci sebi partnerku na duze staze.
Secas se?
Korisnikov avatar
By keva
ZNAM KAKO CU DA UDJEM NA SCENU!!!

dodjem sa 5 riba pod rukom na neku zuraju, sednem u separe, zapalim tompus i pravim se da sam korleone gay scene :avalon: :P prevarim sve da misle da sam ja neka glavna faca koja je toliko bila opasna da se drzala u senci a u stvari kontrolisala sve! :D

:bouncy:
Korisnikov avatar
By keva
sta je cudno oko toga "secam se"? @ orlando
Korisnikov avatar
By keva
lepa prica.... ali kakve sad to veze ima :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
:sesir: evo jbeograd jedna od glavnih candy obozavateljki :lol:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Novajlije okom, a ja skokom. :hvala:

Ovom prilikom zelim da pozdravim *Kendi* ukoliko nas i dalje cita. :kiss:

Nedostajes nam! :hug:
Korisnikov avatar
By Darling
^Toliko je voli da je, mozda, prestala i prasetinu da jede zbog nje! :lol:

Edit: upade Jovana
Izgleda da sam propustila nesto... :nesiguran:
Korisnikov avatar
By Galadriel
a keva se pita kakve su to analogije :nono:

candy vrati se, i u par kratkih crta sazmi instant implementaciju na scenu :zongler:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Prasetinu nikada nisam ni volela, stoga izgleda da ce *Kendi* morati da oskrnavi neku drugu zivotinjku bacanjem anateme na mene. Ne neku od nasih forumskih, nadam se. :D
Korisnikov avatar
By keva
ahahah! ludi ste majke mi!

ok.... jesam novajlija po pitanju postavljanja postova, ali moram da kazem da sam upoznata sa dosta tema na forumu. nasla sam forum pre oko godinu dana.... i od tad redovno citam neke teme koje mi se svidjaju, s svidja mi se vecina :)

dakle.... nisam bas toliki novajlija....
a i takodje nisam "sveza leza" :) od svoje 16. sam u tom fazonu :P mada sa povremenim penisom sa strane :) ali sad eto imam dugu vezu :)

ne trebaju meni ljubavni saveti, volim sama da se mucim (ko i do sad) vec me eto zanima ta tema scene koja se cesto pojavljuje na ovom forumu ali niko do sad nije postavio temu ulaska i dolaska na scenu :)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Nista se ti ne brini za scenu. Bices pod protektoratom promiskuitetnih lezbicutura grada Beograda. ;)

Ne planiraj nista za 5. februar. Paki ti je vec dao link. Et voila!

Smucice ti se za 2 vikenda. ;)
Korisnikov avatar
By keva
u jbt.... tek sad vidim da je kandy novajlija posle 43 strane te teme postala The queen of all queens :lol:

zao mi je sto sad bas nemam volje ni vremena da citam sve to.... verujem da bi bilo jako zanimljivo shtivo :) :kokice:
Korisnikov avatar
By keva
flash forward: ja sutra odlucim da odem na neku gay zurku, smuvam tako 5 riba za vece, posle 3 meseca, jos 110 strana na ovoj temi, saveta svih forumasha.... eto mene kao queen of all queens :oskar:

e majke mi OBOZAVAM OVAJ FORUM I .... OBOZAVAM VAS LJUDI :) :*
Korisnikov avatar
By keva
i da.... nisam znala da je ta famozna "scena" oko koje se ja toliko brinem, toliko ozloglashena...

ja bas tela da budem kul ulaskom na scenu ali... jbg.... ispascu najveci purger :D
Korisnikov avatar
By Galadriel
Bices pod protektoratom promiskuitetnih lezbicutura grada Beograda. ;)

protektorat slican kao kod italijanske mafije i reketiranja :lol:
Korisnikov avatar
By keva
i da.... ko su te lezbicuture koje ce da me protektuiraju? :)
daj imena da ih odma zvrcnem da uplatim prvu ratu za taj protekturat :D
Korisnikov avatar
By Darling
5 riba za vece?! Juuuuuuuu, dobila sam konkurenciju! :shok:

:roflmao:

Upoznas par dobrih lezbejki sa foruma ( uopste nisam subjektivna :lol: ), odes na kaficu, zatim izadjes u neki od gej klubova, vidis koji je to raspad sistema i shvatis da uopste ne moras ides tamo da bi bila deo "scene", niti je nuzno da budes deo iste da bi upoznala kvalitetne ljude za druzenje ili vezu... :oskar:

'Aj' sad zdraFo, trokiraju mi misli od umora! Laku noc!
Korisnikov avatar
By Galadriel
2 keva

to vazi samo za ugrozene i diskriminisane afrodite lezbejke :tenis:

idem da spavam ne bih ti na 170 strana objasnila

+

i'm off the scene

good luck
Korisnikov avatar
By keva
ok.... dakle ..... posle 40 odgovora na moje pitanje..... ja reshih da postanem glavni hejter scene :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!