Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by m..
Omg ja ich ne razumem onaj strip.
Dakle, očigledno postoje neke "zlice" a Popaj i Pera su moćni rendžeri i bore se protiv zlica. Oliva treba da posluži kao mamac za zlice

Ja sam nekad imao celu knjigu stripa o Popaju, sa sličnom tematikom, ali se ne sećam ove table... Olivu su neki? zlice? vezali u čvor kao perecu pa nije umela da se otpetlja, i onda ju je Pera pokazivao deci za 5 centi i tako zarađivao za pljeskavice
:harmonika:
Korisnikov avatar
By blabla54380
Originally posted by jukie

Nije to samo ovde slučaj nego i recimo u Americi gde su generacije odrastale na Ulici Sezam, a danas se te stare epizode prodaju (na DVD) sa upozorenjem da su namenjene nostalgičnim odraslima i da se nikako ne prikazuju modernoj predškolskoj deci.

Koliko sam shvatio, nisu politički korektne...
da. ocekujem u skorije vreme novu regulativu EU koja ce zabraniti da se deca igraju rata, proizvodnju svih igracaka koje ili koje bi mogle da asociraju na nasilje, pocevsi od pistoljcica na vodu, dziadzojca. mozda ce se ukinuti i nindza korcnjace kao i svi oni crtani filmovi u kojima se pojavljuje i najmanji oblik nasilja, nuncaki, katana i sl. vecina dosadasnjih pripovetki, bajki za decu bice spaljene, a savremena decija literatura ce objasnjavati deci borbu dobra protiv zla preko pekmeza, natkasne i carape.
Korisnikov avatar
By walt333
Hocu stare crtace :beba:
Moj omiljeni crtani film je bila ona feminizirana aždaha sto odbija da se bije i smislja sonete slatkoj maloj izvrnutoj torti... Genijalno
Korisnikov avatar
By Mars
Ovde smo se podsetili starih crtanih filmova.

:B
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!