Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Anders
...

Mene zanima kako ti je pošlo za rukom da joj ne prigovaraš zbog takvih akcija...
Ja bih do kraja puta, verovatno, preuzela volan, ili izašla iz auta...treće opcije ne bi bilo ni u najavi.
By Anders
Ma, nisam ja bio s njom u autu, ona je vozila ispred.
Nismo je mogali obići zbog pune linije i tako više desetina kilometara.
Korisnikov avatar
By Combo
Ali ja ovo video u okviru neke kompilacije sličnih bisera u trajanju od jedno...nekoliko minuta.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
:lol:

Ja bih je malo "pogurao"
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Combo
Evo pogledajte

''
AAHAHHAHAHAHAA

ona sa crevom :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Blady
Diskriminacija... i foliranje... :piski:
Korisnikov avatar
By Blady
Smesno je.... samo mi zao sto su sve zene... :tuc:
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by shut
ona sa crevom :pucaodsmeha:
Ona je bar imala neki koncept u glavi, išla na elastičnost...
Al ova prva recimo, poželeti da uđeš kroz zatvorena vrata...čudno stanje svesti.

A od ove što je upala u kanal - mene zabolelo za kola....
Korisnikov avatar
By Combo
Originally posted by Black Lady
Smesno je.... samo mi zao sto su sve zene... :tuc:
Ona što je proklizala na snegu možda nije.

:D
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Strix

Ja bih je malo "pogurao"
More, i pogurala i obišla na duploj punoj liniji, ako treba, ne zvala se ja M...
Korisnikov avatar
By Delete
Al ova prva recimo, poželeti da uđeš kroz zatvorena vrata...čudno stanje svesti.
Pa, ne bi je trebalo kriviti što ima reflekse kao mrtav konj...dodala je malo više gasa da bi se popela, onda je trebalo brzo prikociti...ali to joj nije pošlo za nogom...možda je slomila štiklu u tom trenutku. :lol:
Ne, ne opravdavam je...da sam vlasnica onog motorića koji je usput pokupila, ne bih joj tolerisala ni da ima gabarite ovećeg nilskog konja. :testerica:
Korisnikov avatar
By Combo
Ma sve je to zbog one muzike koje su stavili!
Inače ne bi bilo UOPŠTE smešno.

:P
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Meni ono nije ni malo smesno.

Upravo su takvi "vozaci" razlog sto mi dozvola sluzi samo za ukras.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by alexandermagic

Ko li joj je dao vozačku dozvolu, pobogu? Ako je uopšte i ima...
treba da vidis mene kako vozim (doduse, opasna sam samo u 1. brzini jer slabo kontrolisem 'vagu')
Korisnikov avatar
By m..
Moje iskustvo također govori da su žene za volanom malo nespretnije.

Pobedila je gospođica koja ja brzom cestom sve vreme vozila 40 na povećoj nizbrdici, i to tako što je neprestano pritiskala kočnicu. :meduza: Hajde što sam se smorio, jer je putovanje trajalo dva put duže, nego što sam mislio da će se zapaliti.

Ali to je bilo strašno, kako vidi nekog da ide u susret, a ona nagazi kočnicu. Ajme!
To mora da je bila moja tetka. Ona je pre nekih 6-7 godina polozila voznju, i dalje vozi onako kako su je ucili. Dakle kroz naseljeno mesto max 60 (vozi iskljucivo po BG-u), osim na autoputu, tu dogura i do 100. Uredno proverava retrovizore kad udje u kola i nece da vozi dok se svi ne vezemo.

Naravno da nikad nije imala nikakav udes (osim sto je ocesala malo auto isparkiravajuci iz garaze) jer se religiozno pridrzava pravila.

Buraz je pokusavao da je naterta da vozi kao sav ostali svet, potpuno bezuspesno.

Kad joj neko nesto dobacuje ona kaze: "Deri se ti koliko hoces, ja te ne cujem!".

Btw, burazu su oduzeli dozvolu :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
Evo pogledajte

''
pre par meseci sam odgledala ovaj klip... i trebalo je da odvezem auto do mehaničara. moj tadašnji mehaničar je imao garažu koja je veoma nepristupašna za ulazak, a i izlazak... i pošto sam uspešno uvezla auto, ja onako glasno odahnem... i on pita šta mi je. ja mu lepo ispričam za ovaj klip i kako imam fobiju od kanala.
i kaže mi čovek da za njegova rada, ni jedna jedina žena mu nije upala u kanal, samo muškarci. :jbg:
Korisnikov avatar
By HARP
Brže joj se kretao auto nego što je ona umela da ispravi volan. Klasika...
To se dešava kod neiskusnih i netalentovanih vozača, stegnu se za volan i ne umeju da naprave krug rukama :nokti:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by FireGox
Brže joj se kretao auto nego što je ona umela da ispravi volan. Klasika...
To se dešava kod neiskusnih i netalentovanih vozača, stegnu se za volan i ne umeju da naprave krug rukama :nokti:
To se desava u jugu, ako si zena i nisi as u bodybulidingu, preznojis se 4x dok napravis pun levi, a onda izdahnes ispravljajuci volan. onda iscasis rame pokusavajuci da prebacis iz 1. u 2., pritom dobivsi grc u butini od skakanja po kvacilu, i usines vrat pokusavajuci da vidis nesto u glupo postavljenom retrovizoru. sva sreca pa je ta prokletinja zavrsila na auto otpadu,a ja budem dobila pandu.
By Anders
Originally posted by Delete
Originally posted by Strix

Ja bih je malo "pogurao"
More, i pogurala i obišla na duploj punoj liniji, ako treba, ne zvala se ja M...
Da sam bio u Srbiji i ja bih ju već nekako obišao, ali ovdje nisam smio, da me doma ne bi sačekalo nekoliko fotografijica i ugodna čestitka.
Korisnikov avatar
By Combo
Ja ne vidim razlog da se onako divljački vozi po gradu...
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
Sve ove na klipu su klasik 100's :pilence:
Sto se tiche Yuga, definitivno ti treba konjska :teg2:
I da, :hmm: , sta kazu za biseksualne devojke i muskarce,kakvi su oni vozaci? Sigurna da sam najbolje voze...U oba smera na sve nacine sa puno entuzijazma :lol: :trep:
Korisnikov avatar
By m..
pozdrav iz rumunije:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by m..
To se desava u jugu, ako si zena i nisi as u bodybulidingu, preznojis se 4x dok napravis pun levi, a onda izdahnes ispravljajuci volan. onda iscasis rame pokusavajuci da prebacis iz 1. u 2., pritom dobivsi grc u butini od skakanja po kvacilu, i usines vrat pokusavajuci da vidis nesto u glupo postavljenom retrovizoru. sva sreca pa je ta prokletinja zavrsila na auto otpadu,a ja budem dobila pandu.

Šta bi s pandom?

Gde iskopa ove rumune... :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!