Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Hans87,
odgovorice ti Loni vec...

Ali bar meni uskogrudost odmah umanjuje ostali rad osobe, celokupnu licnost. Ne radi se o tome da li mrzi mene nego da li mrzi/ne voli/ima predrasude prema jednoj grupi ljudi zbog neke licne karakteristike.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Dina

Hm... moguce da je imala neki takav razlog. Samo meni je bilo ruzno ono sto je govorila a i ponavljala je takve svoje stavove, ne samo u toj emisiji.
nisam htio opravdavat njenu homofobiju nego sam samo htio reć šta bi mogao bit razlog njenje homofobije.
Korisnikov avatar
By Loni
Hans, ni ja ne bih da parodiram, ali zar ti se ne čini da bi ti ti isti, koji brane parodiranje, u stvari zabranili još mnooogo mnooooooogo šta?

No, ima istine da DELO i ČOVEK nisu jedno isto.
Mnogi skotovi su tako stvarali dobra umetnička dela, pa čak i ona jedna Hitlerova slika na kojoj su plavi otac, plava majka i troje plave dece (devojčica s kikicama) nije loša da ukrasi neki stan.

To bi moglo da mi važi u slučaju Slađane Milošević, koja je privatno dosta uska i netolerantna, ali eto, ima par dobrih performansa i pesama.
To na kraju može važiti i za Boru Čorbu, koji nije u umetničkom smislu tako bezvredan.

No, ipak pesma ,,Miki, Miki VELIKi...'' asocira na sve drugo se mna suze :-)
Korisnikov avatar
By Tomek
Na pamet mi padaju Mira Trilovic i Branko Pesic...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!