Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By jukie
Slika

Ovde ne znaš koji je tekst smešniji
Korisnikov avatar
By toni79
Originally posted by *deni*
Originally posted by emo_haos_
....da se ne morate baviti ugostiteljstvom:
Slika.....
" Malo selo, zelen lug
kraj Morave disko klub.. "
:lol: :lol: :lol:

Ovo je slikano u Tompojevcima kraj Vukovara. Bila sam! Ahahahahaha! Isli smo tatinu rodbinu posjetiti i ja izasla vanka s rodicom. =) Nemos vjerovati :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by castor

Slika

Majko Isusova...Ne znam ni koji smajli da stavim...:lol:
Korisnikov avatar
By Li
Strasno mi je da se smejem kada su u pitanju pokojne osobe, ali ovo sto sam procitala je toliko smesno... jbt
:rotflmao: :roflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Rei
Ti grobovi su stariji od interneta i fejk su...
Korisnikov avatar
By deran
Ja bih voleo da si ti u pravu-ali onaj što sam ja citirao liči sasvim na srpski mentalitet i ne deluje mi kao lažan...:srbin:
Korisnikov avatar
By Madonna
romance books, pediker za krave, harmonika AAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

HOLLYWOOD LOL

:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By smaug
Ne izgleda fake ovaj suludi (nad)grobni natpis - ovo vam je prof arheolosko misljenje...
Jos da dodam da sam se ja (po zapadnoj Srbiji narocito) nagledala i nacitala svakakvih nadgrobnih spomenika (i krajputasa).
Citiram:
''Ovde lezi moja zena i rezi.
Putnice bezi.
Jer ako skoci - iskopace ti oci'', zavrsen citat. Ovo je istina i nije urbana legenda. Tek da se zna. Jbg nemam fotku.
Korisnikov avatar
By Rei
ja imam ovu fotku na hardu... chinjenica da postoje dve verzije mi nekako ponishtava mogucnost da je spomenik real
i drugi spomenik se pojavio u isto vreme (2005 mi stoji kao date modified u file properties), neko se ochigledno igrao

Slika
Korisnikov avatar
By Birthday_girl
Originally posted by emo_haos_
pazite na prehranu, jedite voce, danas preporucujem GEJFURF:

Slika

ne jedite fast food:

Slika

a ni konzervirana hrana kao npr. tuna od štuke se ne preporučuje:

Slika

a bogami ni suhomesnato:

Slika

pazite koje proizvode kupujete:

Slika

a kad ste u školi na Balkanu:

Slika

sedite mirno na stolicu:

Slika

i potrudite se naučiti strane jezike da vam se ne desi ovo:

Slika

da se bar znate ko čovek potpisati:

Slika

da se ne morate baviti ugostiteljstvom:

Slika

arhitekturom:

Slika

ili preprodajom automobila:

Slika

a ni elektromonteri više nisu traženi od kad postoje sam-svoj-majstori...

Slika
mhmhmhmhm!! meni nece da se otvoriiiii!!! :placko:

:pms:
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Rei
ja imam ovu fotku na hardu... chinjenica da postoje dve verzije mi nekako ponishtava mogucnost da je spomenik real
i drugi spomenik se pojavio u isto vreme (2005 mi stoji kao date modified u file properties), neko se ochigledno igrao

Slika
Toliko o strucnom arheologu :doh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by smaug
Originally posted by Rei

Slika
Toliko o strucnom arheologu :doh:
A kome su deca zahvalna ?
Pokojniku, ili ovom što ga ubi ?
:sarana:
Korisnikov avatar
By m..
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?
Slika

:pucaodsmeha:

vojska po cpncku:

Slika

CV po crncku:

S postovanjem zovem se N A 29 godina imam zivim u beogradu dosta dugo sam putovao jako mi je bio zanimliv vas oglas zatosto volite timski rad i vreme to je nesto sto podize adrealin i javlja se jeda n jako dobar osecaj nesto umeni iako. ima puno zavrsio sam srednju poljoprivrednu skolu nisam nastvio dalje skolovanje scenogravija nije mi se dopalo pozoriste iako sam dobio prvu nagradu za scenografiju san letnje noci sekspir uradio sam jos puno scenografija amaterski ..vezano za umetnost jako dobro radim tetovaze trajne ali to radim leti lepa je zurka vremenska ,fotografijom se bavim amaterski na praktci .doktorirao sam resturaciju drveta cisto iz hobija jedna umetnicka dusa ili imas osecaj ili ne da predjemo na stvar vezano za stampu moji prvi kontakti i ljubav prema papiru je krenula jos u osnovnoj skoli za djeparac prvi je posao bio cantrigovanje u srednjoj skoli sam za djeparac radio sito i komercialan deo u podgorici sam padio na nozu i savijacici papira i knjigoveznici.igalo posmatrao sam od pripreme do stampe .korel mi je jako dobro poznat kao i filmovanje kao i foto sop i sada je aktuelnije narezivanje ploca .neznam da radim u korelu i foto sopu jer komjuter je gubljenje vremena nemogu sve ali jako sam dobar sagovornik i pedantan sa nekim ko zana da kuca dali treba da opere sliku il da stavi drugo nebi i sa ce da pokaze na stampu ili ne ili kakva slova koja rezolucija moze i sta moze da se skenira i sta ne sta je zivopisno i sa je roto stamra asta ofset blinder zlatotisak tvrd i meki povez....stampa i boja se voli samo je jako veliki i trnovit put do neba veliki pozdrav
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!