Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by *deni*Originally posted by emo_haos_" Malo selo, zelen lug
....da se ne morate baviti ugostiteljstvom:
.....
kraj Morave disko klub.. "
Originally posted by emo_haos_mhmhmhmhm!! meni nece da se otvoriiiii!!!
pazite na prehranu, jedite voce, danas preporucujem GEJFURF:
ne jedite fast food:
a ni konzervirana hrana kao npr. tuna od štuke se ne preporučuje:
a bogami ni suhomesnato:
pazite koje proizvode kupujete:
a kad ste u školi na Balkanu:
sedite mirno na stolicu:
i potrudite se naučiti strane jezike da vam se ne desi ovo:
da se bar znate ko čovek potpisati:
da se ne morate baviti ugostiteljstvom:
arhitekturom:
ili preprodajom automobila:
a ni elektromonteri više nisu traženi od kad postoje sam-svoj-majstori...
Originally posted by ReiToliko o strucnom arheologu
ja imam ovu fotku na hardu... chinjenica da postoje dve verzije mi nekako ponishtava mogucnost da je spomenik real
i drugi spomenik se pojavio u isto vreme (2005 mi stoji kao date modified u file properties), neko se ochigledno igrao
Originally posted by smaugA kome su deca zahvalna ?Originally posted by ReiToliko o strucnom arheologu
ja imam ovu fotku na hardu... chinjenica da postoje dve verzije mi nekako ponishtava mogucnost da je spomenik real
i drugi spomenik se pojavio u isto vreme (2005 mi stoji kao date modified u file properties), neko se ochigledno igrao
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewthread.php?
S postovanjem zovem se N A 29 godina imam zivim u beogradu dosta dugo sam putovao jako mi je bio zanimliv vas oglas zatosto volite timski rad i vreme to je nesto sto podize adrealin i javlja se jeda n jako dobar osecaj nesto umeni iako. ima puno zavrsio sam srednju poljoprivrednu skolu nisam nastvio dalje skolovanje scenogravija nije mi se dopalo pozoriste iako sam dobio prvu nagradu za scenografiju san letnje noci sekspir uradio sam jos puno scenografija amaterski ..vezano za umetnost jako dobro radim tetovaze trajne ali to radim leti lepa je zurka vremenska ,fotografijom se bavim amaterski na praktci .doktorirao sam resturaciju drveta cisto iz hobija jedna umetnicka dusa ili imas osecaj ili ne da predjemo na stvar vezano za stampu moji prvi kontakti i ljubav prema papiru je krenula jos u osnovnoj skoli za djeparac prvi je posao bio cantrigovanje u srednjoj skoli sam za djeparac radio sito i komercialan deo u podgorici sam padio na nozu i savijacici papira i knjigoveznici.igalo posmatrao sam od pripreme do stampe .korel mi je jako dobro poznat kao i filmovanje kao i foto sop i sada je aktuelnije narezivanje ploca .neznam da radim u korelu i foto sopu jer komjuter je gubljenje vremena nemogu sve ali jako sam dobar sagovornik i pedantan sa nekim ko zana da kuca dali treba da opere sliku il da stavi drugo nebi i sa ce da pokaze na stampu ili ne ili kakva slova koja rezolucija moze i sta moze da se skenira i sta ne sta je zivopisno i sa je roto stamra asta ofset blinder zlatotisak tvrd i meki povez....stampa i boja se voli samo je jako veliki i trnovit put do neba veliki pozdrav
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!