Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Mislim da Lunja i ja drzimo rekord.... :oskar:

Od oko 12-13 godina. :evil: :redaljka:
Korisnikov avatar
By tamanoir
Relativno sam nova ovde, pa jos nisam imala sanse i prilike da upoznam ljude sa foruma.. Studiram sa just_me godinu i po dana otprilike, upoznala sam Superstara pre par meseci, i to je to..
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by gorilica
Vangel, nekih 9-10 godina. Kres shema koja je prerasla u druzenje.
:up:
Ukoliko ne rachunam njega, buduci da sam ga doveo na forum, onda Mars, sa kim sam bio u vezi koja se okonchala zbog razdaljine, neposredno pre dolaska ovde, s proleca 2004.
Zapravo, ja do pre 2 godine nisam ni znao ko se krije iza tog nicka, dok mi Paki nije saopshtio kako mu je Mars rekao da se znamo; a onda je moja opsednutost Agatom Kristi u tinejdzerskom dobu, napokon dala sebi samoj svrhu. :lol:
A ja pomislio samo ja zivim u telenoveli - kao ono moj decko je zapravo moj izgubljeni brat blizanac, a nasa majka se zapravo krije pod imenom 'Daliborka' na gay-serbia forumu... :dance:

OT: ne poznajem nikog, mada, neko gore speomene da poznaje nekog Srpskog eskorta u Madridu...pa pomislih da nema nas puno....tako da....:lizalica:
Korisnikov avatar
By m..
B Reddie i Suculento 13 godina, al jebiga nisu aktivni. Ima ih brdo koje znam 4-5 godina.
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Sing
Vangel, nekih 9-10 godina. Kres shema koja je prerasla u druzenje.
:up:
Ukoliko ne rachunam njega, buduci da sam ga doveo na forum, onda Mars, sa kim sam bio u vezi koja se okonchala zbog razdaljine, neposredno pre dolaska ovde, s proleca 2004.
Zapravo, ja do pre 2 godine nisam ni znao ko se krije iza tog nicka, dok mi Paki nije saopshtio kako mu je Mars rekao da se znamo; a onda je moja opsednutost Agatom Kristi u tinejdzerskom dobu, napokon dala sebi samoj svrhu. :lol:
A ja pomislio samo ja zivim u telenoveli - kao ono moj decko je zapravo moj izgubljeni brat blizanac, a nasa majka se zapravo krije pod imenom 'Daliborka' na gay-serbia forumu... :dance:
Zivot pishe TV novele, shta da ti kazem. :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu
smaug... znamo se jedno 300, 400 godina :hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
a ja sam tako i mislila...mislim...nekako ste se zajedno pojavile na forumu :namig2:

Ja....pa...hmmmm...mislim Zhnj...znamo se jos iz ljubicaste sobice na chatu, bilo to pre nekih 10 godina :nerd: Ali upoznale smo se tek pre 4 ...valjda :smirk:

E ne...Sutekha znam kada je imao 14 :giggle: Ali on vise ne dolazi...
Korisnikov avatar
By Blady
hm..... o ovome treba dobro razmisliti......
mislim sa shmi...
Na nekom gay okupljanju, valjda... i preko druga ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Hys.
a ja sam tako i mislila...mislim...nekako ste se zajedno pojavile na forumu :namig2:

...
Hys je veca vestica od mene :smeh:

Maza mi je pricao situaciju kad je isao kod nje a Loni i ja tada nismo zeleli da siri krug ljudi zna za nasa vidjanja, dok nismo videli na sta ce to izaci, tako da su to tada znali samo provereni ljudi. I ja odobrim Mazi da kaze Hys, posto u to vreme nikako ja da je vidim da joj ja ispricam. Tek cim je on poceo - Dina se vidja... Hys odgovara - sa Lonijem :smeh: I kaze zakljucila je to iz jednog njegovog posta, a mozda je bio samo jedan post gde me je spomenuo ali dovoljno za Hys... ;)

:vestica: :dina:
Korisnikov avatar
By bas bleu
Originally posted by Dina

...
Hys je veca vestica od mene :smeh:

Maza mi je pricao situaciju kad je isao kod nje a Loni i ja tada nismo zeleli da siri krug ljudi zna za nasa vidjanja, dok nismo videli na sta ce to izaci, tako da su to tada znali samo provereni ljudi. I ja odobrim Mazi da kaze Hys, posto u to vreme nikako ja da je vidim da joj ja ispricam. Tek cim je on poceo - Dina se vidja... Hys odgovara - sa Lonijem :smeh: I kaze zakljucila je to iz jednog njegovog posta, a mozda je bio samo jedan post gde me je spomenuo ali dovoljno za Hys... ;)

:vestica: :dina:
ne znam za vesticarenje, ali mislim da je u ovom konkretnom slucaju u pitanju bila samo cista pismenost - mislim, koliko to moze da ima beogradskih dajks u dablinu. well done hys for knowing your abc's :wink:
Korisnikov avatar
By Dina
Ali otkud Hys moze da zna da zivite u Dablinu citajuci postove na forumu? ;) Ja sam za Smaug negde procitala da je iz inostranstva i to skoro a nisam svakako znala ni drzavu, jos manje grad. A za tebe nisam ni znala da si u inostranstvu dok sad ne procitah...
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam znala da ste u Dablinu :)

Samo sam primetila da ste se zajedno pojavili na forumu, i da se vrlo dobro znate i da ste ocigledno u vezi :)

Znaci Dablin, a? Do jaja :D

Ja cu biti u GeordieLandu ovo leto, uvek mi bila zelja da odem do Dablina, ali ne mremo zbog vadjenja irske vize za mene :sigh:

A Zena nece u Belfast :shrug:

Za Lonija...ne znam kako sam provalila, ali se secam Mazine reakcije :smeh:
Korisnikov avatar
By bas bleu

A Zena nece u Belfast :shrug:
ni moja nije htela, ali... :nunchake:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mislim sa sejlorkom

upoznale se na medjugradskoj bus-stanici :D :sweet:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by emo_haos_
mislim sa sejlorkom

da :kiss: stanica u NS, gde me je jedno stidljivo stvorenje sa prelepim plavim ocima, cekalo da ne pokisnem :cvece:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by starsailor
mislim sa sejlorkom

da :kiss: stanica u NS, gde me je jedno stidljivo stvorenje sa prelepim plavim ocima, cekalo da ne pokisnem :cvece:
anytime :kiss:
Korisnikov avatar
By Blady
mislim sa sejlorkom

Ne mislis dobro... upoznala si prvo mene, pa onda sve ostale...
Iako mi je taj period izbrisan, bolje reci istinu, nego lagati...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by Black Lady
mislim sa sejlorkom

Ne mislis dobro... upoznala si prvo mene, pa onda sve ostale...
Iako mi je taj period izbrisan, bolje reci istinu, nego lagati...
sa foruma, ne sa chat-a. dakle, sejlorka :)
Korisnikov avatar
By Blady
Pa sa foruma, ti nisi ni bila na forumu, kada si mene upoznala, dakle sa foruma....
Korisnikov avatar
By emo_haos_
tebe sam na chatu upoznala, dakle ako bude tema koga ste sve na chat-u upoznali... :potapsava:
Korisnikov avatar
By Azdaja
prvu osoba sa foruma koju sam upoznala je reveal :)
Korisnikov avatar
By Blady
tebe sam na chatu upoznala, dakle ako bude tema koga ste sve na chat-u upoznali... :potapsava:
Ovako, upoznala si me na chatu kada si prvi put dosla..a tema kaze, sa kojim ste se forumasem upoznali, i sa kojim se najduze znate.. dakle upoznala si mene, kao forumasa, i mene najduze i znas...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Ovako, upoznala si me na chatu kada si prvi put dosla..a tema kaze, sa kojim ste se forumasem upoznali, i sa kojim se najduze znate.. dakle upoznala si mene, kao forumasa, i mene najduze i znas...
upoznala sam te kao chaterku a ne kao forumasha.
ajd da ne pravimo vise OFF :)
Korisnikov avatar
By Blady
Posle i kao forumasa :whatever:
Kako god ti zelis...
Korisnikov avatar
By Kylender
Pa eto, ja sam stekao svog prvog forumskog poznanika recimo pre 4 dana... :klap: Mislim na poznanika koji mi je upravo to - poznanik, isključivo zbog foruma :) .

Generalno, od 2001. znam Nomada, negde od 2002. znam dungoll-a kada mi ni na pamet nije padalo da ćemo se sresti ovde, a od 2003. i neke druge kada je zvanično i krenula moja personalna gay revolucija... :) No, sve te ljude iz prošlosti nikako ne dovodim u vezu sa forumom...
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Nije bas najaktivnija, ali Gia Girl mi je najbolja drugarica, bukvalnosmo stalnoooo zajedno... Znamo se skoro 3 godine, upoznale se...uh, jbt kako smo se upoznale :hmm: nebitno, bitno da se znamo i da se super druzimo i to je to :)

E da....upoznale smo se preko oglasa :P
Korisnikov avatar
By Blady
I ja sam je upoznala preko oglasa :lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
I ja sam je upoznala preko oglasa :lol:
EroCCCkog ? :hmm:

:lol:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Blentu i Unicorna znam pre nego sto sam se registrovao ovde.
Blentu sam upoznao u nekom klubu pokusavao je da me nahrani maslinkama, a Unicorna na teraziskoj cesmi jednog jesenjeg dana. :mackodlak:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!