Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by gorilica
Vangel, nekih 9-10 godina. Kres shema koja je prerasla u druzenje.
Originally posted by gorilicaA ja pomislio samo ja zivim u telenoveli - kao ono moj decko je zapravo moj izgubljeni brat blizanac, a nasa majka se zapravo krije pod imenom 'Daliborka' na gay-serbia forumu...
Ukoliko ne rachunam njega, buduci da sam ga doveo na forum, onda Mars, sa kim sam bio u vezi koja se okonchala zbog razdaljine, neposredno pre dolaska ovde, s proleca 2004.
Zapravo, ja do pre 2 godine nisam ni znao ko se krije iza tog nicka, dok mi Paki nije saopshtio kako mu je Mars rekao da se znamo; a onda je moja opsednutost Agatom Kristi u tinejdzerskom dobu, napokon dala sebi samoj svrhu.
Originally posted by SingZivot pishe TV novele, shta da ti kazem.Originally posted by gorilica
Vangel, nekih 9-10 godina. Kres shema koja je prerasla u druzenje.
Originally posted by gorilicaA ja pomislio samo ja zivim u telenoveli - kao ono moj decko je zapravo moj izgubljeni brat blizanac, a nasa majka se zapravo krije pod imenom 'Daliborka' na gay-serbia forumu...
Ukoliko ne rachunam njega, buduci da sam ga doveo na forum, onda Mars, sa kim sam bio u vezi koja se okonchala zbog razdaljine, neposredno pre dolaska ovde, s proleca 2004.
Zapravo, ja do pre 2 godine nisam ni znao ko se krije iza tog nicka, dok mi Paki nije saopshtio kako mu je Mars rekao da se znamo; a onda je moja opsednutost Agatom Kristi u tinejdzerskom dobu, napokon dala sebi samoj svrhu.
Originally posted by Hys.Hys je veca vestica od mene
a ja sam tako i mislila...mislim...nekako ste se zajedno pojavile na forumu
...
Originally posted by Dinane znam za vesticarenje, ali mislim da je u ovom konkretnom slucaju u pitanju bila samo cista pismenost - mislim, koliko to moze da ima beogradskih dajks u dablinu. well done hys for knowing your abc'sOriginally posted by Hys.Hys je veca vestica od mene
a ja sam tako i mislila...mislim...nekako ste se zajedno pojavile na forumu
...
Maza mi je pricao situaciju kad je isao kod nje a Loni i ja tada nismo zeleli da siri krug ljudi zna za nasa vidjanja, dok nismo videli na sta ce to izaci, tako da su to tada znali samo provereni ljudi. I ja odobrim Mazi da kaze Hys, posto u to vreme nikako ja da je vidim da joj ja ispricam. Tek cim je on poceo - Dina se vidja... Hys odgovara - sa Lonijem I kaze zakljucila je to iz jednog njegovog posta, a mozda je bio samo jedan post gde me je spomenuo ali dovoljno za Hys...
Originally posted by emo_haos_da stanica u NS, gde me je jedno stidljivo stvorenje sa prelepim plavim ocima, cekalo da ne pokisnem
mislim sa sejlorkom
upoznale se na medjugradskoj bus-stanici
Originally posted by Black Ladysa foruma, ne sa chat-a. dakle, sejlorkaOriginally posted by emo_haos_Ne mislis dobro... upoznala si prvo mene, pa onda sve ostale...
mislim sa sejlorkom
upoznale se na medjugradskoj bus-stanici
Iako mi je taj period izbrisan, bolje reci istinu, nego lagati...
Originally posted by emo_haos_Ovako, upoznala si me na chatu kada si prvi put dosla..a tema kaze, sa kojim ste se forumasem upoznali, i sa kojim se najduze znate.. dakle upoznala si mene, kao forumasa, i mene najduze i znas...
tebe sam na chatu upoznala, dakle ako bude tema koga ste sve na chat-u upoznali...
Originally posted by Black Ladyupoznala sam te kao chaterku a ne kao forumasha.Originally posted by emo_haos_Ovako, upoznala si me na chatu kada si prvi put dosla..a tema kaze, sa kojim ste se forumasem upoznali, i sa kojim se najduze znate.. dakle upoznala si mene, kao forumasa, i mene najduze i znas...
tebe sam na chatu upoznala, dakle ako bude tema koga ste sve na chat-u upoznali...
Originally posted by Black LadyEroCCCkog ?
I ja sam je upoznala preko oglasa
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!