Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
IMPORTANT NOTICE:

Posto sam dobio nekoliko u2u-ova u vezi natalne karte, zelim da ponudim pomoc onima kojih sajt buni. Dakle slobodno pitajte, ili mi posaljite informacije a ja cu vam za cas uraditi i poslati:

Potrebne informacije za natalnu kartu su:

Ime i prezime, datum rodjenja (DD/MM/YYYY), vreme rodjenja, pol, mesto rodjenja.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by stefan19

@ Momo: Jel su ti trigoni (tj trouglovi i guess) dobar znak? Sta predstavljaju?
Jesu dobar znak. To je najbolji aspekt :)

Izvlaci sve pozitivne strane planeta i znatno ublazava negativne aspekte .

A negativni aspekti su kvadrat (90 stepeni) i opozicija (180 stepeni izmedju planeta).
Sekstil je uglavnom pozitivan aspekt (60 stepeni). A postoji i konjukcija i to znaci da su planete na istom stepenu ili udaljene jedna od druge maksimalno 10 stepeni, to uglavnom nije lose mada kad su Sunce i Mesec u pitanju ich ne valja.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Momo

@ Momo: Jel su ti trigoni (tj trouglovi i guess) dobar znak? Sta predstavljaju?
Jesu dobar znak. To je najbolji aspekt :)

Izvlaci sve pozitivne strane planeta i znatno ublazava negativne aspekte .

A negativni aspekti su kvadrat (90 stepeni) i opozicija (180 stepeni izmedju planeta).
Sekstil je uglavnom pozitivan aspekt (60 stepeni). A postoji i konjukcija i to znaci da su planete na istom stepenu ili udaljene jedna od druge maksimalno 10 stepeni, to uglavnom nije lose mada kad su Sunce i Mesec u pitanju ich ne valja.
I astrolog, i kuvar, i KOVAC, i buduci geograf, Domacine, alal' vera :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Momo, jel mozes molim te da mi kazes kakav je moj chart, i valja li ichemu?

Slika
By stefan19 at 2009-02-27
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Ivana

I astrolog, i kuvar, i KOVAC, i buduci geograf, Domacine, alal' vera :D
Hehe :zvezda:

@Stefan
pa evo nesto u kratkim crtama,
prvo ova opozicija sunca i meseca je losa jer stvara unutrasnje dileme, blokade, neke unutrasnje sukobe same licnosti (moja drugarica to ima i muku muci sa tim citav zivot)

onda sunce kvadrat saturn - to su depresije, sukobi sa ocem, samosazaljenje

sunce kvadrat uran su recimo neke neocekivane promene, dezorijentisanost itd

sunce konjukcija sa jupiterom je dobra (ako je ne ukoci nesto od losih aspekata a nadajmo se da nece) i to ti je sreca, zarade, zdravlje dobro ali utice na to da se osoba brzo opusti nakon lakog postizanja uspeha

venera i mars kvadrat, hehe to imam i ja, pa to samnegde procitao da je aspekt koji povecava verovatnocu da osoba bude homoseksualna ( ne znam jel ti pogodilo :lol: )

mesec kvadrat uran je neka nervoza

a jupiter kvadrat uran je mogucnost da gubis cesto novac zbog drugih

mesec i jupiter takodje su u opoziciji i to je opet neki nemir i nezadovoljstvo

merkur i uran u sekstilu vade stvar malo ili mnogo ne znam ali to je dobar aspekt :)

ovo ti je samo onako po aspektima nabacano, mnogo je to kompleksnije inace

nego napisi mi datum i mesto rodjenja ako hoces da te bacim na Kepler kod mene ovaj chart mi nezgodan za gledanje, samo da vidim jel ti to jupiter u 1.kuci
Korisnikov avatar
By stefan19
Jao Momo, fantasticno si u kratke crte opisao! Ju, bas si mi pogodio covece. Vise verujem sad tebi nego ovim mashinama sto rade.

Evo, datum rodjenja: 16 Mart 1987

Mesto: Indjija (ja sam kucao Indija, bez 'j' u sredini na nekim sajtovima je tako upisana)

Vreme rodjenja: 01:20 (ujutro)

HVALA PUNO!!!
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Sava_Savanovic
E bre dete, pa ti nikako ne možeš biti dupla Riba :D
Sto Savo? :)
Korisnikov avatar
By Momo
Jao Momo, fantasticno si u kratke crte opisao! Ju, bas si mi pogodio covece. Vise verujem sad tebi nego ovim mashinama sto rade.
pa zato sto ja imam dobre knjige :D

i sunce i jupiter su ti u 3. kuci sto znaci da ces putovati dosta ali posto je u ribama onda znaci da bas nesto i ne planiras putovanja unapred nego sve nesto na brzaka

uran i neptun u 1.kuci govore da imas jaku intuiciju... mistik itd, ali prenagljeni postupci mogu da ti dodju glave

venera u drugoj kuci znaci lake zarade, posao koji je vezan za neku umetnost (moda recimo), pa jeste ti si neki maneken koliko sam ukapirao ;) a da i plus ti je venera u trigonu sa MC-om a MC je zenit, vrh neba i presudan je za karijeru, hocu reci jako pozitivna stvar :)

ovaj mars u petoj kuci znaci zestoke ljubavi a i hedonizam

mesec u devetoj kuci znaci uspeh preko bare, mada to imam i ja pa smrdim ovde jos uvek :lol:

saturn u 12. znaci da te ljudi mrze eto tako bez razloga, nerviras ih i citav zivot ima da se makljas sa tim

Inace iako imas dosta losih aspekata imas uzbudjiv zivot, sto rece onaj kinez bolje i losi aspekti nego nikakvi :)
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Da bi bio dupli (bilo koji) znak, moraš biti rođen ujutru, tj u svitanje. Ti si rođen kasno u noć. Ali zato u to vreme je negde u Indiji svitao dan :)

Podznak si Strelac.
Korisnikov avatar
By stefan19
pa zato sto ja imam dobre knjige :D

i sunce i jupiter su ti u 3. kuci sto znaci da ces putovati dosta ali posto je u ribama onda znaci da bas nesto i ne planiras putovanja unapred nego sve nesto na brzaka

uran i neptun u 1.kuci govore da imas jaku intuiciju... mistik itd, ali prenagljeni postupci mogu da ti dodju glave

venera u drugoj kuci znaci lake zarade, posao koji je vezan za neku umetnost (moda recimo), pa jeste ti si neki maneken koliko sam ukapirao ;) a da i plus ti je venera u trigonu sa MC-om a MC je zenit, vrh neba i presudan je za karijeru, hocu reci jako pozitivna stvar :)

ovaj mars u petoj kuci znaci zestoke ljubavi a i hedonizam

mesec u devetoj kuci znaci uspeh preko bare, mada to imam i ja pa smrdim ovde jos uvek :lol:

saturn u 12. znaci da te ljudi mrze eto tako bez razloga, nerviras ih i citav zivot ima da se makljas sa tim

Inace iako imas dosta losih aspekata imas uzbudjiv zivot, sto rece onaj kinez bolje i losi aspekti nego nikakvi :)
Jao FANTASTICNO, HVALA TI PUNO!!!

Ako na ishta vazno josh sluchajno naidjes, slobodno kuckaj :kiss:

Inace, pogodio si mi sve skoro, osim da me drugi ne vole (ili sam ja mozda umisljen da me vole). Uspeh preko bare, umetnost, velike ljubavi (nemoj da mi se neko na ovo smejao sluchajno jer sam se zajebavao po forumu sa sponzorisanjem), ma extra si mi uradio Nat. Kartu.

Koliko se krecu full karte u Srbiji?
Korisnikov avatar
By stefan19
Da bi bio dupli (bilo koji) znak, moraš biti rođen ujutru, tj u svitanje. Ti si rođen kasno u noć. Ali zato u to vreme je negde u Indiji svitao dan :)

Podznak si Strelac.
E hvala, nisam to znao :)
Korisnikov avatar
By stefan19
E bre dete, pa ti nikako ne možeš biti dupla Riba :D
A jel 'dupla riba' pozitivno ili negativno?
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Nije ni pozitivno ni negativno, tj može biti oba. Ako je Sunce u 12-oj kući, onda je negativno, ako je u 1-oj, onda je pozitivno. Pa dalje zavisi i koji si znak, pa koji su tu aspekti i sl... A Riba-Strelac je u principu ok kombinacija... Još samo da ti nije ovaj Saturn na podznaku...

@bi: volem i ja tebe i drago mi je što je sad sve ok :D
Korisnikov avatar
By Momo

uh ja nisam bas nesto u toku sa tim, ali moj predlog ako ikad resis da odes kod astrologa je Dusan Velickovic
Goran Milekic je po meni bio najbolji ali je pokojan tako da nemam pojma ko sad to radi onako bas profi
Korisnikov avatar
By Hys.

uh ja nisam bas nesto u toku sa tim, ali moj predlog ako ikad resis da odes kod astrologa je Dusan Velickovic
Goran Milekic je po meni bio najbolji ali je pokojan tako da nemam pojma ko sad to radi onako bas profi
I Dusan Cincovic je odlican :up:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Ivana

I Dusan Cincovic je odlican :up:
:up:
slazem se
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Mystica_lady
Ovo je fantastichno,bookmarkovala sam ovo!!!
Hvala Mistika :)
Korisnikov avatar
By m..
Slika

Savo, bar mi reci da se necu patiti do u pozne godine, kao sto mi je jedan lik predvideo :D
By alexandermagic
^
Zanimljiva natalna karta. Ne nositi srebrni nakit ni bižuteriju duže od par sati dnevno. :merlinka:
Za ostale, vidno važne pokazatelje u ovoj natalnoj karti, ne sumnjam da na forumu ima zainteresovanih za tumačenje. :D
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by alexandermagic
^
Zanimljiva natalna karta. Ne nositi srebrni nakit ni bižuteriju duže od par sati dnevno. :merlinka:
Za ostale, vidno važne pokazatelje u ovoj natalnoj karti, ne sumnjam da na forumu ima zainteresovanih za tumačenje. :D
Alexander, ajde produmaci moju malo, hoces li? :) Thanx
By alexandermagic
Ne bi ti se dopalo moje tumačenje tvoje karte. :)
Preporučujem da uvijek slaviš rođendan tri dana poslije, dakle 19. marta.
Toliko.
Korisnikov avatar
By walt333
@ M.. Nisam mogao da ne odolim a da ne konstatrujem da imas divne planete za karijeru lopova, imas veoma spretne prste :) (mislim, imas ti dara za mnoge stvari ali ova mi je bila tako zanimljiva). Pazi sta jedes i kod koga:curka:
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by alexandermagic
Ne bi ti se dopalo moje tumačenje tvoje karte. :)
Preporučujem da uvijek slaviš rođendan tri dana poslije, dakle 19. marta.
Toliko.
A sto alexander? Sto da stavim 3 dana kasniju, i sto mi se ne bi dopalo? Ajde please, bar malkice. Samo u najuzim crtama :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!