Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by AvetJeste. Ako je neko peder ne mora da bude i homofob.
Citam u novinama o ovim queeriinim izborima.
Jel toliko bitno ya vasu borbu da OUTujete Danijela? A ja mislio da je seksualna orijentacija ili kako god to zelite da nazovete licna stvar
Originally posted by queeriaA ti si vrhovni gay bog u togi u bojama duge pa si zaduzen za isterivanje iz raja i vecno proklinjanje!?Originally posted by AvetJeste. Ako je neko peder ne mora da bude i homofob.
Citam u novinama o ovim queeriinim izborima.
Jel toliko bitno ya vasu borbu da OUTujete Danijela? A ja mislio da je seksualna orijentacija ili kako god to zelite da nazovete licna stvar
Onog malog Milana iz Grand zvezdi su prozivali da je peder, ali on nikada ništa negativno o gej populaciji nije rekao!!!
Tekst u Pressu:
HOMOFOBIJA
http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... view=story
Tekst u Pressu:
HOMOFOBIJA
http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... view=story
Originally posted by ROYALsta, sta? danijel ot se zeni?????
Ne ispratih ovo za Danijela i ženidbu? Može kratak info?
Inače, glas dajem onoj sa podočnajcima! (a maksima ko tebe kamenom, ti njega hlebom kod mene ima dodatak : ko tebe kamenom, ti njega hlebom ali šalovanim iznutra)
Originally posted by ns.happyPogledaj ovaj link za press, ima nešto malo, nema mlade :-)Originally posted by ROYALsta, sta? danijel ot se zeni?????
Ne ispratih ovo za Danijela i ženidbu? Može kratak info?
Inače, glas dajem onoj sa podočnajcima! (a maksima ko tebe kamenom, ti njega hlebom kod mene ima dodatak : ko tebe kamenom, ti njega hlebom ali šalovanim iznutra)
Originally posted by queeriaKoji je sklon pretociti ga u zvanicno misljenje gay populacije u Srbalja! Mlogo si sebi dao oduska sinak, uvuci se malo u kucicu, neko ce ti povrediti rogove!Originally posted by SixtoJa sam pojedinac koji ima pravo na svoje mišljenje
A ti si vrhovni gay bog u togi u bojama duge pa si zaduzen za isterivanje iz raja i vecno proklinjanje!?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!