Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Alexandrus MagnusA jel to znaci da sad taj neko vise ne sme da to radi? Ili moze ali da posle svakog seksa mora da "okaje" grehe? (samobicevanjem, postom i sl. )
A kakav bih odgovor dao? Prvo bih pojasnio probleme u prevodima, a zatim objasnio da kanoni tretiraju muzeloznistvo kao i svaku drugu hetero preljubu (po stavu Crkve, svaki sex van crkvenog braka je blud), a onda objasnio da je Bog ljubav i da nema tog greha koji nece potonuti na pucini Bozije milosti i covekoljublja...
Originally posted by J...Ne znam cemu sada ovakav komentar... I kako si izvukla ovakav zakljucak iz mog posta. Ja sam upravo govorio o oslobadjanju od grize savesti...Originally posted by Alexandrus MagnusA jel to znaci da sad taj neko vise ne sme da to radi? Ili moze ali da posle svakog seksa mora da "okaje" grehe? (samobicevanjem, postom i sl. )
A kakav bih odgovor dao? Prvo bih pojasnio probleme u prevodima, a zatim objasnio da kanoni tretiraju muzeloznistvo kao i svaku drugu hetero preljubu (po stavu Crkve, svaki sex van crkvenog braka je blud), a onda objasnio da je Bog ljubav i da nema tog greha koji nece potonuti na pucini Bozije milosti i covekoljublja...
I zar nije nezdravo ubacivati ljudima u glavu grizu savesti za stvari za koje uopste ne treba da je imaju?
Originally posted by Alexandrus MagnusPoslednje pitanje je vise bilo uopsteno, nevezano za tvoj odgovor.
Ne znam cemu sada ovakav komentar... I kako si izvukla ovakav zakljucak iz mog posta. Ja sam upravo govorio o oslobadjanju od grize savesti...
Originally posted by StripiAko ubijes nekog i ne osecas grizu savesti, da, onda si los covek... Ako pokrades nekog i ne osecas grizu savesti, da, los si covek... Ako uvredis ili ozalostis nekog svojim delom ili recju, a ne osecas grizu savesti, da, los si covek...
A jel to mora čoek po zakonu osjećat grižu savjesti? I šta ako ne osjeća? Jel on oma loš čoek?
Originally posted by StripiNaprotiv, vec sam rekao...
Wow, how deep. Na grižnju savjesti, batofkors, Crkva ima kopirajt?
Originally posted by J...Opet ne vidim na osnovu cega si ovo zakljucila...
Eto u cemu je problem. Cim krenes da postavljas mnogo pitanja oznace te kao "gresnika".
A onda...
Originally posted by Alexandrus Magnus
Opet ne vidim na osnovu cega si ovo zakljucila...
Rekao sam da Crkva nema monopol na grizu savesti, vec da je ona prirodna za sve, zvali mi uzrok grize savesti grehom ili ne...
Originally posted by Alexandrus Magnus
Originally posted by J...Ovo je ozbiljno pitanje, nije ironija.
A jel to znaci da sad taj neko vise ne sme da to radi? Ili moze ali da posle svakog seksa mora da "okaje" grehe? (samobicevanjem, postom i sl. )
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!