Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by senseVeche..
Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by KissQueenAuuuuuuuh.. Ti si mi tezak sluchaj..
Ne znam odakle da pochnem, dete crno.. Prvo vishe postova na forumu i falusni oblik za kojem si danas kukala na odredjenoj temi.. Ccc.. Str8ashica..
Originally posted by ZwezdicaAvaj, avaj...kakve li sudbine...
btw pasivna si, sto ce rezultirati tvojem okretanju str8 svetu i udajom za jednog krshnog balkanca..
Originally posted by KissQueenE, da menjas taj dosadni avatar i stavljas svoju golu sliku..Originally posted by ZwezdicaOriginally posted by KissQueenAuuuuuuuh.. Ti si mi tezak sluchaj..
Ne znam odakle da pochnem, dete crno.. Prvo vishe postova na forumu i falusni oblik za kojem si danas kukala na odredjenoj temi.. Ccc.. Str8ashica..
nasla sam ga - na cetvrtoj polici odozgo
jos, jos...
Originally posted by crankyOOOOOOh.. dosadne li zene..Originally posted by ZwezdicaAvaj, avaj...kakve li sudbine...
btw pasivna si, sto ce rezultirati tvojem okretanju str8 svetu i udajom za jednog krshnog balkanca..
Svima neke žene, neki silikoni, neke razuzdane noći...a meni?!...meni kršni balkanac.
Ooooo, presvetla, ima li nade da će ipak biti drugačije?
P.S. Ti si potpuno luudaaa.
Originally posted by ZwezdicaJu, pa ja to sve nasla.,...Originally posted by Black LadyDaj da te odradim..
ako je grupnjak ulecem
Tebi bi najvise srece doneo manastir, smirenje, pronalazenje unutrasnjeg mira i spokoja, donosenje bitnij zivotnih odluka, jedno 5 dana, a posle toga orgijanje sa opaticama..
Originally posted by Black LadyNa u2 adresu manastira mi pusti..Originally posted by ZwezdicaJu, pa ja to sve nasla.,...Originally posted by Black LadyDaj da te odradim..
ako je grupnjak ulecem
Tebi bi najvise srece doneo manastir, smirenje, pronalazenje unutrasnjeg mira i spokoja, donosenje bitnij zivotnih odluka, jedno 5 dana, a posle toga orgijanje sa opaticama..
Originally posted by ZwezdicaA kako ti znas sta ja ne volim i cega se plasim?Originally posted by MachkodlakE za kaznu sto se podsmevas prevelikoj Zwezdici taj tip ima da ti bude maljav i sa mnoooogo velikim k... !
Ja koji pitam kojim sredstvima gledas i ti koja odgovaras sa misticnoscu a predhodno gledas u kuglu, kakoli nam je to samo promaklo?
Originally posted by MachkodlakSamo cu jedno reci: VIDOOOOOOVITAAAAAA, PAMETNA i INTUITIVNA ZWEZDICA!Originally posted by ZwezdicaA kako ti znas sta ja ne volim i cega se plasim?Originally posted by MachkodlakE za kaznu sto se podsmevas prevelikoj Zwezdici taj tip ima da ti bude maljav i sa mnoooogo velikim k... !
Ja koji pitam kojim sredstvima gledas i ti koja odgovaras sa misticnoscu a predhodno gledas u kuglu, kakoli nam je to samo promaklo?
Nemoj da pocnem da paranoisem!
Originally posted by ZwezdicaKrunisana kraljica medju zvezdama! Vidovita Zvezdojka!Originally posted by MachkodlakSamo cu jedno reci: VIDOOOOOOVITAAAAAA, PAMETNA i INTUITIVNA ZWEZDICA!Originally posted by ZwezdicaA kako ti znas sta ja ne volim i cega se plasim?Originally posted by MachkodlakE za kaznu sto se podsmevas prevelikoj Zwezdici taj tip ima da ti bude maljav i sa mnoooogo velikim k... !
Nemoj da pocnem da paranoisem!
Originally posted by Zwezdica
Gospodaru sexa - PRedvidjam ti konachno imanje sexualnih odnosa za vikenda u Toxu u dark sobrici sa sve davljenjem, gusenjem i ostalim potrebama perverznog deckica kao sto si TI ! Btw, sex ces imati sa B.U tada!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!