- 02 Sep 2008, 21:55
Bice VB posle Operacije trijumf, pocetkom 2009. zato sam ja i smislila peticiju ranije.
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsSvi ste vi ucestvovali u tim scandal temama a sada se folirate kako vam nece nedostajati mesec dana.
Vratice se Status taman malo da iskulira i potrosi svoje vreme na malo konstruktivniji nacin od otvaranja skandal tema ovde
Originally posted by *STATUS*Kako ga ne gotiviti ?
Kampanja " STATUS u kuci Velikog Brata "
Predstavljamo kontroveznog srpskog forumasa, coveka koji hara internet prostorima bivse Jugoslavije... nekog bez dlake na jeziku
Ime i prezime :
Jednostavno "Status"
Datum rodjenja :
01.12.1983. godine u Kragujevcu
Omiljeni hobi :
Internet
Status: slobodan:
(trenutno)
Zasto smatra da treba da udje u Kucu :
Pa zbog toga sto treba razbiti sve tabue u Srbiji i mislim da sam je jedini koji bi to mogao da uradi, samo mi dajte sansu ....
Na internetu se uveliko pise peticija za Vas ulazak u Kucu, stam mislite o tome :
Forumasi su me predlozili jer znaju da bi moje pojavljivanjem u Kuci to bio jedan veliki korak za Srbiju i generalno za covecanstvo na ovim prostorima... znaju da ja smem da kazem ono o cemu mnogi cute...
Pominjali su neki natpis koji nosite preko ociju, o cemu se radi ?
Ma cujte, vec sam dobio dosta komplimeta da imam jako lepe oci, a mnogi mi zameraju zasto postavljam ta ruzna slova preko prelepih okica... eto u VB cete svi imati prilike da me vidite u punom sjaju : )
Nakon sto je predstavljem kao prvi ukucanin, Status u fency cnoj majci sa roze natpisom u predelu grudi STATUS, penje se stepenicama koja vode ka Kuci u ulazi u nju. Zavaljuje se u veliku fotelju i kaze pred milionski auditorijumom : "Stati, dosao si da pobedis , pokazi im sta umes : )"
Nakon sto je uslo jos 11 ukucana, poceli su sa upoznavanjem...
Ja sam Status, najpopularniji srpski gej forumas u Srbiji, a vi ste ?......
bla bla... frizer, sminker, trbusna plesacica, rudar, prodavacica, konobar, vozac autobusa, taksista, konobarica, fitnes instruktorka, studentkinja engleskog jezika ..
zabava moze da pocne...
Status ce spavati i sobu deliti sa frizerom, sminkerom i konobarom... prava muska soba...
DAN 1
Veliki Brat je ukucane probudio pesmom "Jump" da bi se lepo rasanili i da bi dan mogao uspesno da pocne.... Status se budi, pere zube, frizer namesta krevete, sminker i studentkinja engleskog jezika spremaju dorucak, Fitnes instruktorka i konobarica su u dvoristu pored bazena, dan je kao stvoren za kupanje...
Nakon pranja zuba, Status glasno saopstava ukucanima da je cele noci imao problem sa erekcijom i pita "Ima li neki macan od prisutnih da mi pomogne da obuzdam erekciju", devojke, vi se malo strpite, da proberem od ovih tipova sta ima da se probere, pa ako nijedan ne zadovolji kriterijum onda cu vas uzeti u obzir. Muski deo ukucana se zgrozava pitanjem, ali barem dvojica potajno zele da obuzdaju Statusovu erekciju, ali se boje osude javnosti i komentara clanova porodice.... ali zelje su zelje...
12:47
Status prilazi konobaru, mazi ga po glavi i kaze mu :
"Macane, jesi vise raspolozen da se malo zezamo u ispovedaonici ili u kupatilu"
na to mu konobar odgovara : "Neka hvala, nisam ti ja od tih sto tebi trebaju"
Status pomalo uvredjen odlazi u kuhinju i glasno izgovara "Pa u Srbiji 60 posto strejtera ima zelju da proba makar oral sa muskarcem, isprate devojke kuci i odu na redaljku sa kuratim tipovima, o kakvom to moralu pricate"
18:32
Statusova sledeca meta bio je pomalo feminizirani sminker ...
"Hoces li ti lepotane da se malo mazimo ?"
Hm. hm hm , pa znas kako... nisam ni ja od tih, ali meni je to ok, ja to podrzavam ... hm hm....
"Hoce li bre neko u ovoj kuci da se da izvinete je*e, ili ste dosli da glumite finocu kao kod kuce i u okolini u kojoj se krecete, skidajte maske"
20:45
"Danas ste me bas iznervirali, svi bi neki seks, ali se plase osude javnosti..." moram na kratko da odem do wc-a da izdr*am i da smirim ovu napaljenost...
Ostali ukucani se prave da ga nisu culi i da ne znaju o cemu zapravo on to prica...
23.58
Status je u spavacoj sobi, u krevetu koji je spojen sa krevetom konobara koji mu nesto sapuce "Znas kako Stati, ja sam tvoj veran fan, i ja sam registrovan na Forumu, ali ne smem da ti kazem koji mi je nik jer sam te vise puta ljudski opleo tamo i sada mi je malo glupo jer sam te upoznao, shvatio da ti slova preko ociju zaista nisu potrebna i da si skroz ok decko, ako bude prilike, zezacemo se ti i ja ovde, samo polako, vec sam nekoliko puta pozeleo tvoju guzu, tvoj zagrljaj, tvoje prirodno lepe usne, samo polako..."
01.58
Status utanja u san u krevetu pored konobara i sanja kako se maze, ljube, dodiruju, ulaze jedan u drugog....
03:18
Statusa buda erekcija koju ne moze da obuzda, ali ipak nastavlja da spava..
Originally posted by SingEvo prilike da vam skrenem paznju na jednu pomalo zaboravljenu zvezdu iz devedesetih godina - Zoricu Todosijevic i prigodnu pesmu " Nas dvoje sreca prati "
Kako to da ova diskusija prodje biz i jedne muzicke zelje? Deni, sta bi?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!