Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Sutekh
bat aj dzast vona moar!

...

MOAR! :lol:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pa ti si skroz lud :rotflmao: hahahah

Bitje moar...vec sjutar ;)
By Dragonite
HAHAHAHAHAHAHA French&Saunders against the music

savršeno.

Ne propustite oko 13h novo poglavlje sage o Dva kraljevstva!
Korisnikov avatar
By Hys.
aj wont mooooooor :iskolacen:
ja sam stvarno strasan fan, eto me u 6 i 15 izjutra :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By shishmish
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa

:placko:

ja necu biti tu oko 13h.... (pa sve do sitnih sati)
By Dragonite
Poglavlje četvrto - POZORIŠTE U KUĆI

Colorado, kao i svaka luda zabavljao je kraljevsku porodicu skakucuci unaokolo i izmotavajuci se. Cesto je vredjao ljude ali niko ga zapravo nije uzimao za ozbiljno.

Kraljevska kuvarica Zaljubljena (dobila nadimak po tome sto je sva svoja jela ukrasavala srcima, cveticima i uvek bila vesela) postavila je jelo na sto i uzviknula
- PRIJATNOOO!!!

Dok se vracala ka kuhinji cuo se gromoglasan tresak.
Colorado je dok je izvodio svoju petokraku u letu uspeo da se srusi Zaljubljenu i kako se svima cinilo slomije po koju koscicu na njenom fragilnom kuvarskom telu.

- BETCH! Pazi malo gde hodas!
Kuvarica je placuci otrcala u pravcu kuhinje.

- Cico moja, dosta si nas zabavljao za danas, hajde sada idi se odmori malo! rece Kraljica.

Jedina osoba koja je zapravo bila prijatna prema Coloradu je upravo ona koja ga je i unajmila. Hlaefdige. Voleli su se od malih nogu iako su bili iz razlicitih porodica i kada je Hlaefdige postala kraljica, zelela je da joj najbolji prijatelj bude uvek blizu. No kako je Colorado bio smotan deckic, nije bilo puno poslova koje je umeo da radi. Zapoceo je kao Kraljicina prva usluziteljka (oblacio je, kupao, spremao...) no uspeo je da u nedelju dana sprzi kraljicu pretoplom vodom, pocupa joj par pramena kose dok je cesljao i izabrao joj haljinu koju ni konjusareva zena ne bi nosila jer je "So last season".

Posto je kraljicu uveseljavao, resila je da ga unajmi za ludu.
Zapravo, nije mnogo radio svoj posao, posebno ne dobro, ali je bio desna ruka i savetnik iz senke.

- JEBEM U SUNCE OPET JE PRESOLILA SUPU!!! rece Kraljica
- Ne psuj sunce, ono je dobro i ono nas greje, psuj boga on i onako nicemu ne sluzi! rece Colorado, a potom se dramski okrenuo i otisao.

- Bas je divan ovaj mladic! rece Kralj Belly
- Ma tebi je sve divno! odbrusi Kraljica
- Nista nije tako divno kao ti moja draga!
- JAOOO NE POCINJI PONOVO POLOMICU TI NOGE!

- Oce, Majko, imam nesto da vam saopstim. rece princ
- Reci pachence?
- Prica se po kraljevstvu da grofica Devokica ponovo organizuje Gaybal!
- Moj odgovor je NE! smireno rece Hlaefdige
- Ali MAMAAAAAA kako da nadjem ljubav ako se ne krecem po tim balovima?
- Ja sam procitao u Nedeljnom Kraljevniku da su to samo orgijanja i opijanja! rece kralj glodjuci koscicu pileta. Videlo se da mu ga je bilo zao sto je zavrsilo na tanjiru ali ipak je jeo.

- Ma to su gluposti oche! Pa razumes me valjda? Treba mi neka specijalna osoba u zivotu...Neko sa kime cu deliti i dobro i zlo!
- Oh zar ces i ti poceti sa tim nonsensima? rece ona praveci buku escajgom.
- Zaista mislim da to nije mesto za mlade princheve! Sine moj, nacices ljubav kada se najmanje budes nadao, veruj mi! Ona se ne trazi! Ona sama dodje! Tako sam ja tvoju majku upoznao. Sedela je u kaficu Dina i Seaman i cim sam je ugledao znao sam da je prava! Sutradan sam poslao kurire po kraljevstvu da mi saznaju ko je ta ljupka dama kojoj sam tog trena predao srce...Nije proslo ni nedelju dana i...

Kralj se osvrnuo oko sebe i shvatio da prica sam sa sobom.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje Peto - Mon dieu!

Na obroncima grada koji natkriljuje palata u kojoj kralj Bellybutton lamentira nad sudbinom pileta koje je pojeo, madam Escobar besno mashe svojom lepezom.

Ova visoka i dostojanstvena dama je vlasnica javne kuce '@COCK', najpopularnijeg lokala koji okuplja dame i gospodu koji su spremni da daju koji zlatnik za malo neznosti zauzvrat. Popravljala je svoj korset od kitove kosti sa chelichnim bradavicama koji je mogao da istera ochi choveku. U ovom poslu ste morali da budete obucheni da ubijete.

Bila je besna na svoje radnice.

'Dusho, kada cesh nauchiti da obuzdaš svoje sise?' mahnula je ka svojoj mladoj koleginici, 'Ovo je vec treci put ove godine!'

'Ali gazdarice Eskobar, nisam to uradila namerno', viknu mlada Zoe dok je pokušavala da ubaci svoje grudi nazad u haljinu.

'Nisam ti ja gazdarica, ti vesela devojchuro iz provincije, vec MADAM! Ja sam jahala pastuve dok si ti josh muzla koze u svom selu!'

'Nisu to bile koze, nego ovce!' viknu Zoe revoltirano, iznervirana chinjenicom da joj je opet ispala leva sisa (to je bila ona nezgodna).

'Shta god... ako chujem da si ponovo razbila vilicu mushteriji tim tvojim sisama od dve tone, ima da letish odavde, i to u fragmentima!'

'Da, madam Escobar, razumem. Evo, bash sam planirala da odem po nove korpe za drzanje grudi na pijacu', pomirljivo reche Zoe dok je keceljom prikupljala svoju levu dojku s poda.

'Dobro! A sad me ostavi, imam vaznog posla!'

Madam Escobar besno sklopi lepezu kojom je do tada mahala i protrlja chelo. Malo pudera i veshtachki mladez joj ostashe na prstima. 'Dobre su to devojke', pomisli dok je opet zatezala korset, 'ali mora da se radi. Nekome je posao zadovoljstvo, nama je zadovoljstvo posao. Nadam se da KissQueen bolje prolazi.'

Kroz prozora je mogla da vidi gradsku konjushnicu koja se nalazila odmah preko puta.

Madam Escobar je bila iskusna zhena koja je mnogo videla a josh vishe opipala i probala, da ne kazemo primila u svom zivotu. Pa ipak, kad god bi videla kochijasha Mr.Ja kako dolazi na posao u konjushnicu, srce bi joj ustreptalo. Polako je uzela svoj damski dvogled optochen srebrom i kao i svakog dana pochela sa osmatranjem svoje simpatije.

Medjutim, ne moze sve u zivotu da se predvidi.

Dok je gledala kroz dvogled, kochijash Mr.Ja je pocheo da se presvlachi, samo sto je ovog puta umesto koshulje prevukao i pantalone.

Prvo, madam Escobar je utvrdila da on ne nosi donji vesh.

Drugo, utvrdila je i zbog chega ne nosi donji vesh.

Trece, otrchala je u svoju sobu da prilegne.

Njeno srce je ustreptalo. Njeno srce je potom zatreperilo, vibriralo, iskochilo iz grudi, napravilo dvostruki salto mortale i palo u nesvest, a zatim eskplodiralo. Ono shto je videla je predstavljalo ispunjenje svakog sna, svake bajke koju joj je majka prichala kad je bila mala Eskobarina. Taj chovek je bio stvoren za nju. Sad joj je bilo jasno zashto radi u konjushnici... oblio ju je hladan znoj dok je uzela shaku malih kuglica za smirenje od nane. 'Mon dieu', mislila je u sebi, 'viđala sam i manje konje od njega.. a odrasla sam na selu!'

Sve moguce izjave, koje je chesto koristila u trenucima redosti su joj padale na pamet, ali sada je morala da pribegne drevnoj psovki koja je u isto vreme predstavljala i blagoslov.

'E NEK SAM 'EBENA!'
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Bas je gotivno. :D

U pravu je BBB, totalno je Pracetov stil pisanja.

[offtopic]A i ne znam zasto napadate Zonceta, neka se promovise koliko hoce, ako nista drugo bar su njegove teme zanimljive...[/offtopic]
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Nije vam fora prvo nas nadrogirate ovim tripom a onda nema vise.... :durenje: Zelim argumentovano objasnjenje! :grebanje:
Korisnikov avatar
By gorilica
I ako sam mrtav umoran, nakon 40 i nekog dana na poslu bez slobodnog dana, morao sam da otvorim ovu temu i prochitam danashnju dozu. :)
Dragonite :love: , divno!
Zonche je pokazao progres u odnosu na prethodno poglavlje, odlichno! :)

[offtopic]Statuse, hvataaaaaaaaaaaaaj! :ua: [/offtopic]
By Dragonite
:hvala:

Eto zašto mi pišemo. :hvala:

Samo jedna malečka napomenica: postovanje nema veze sa tim ko je šta pisao, a ionako se svako poglavlje reedituje dva puta tako da je to zajednički rad.

Gorilice, pošteno si me nasmejao zadnjom rečenicom! :roflmao:
Korisnikov avatar
By Escobar
Vi ste zaista divne, spisateljice mi najdraze! Prica u kojoj otkrivate intimne detalje mog usamljenog zivota u ovom ledenom zamku me je dirnula toliko da je moj frigidni klitoris konacno zaigrao! Zbog toga vam Escobarna odaje pocast!!!!

:kiss:
Korisnikov avatar
By Hys.
Po cenu da budem dosadna, ja moram jos jednom da kazem:
Ja vas obozavam :radosnice:
Ovo je najkreativnija tema koju sam videla u poslednjih godinu dana, i svako novo poglavlje me raduje :yay:
:hug:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Nanny Ogg
Ovo je najkreativnija tema koju sam videla u poslednjih godinu dana, i svako novo poglavlje me raduje
:up: slazem se
Korisnikov avatar
By Dominion
tema je funtasticna :lood: malo, malo pa uzmem ponovo da citam :smeh:

[offtopic]@statuse, za ime bozje - zavezi vise :gubitnik: [/offtopic]
Korisnikov avatar
By Zonche!
Gorilice mi sve pisemo zajedno, poglavlja nekad po pola nekad celo jedna osoba napise...

Sve zavisi...

Postujemo samo jednu glavu on jednu ja...

zato je to zajednicki rad Zonchenite-a :giggle:

Hvala svima sto nas podrzavate...Zato i pisemo punom parom :kiss:
Korisnikov avatar
By svejedno
:carica: :kralj: :cheer: :cita: :eya: :cita: :fancyklap: :hail2: :hail: :hail: :hiphip: :hyper: :klap: :leviathan:

...

Skoro nikada ne koristim smajlije koji nisu - ;) & :)

;)
..

Rek'o bih da, u ovom slucaju, ipak :slika: govori vise od reci.

Svaka cast, ljudi.

:) :lol: :pucaodsmeha: :radosnice: :rock: :roflmao: :shake: :sesir: :smeh: :spin: :sunce: :sweet: :trampolina: :up: :wow:

:)
Korisnikov avatar
By Hys.
Mislim da nikad nisam videla svejedno da ovako koristi emotikone :smeh:
Lm, sve je onda jasno :D
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by Escobar
Vi ste zaista divne, spisateljice mi najdraze! Prica u kojoj otkrivate intimne detalje mog usamljenog zivota u ovom ledenom zamku me je dirnula toliko da je moj frigidni klitoris konacno zaigrao! Zbog toga vam Escobarna odaje pocast!!!!

:kiss:
Doci da te obgrli tvoj omiljeni konjushar, moja damo.
By Dragonite
Poglavlje šesto - SLATKA MALA

- I da li se promenilo nesto medju nama tokom godina? upitao ga je
- Ne znam, zaista ne znam...
- Ne mozes da ne znas! Ja te i dalje volim kao prvog dana. Pogledao ga je i prisao za korak blize.
- Sutekh, proslo je vise od dvadeset godina, dogovorili smo se da je ovo ludost, ne mozemo biti zajedno, jednostavno je to nemoguce...Mi NE SMEMO biti zajedno!
- Iz nase veze proizaslo je nesto prelepo, zar ti nije stalo do toga? On treba da zna istinu!
- NIKADA! Tajna mora ostati medju nama i u ovoj shumi.
- Kako si samo tvrdoglav! rekao je i poljubio ga. Poljubac je trajao kratko, ali dovoljno da obojici zaklecaju kolena.
- Ovo je ludost!
- Reci mi da ti to nije prijalo medvedicu moj!
- Ne zovi me tako!
- Znam da me volis, znam da me gotivis! Ti si moj veliki snazni medved! Reci mi da me volis!
- Volim te. rekao je tiho a potom se trgao, i razbesneo
- Znao sam! Zelim te! Ovde, u ovoj kolibi, zelim da ponovo budemo zajedno!
- Hajde, nemamo mnogo vremena...Moram da se vratim ostalim medvedima...

Zabranjena ljubav...
Tako slatka i tako opasna. Sutekh i VelikiZliMedved su pre dvadeset i tri godine zapoceli vezu za koju niko nije smeo da zna. Ipak, Sutekh je bio lovac i desna ruka kraljice Shishmish, a njegova najveca i jedina ljubav, gospodar zveri...Jedan od promenljivih...

Uvek je postojala granica u shumi. Oni koji love, i oni koji su plen. Oni su tu granicu presli i zapoceli igru sa zabranjenim vocem. Krili su se po praznim kolibama, nalazili po zapustenim mestima kraljevstva i nakon jedne burne i romanticne veceri, napravili su gresku koja sada luta sumom kao dokaz njihove strasti.

- Kako je on? upitao je medved sada u ljudskoj formi.
- Porastao je, snazan je kao ti... Zaista je prelep.
- Dobro.

Medved se pravio ravnodusnim, a istina je da je svoga sina krisom gledao...
Ipak on je bio drvoseca i mnogo puta su im se putevi susreli.
Znao je da on ne sme da mu se priblizi i kaze mu ko je. Ne bi on to razumeo.

- Voli me! Voli me kao one veceri! Uzdahivao je Sutekh.

........

A nedaleko od kolibe gde su lovac i gospodar zveri strasno obnavljali gradivo iz knjige ljubavi, jedna mala devojchica se sheta u shumi.

Vrlo posebna devojchica... koja je imala nezgodu da se rodi u pomalo priglupoj porodici. Prilikom rodjenja, babica Morgan le Fay je bila zgrozhena migoljavom kreaturom koja je upravo ispala iz stomaka majke i zavrishtala 'ZHENSKO JE' bez detaljne provere, napravivshi tako jednu od istorijskih greshaka u kraljevstvu. Od prvog dana, majka je Blentu, od miloshte Blentinu, oblachila u haljinice, pushtala joj loknice i davala lutke za igrachke. S druge strane, mala Blenta je shvatila da tako ima neometan pristup dechacima, prema kojima je osecala neobicnu naklonost i uvek je rado igrala klikere u skidanje sa njima.

Mala Blenta se trenutno sheta po shumi, noseci korpicu dzema za svoju baku Jukie. Volela je da pricha sa bakom o pchelama i cvetovima, mada joj nije bilo jasno zasto se baka neprekidno smeje dok to prica.

Uskoro je naisla na bakinu kolibicu i pokucala (blenta je bila lepo vaspitana devojcica, a i jednom prilikom je zategla baku koja se gola mazala medom i to nije bio prijatan prizor). Zachulo se shkripanje kreveta, tupi udarci i uzdasi. Blenta je znala da krevet shkripi kada baka Jukie u posetu dodje pchelar NsHappy, ali baka ipak nije imala toliko dubok uzdah.

Uznemirena zvucima, Blenta je ushla u kolibu gde je zatekla stravichan prizor.

'Medvedu
sidji sa lovca
ovo je pogreshno.'

Lovcu Sutekhu je zhivot pocheo da prolazi pred ochima. Gledao je medvede, vukove, pomahnitale jelene, chak je jednom sluchajno video krchamricu Statuselu sa podignutom suknjom... i prezhiveo... ali sada je mislio da je zhivot gotov. Kada se sazna za greh lovca i medveda, kraljica Shishmish ce ga sigurno pogubiti.

VelikiZliMedved je skochio ispred devojchice koja je chudno mirisala na dechaka i zaurlao 'ZAAAAAAAHORRRRRRDU'

Blenta se nasmejala i pipnula mu nos.

'Meda,
bash si sladak
hocesh malo dzema.'

Sutekh je pokushavao da deluje shto je moguce dostajanstvenije i ozbiljnije u polozhaju lotosovog-cveta-koji-se-otvara i rekao: 'Slatk mala devojchice, prekidash zvanichnu potragu glavnog kraljichinog lovca na medvede i krupnu divljach! Zar ne vidish da sam namamio VelikogZbogMedveda u zamku, i ti me sad prekinula u lovu!'

'Izvinite,
nisam znala
nisam znala da se to zove lov', primeti Blenta i dodade

'moja baka voli to da radi sa pchelarom.'

Sutekh i medved su se cutke pogledali. 'Slatka mala', zabrunda medved, 'koju cenu trazish da nasha tajna ostane skrivena? Da nikome nikada ne isprichash shta si videla ovde?'

Blenta se nasmejala. Od tog osmeha Sutekh se osetio kao zgazhena pogachica.

'Mislila sam,
za pochetak,
malo belog?'

Sutekh je skochio na noge i izvadio vreću iz svoje lovachke torbe. Chist shecer je bio redak medju prostim ljudima.

Medved je kratko prokomentarisao, 'Nishta bez kile belog.'
Korisnikov avatar
By Zonche!
Poglavlje sedmo - NISKE STRASTI

Odjednom se pojavila mala maskirana osoba zenske spoljasnosti, prisla joj I rekla:

-Shhh! Grofice, TO SAM JA, BANANICA! rece podizuci svoje lazne grudi u vis
-Oh, Bananice, tacno na vreme…Imate informacije za mene?
-Naravno Grofice Devokice! Ukoliko I list sa grane padne malo glasnije na tlo kraljevstva, Bananica to zna! Informacije naravno imaju svoju cenu…
-Da, da, divno… rece nezainteresovano grofica namestajuci svoj dekolte gledajuci se u ogromno ogledalo ispred sebe
-Sta zelite da znate? Ko zeli da vam pokvari gaybal? Ko ne zeli da dodje? Na koga je bachena chin vechitog bluda? Koliki je ponos prelepog…
-…DOSTA! Ne zamaj me! Nisam te zvala da slusam hvalospeve o tvom besprekornom shpijunskom radu! Treba mi jedna informacija I treba mi hitno!
-Da grofice?
-Zelim da znam…
-…Oh draga, tu su! Trazim te celo popodne!

PROKLETSTVO! pomisli grofica I pokri bananicu svojom dugom haljinom.

-Grofe moj! Evo me, spremala sam se za tebe…
-Hmmm…Da te ne znam dovoljno dobro mozda bih ti poverovao…Sa kime si to pricala draga?
-Pricala?
-Da, ucinilo mi se da cujem glas neciji…
-Ah ma to sam ja uvezbavalaaaaaa… vrisnu ona zbunjeno osetivsi dodire pod suknjom.
-Draga?
-Ah ma ostala mi igla u haljini…moram da promenim snajderku, ova blabla zaista traljavo radi posao! rece ona udarajuci jace svoju haljinu praveci se da zeli da istrese iglu…
-Blabla je najbolja snajderka draga, ne znam koga bi boljeg nasli…Nego pricala si?
-Ah da, pa uvezbavala sam svoj nastup za bal…Odrzacu govor kratak pa sam pricala na glas…
-U redu mila!
-Molim te dopusti mi da popravim sminku I pridruzicu ti se za trpezom za par minuta…

Grof je uljudno klimnuo glavom I izasao.
-Isuse! IZLAZI IZLAZI IZLAZI!!! besno je uzvikivala Bananici
-Joj, izvinite, Bananica nije mogao da odoli! Imate tako socnu pozadinu!
-PERVERZNJAKU!!! Da mi nisi potreban naredila bih da te obese!
-Milost Grofice! Nece se ponoviti! Primite moje izvinjenje!
-Nego, sada kada smo ponovo sami reci mi brzo...
-…GROFICEEEE! cuo se piskutav glas sluzavke
-Oh zaboga! Rece sad vec isfrustrirano Devokica ponovo bacavsi svoju dugu haljinu na malog spijuna
-Vasa haljina za vecheravanje je spremna, dosla sam da vas presvucem!
-Ne ne ne hvala!
-Ali Grofice? Necete vecheravati u toj svechanoj haljini valjda?
-Da, hocuuuuuuuu! Ponovo ciknu ona od iznenadjenja
-Ali…
-…NAPOLJE! Zapovedila je

Sluzavka se pokloni i ode…

- Ovo je tako zamorno! BANANICE DA SI SE ISTOG TRENUTKA IZVUKLA I REKLA MI GDE MOGU DA NABAVIM VESHTICHIJI KRISTAL MOCI!!!
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
TO SAM JA, BANANICA! rece podizuci svoje lazne grudi u vis :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Hys.
Pazi kad bih vam napravila gibanicu i sarmu i punjene paprike i donela u smajli:dude:
:giggle:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
A jel bih mogao ja da dodjem da ti pomognem da ih odnesesh? :sweet: Bez upozoravanja muza molim. :giggle:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 65
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!