Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Pa sama si rekla da si bila vezana za stub, na splavicu,
to jest vas dve, i da ste se spasile.. i dosle do obale..

Dakle sve je u redu.. Ovi gore sto se zalecu, sta da im
radis, kad ne vide..

Verovatno si i ti jednom bila na mostu, pa si se spustila do reke,
na splavic do stuba.... ali srecom si sada na obali,
i to pravoj obali...

:lood:
Korisnikov avatar
By shishmish
:lol:

a juce sam se setila da sam iz nekih nepozantih razloga otkazala odlazak u pancevo u subotu...

trebalo je u vecernjim satim da odem kod drugarice i da prespavam tamo:peca:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
San ide ovako:
Pozvoni meni neko na vrata, ja ih otvorim. Ispred vrata stoji malo loknasto kucence sa usima do poda. Pomazim ga, a ono mi glavom pokaze da ga pratim i krene na ulicu, krenem i ja zanjim. Kada je prelazilo ulicu<negde na sred, pretvori se u devojku obucenu u crno(stil Lare Croft). Kada je ta kuce-devojka presla ulicu usla je u prva parkirana kola. Pocela je da pravi sudare i udese. Nasteo je opsti haos zaculi su se pucnjevi. Okrenuh se da pobegnem, ali moje kuce nigde nije bilo. Umesto nje stvorila se rulja ljudi koja je bacala kamenje u mom pravcu. Izbegavao sam kamenje u fazonu matriksa :lol: . Jedan lik iz mase dotrcao je i povukao me u stranu. Pokusavao sam da mu ispricam sta se dogodilo sa kucom i nekako sam znao da ako mu ispricam to, sav haos koji je nastao ce nestati.
Iz ludacke mase, gomile podivljalih, urlajucih kretena izdvojio se jedan krvav lik koji je pokusavao da ostane na nogama. Moj spasitelj i ja smo mu prisli i pridrzali ga. Opet sam pokusao da ispricam svoju pricu ali zacuo se pucanj.

Sva trojica smo ostali skamenjeni i polako poceli da se spustamo na pod. jedan od nas je bio pogodjen ali nisam znao ko....
Odjednom sam izgubio vid. pokusao sam da kazem nesto ali postao sam nem. Prosla mi je jedna sasava misao kroz glavu- ja umirem, bas zanimljivo, jos jedno iskustvo vise-.
Vec sledeceg trenutka sam se pokajao zbog te misli. Napao me je ogroman strah, nisam znao sta da radim, a vise nisam nista ni mogao. Jedina radnja koja mi je bila omogucena, bila je da mislim...
Tu sam se naglo probudio...
Sta bi ovo moglo da znaci :astral2:
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by 4NY K3Y
Samo se vi smejte, al' kad prikacim neki strap on, ili uzmem otpusac lavaboa, sve cu da vas karam! :smeh:
Saaaa' cu da vas karam.
Korisnikov avatar
By 4ndr01d
Originally posted by Beogradjanin18
Pošto sam pre par dana pričao sa drugaricom o zapušenju mokraćnih kanala i upali bešike, a potom o zapušenom lavabou, sanjao sam nešto jako čudno. Mojoj drugarici se začepila, da prostite, pička i ona sedi na veš mašini i otpušava je gumom za lavabo. Naravno i guma se vakumirala i zaglavila, pa nije mogla da je skine sa sebe. Interesantno, zar ne?
Pa da li ju je na kraju otpusila?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!