Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Jelena_Bliss
Originally posted by Instruare
@ Topic: Kazem mu/joj: Ej smrdi ti iz usta.
:lol: :lol: :lol:
Joj ja ne bih mogla to da kazem pa da mu/joj smrdi ko iz kanalizacije:lol:
I agree... Bash zvuci surovo, da propadnesh u zemlju od blama! :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By Instruare
Jbg takav ti je zivot. Surov... Sledeci put ce malo razmisliti pre nego sto mi se unese u facu sa smradom u ustima. Volim iskrenost, nema tu okolisanja
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Jbg takav ti je zivot. Surov... Sledeci put ce malo razmisliti pre nego sto mi se unese u facu sa smradom u ustima. Volim iskrenost, nema tu okolisanja
e da znash da si u pravu:up:
Korisnikov avatar
By stefan19
Jeste u pravu, al' ja ipak ne bih mogao tako iskren da budem. Bilo bi mi zao osobe... Pre bih iskulirao nego povredio nechija osecanja... :predaja:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by stefan19
Jeste u pravu, al' ja ipak ne bih mogao tako iskren da budem. Bilo bi mi zao osobe... Pre bih iskulirao nego povredio nechija osecanja... :predaja:
:sweet:

Pu bre isti si ko ja:giggle:
Korisnikov avatar
By Instruare
Ne znam za vas ali kad meni smrdi iz usta onda bi zeleo i da mi kazu, da ne zasmrdim jos nekom dan:zacepi:
Korisnikov avatar
By stefan19
:sweet:

Pu bre isti si ko ja:giggle:
Pa da, greota je :friends:
Korisnikov avatar
By Paki
@ Topic: Kazem mu/joj: Ej smrdi ti iz usta.
:lol: :lol: :lol:
Joj ja ne bih mogla to da kazem pa da mu/joj smrdi ko iz kanalizacije:lol:
I agree... Bash zvuci surovo, da propadnesh u zemlju od blama! :uljenavatru:
E pa da je baš kao iz kanalizacije, onda bi i taj neko morao da zna, bude svestan prosto koliko mu neprijatan zadah izlazi, pa bih se onda ja pitao kako njemu/njoj nije blam... Mene ne bi bilo da mu skrenem pažnju na tako nešto... Obično ponudim žvaku u takvim prilikama, a ako iz nekog razloga ne želi da uzme, onda i objasnim direktno zbog čega bi trebalo. :)
Korisnikov avatar
By HARP
Najneprijatniji smrad iz ustiju je zbog lošeg varenja...

Ako sam u prilici da razgovaram sa takvom osobom iz bliza skratim konverzaciju na najkraći mogući nivo :D

Kada bih se poljubio sa tako nekim umro bih :drama:
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by FireGox
Najneprijatniji smrad iz ustiju je zbog lošeg varenja...
Veruj da može biti i zbog neodržavanja higijene usta ... :zid:
Korisnikov avatar
By Error
Iskuliram ili kazem, "e, aj me sacekaj samo tren da kupim zvake, imam gorusicu" i onda ga ponudim da zvacemo u duetu.
Korisnikov avatar
By stefan19
Joj, ljudi... Sad ste me istripovali zesce. Neko je pomenuo da od hronichne upale sinusa smrdi iz usta, a ja imam istu. Nadam se da meni ne smrdi, posto obicno onaj kome smrdi iz usta to sam ne oseti... A, bre, sto pomenuste to :temperatura:
Ja sam ionako hipohondar i tripujem za sve zivo - i moguce i nemoguce :temperatura:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
tema je extra :up:

:misli: kad nekome smrdi iz usta, prosto mu kazem: "Brate, jel imash zvaku?" ako kaze da ima, ja mu kazem da tu istu uzme, a ako nema, potrazim u okolini i dam mu je.

Svima nama se desi ponekad da nam smrdi iz usta. Nekome iz usta, a nekome iz zeludca.
Korisnikov avatar
By Herald
Jao ima jedna sagovornica kojoj konstantno smrdi iz usta.

Potenciram pricu o zubarima. Kao, svrbe me desni u zadnje vreme i onda se cesemo po temi da ona sto pre ode kod zubara.
Korisnikov avatar
By decko
Uhm...pa ne znam :nesiguran:

Ako imam ponudim zvake ako ne onda se trudim da izbegavam face 2 face kontakte..
Korisnikov avatar
By Mr Dee
hahahahaha. odvratne li teme. :)

evo necega za prevrtanje stomaka. :) mom profesoru fizike u srednjoj skoli je straaaaaasno smrdelo iz usta. e sad, imali smo neki eksperiment tokom koga je trebalo kroz neku cev duvati u neki balon izvesno vreme. i sto je najgore, on uzeo da nam demonstrira kako se to radi! zamislite jadnike koji su posle nejga morali da duvaju u tu cev.

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Dirrty
OMG!

:smeh:

Pa ne znam... bude mi neprijatno a i pomalo zao te osobe... mozda nije kriva...

Ali trudim se da se malo odaljim... na bezbednu razdaljinu i pravim se da je sve u redu...
Korisnikov avatar
By m..
Odmaknem se, ionako ne volim kad mi se neko unosi u lice.
Korisnikov avatar
By decko
@ Mr Dee - :lol:

E to je stvarno da ti bude muka :P
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja sam pushach, pa ako nekome smrdi na cigarete onda i ne primetim... :smokin:
Beli luk ne podnosim... :bljak:
Nije mi se do sada desilo da nekom mom sagovorniku na nesto drugo smrdi iz usta, ali ako se to desi, verovatno cu mu, kao i vecina, ponuduti zvaku... :bubblegum:
I guess...:shrug:
Korisnikov avatar
By Deksi
napravim neku grimasu
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zasto se konstantno svaki dan podignu bar 5 starih tema? :alo bre: !
Korisnikov avatar
By M M and I
Sta radim kad mom sagovorniku smrdi iz usta? - Nista, okrenem se i odem...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sta radite kad vasem sagovorniku smrdi iz usta?
Otvoreno mu saopstim tu cinjenicu, za njegovo dobro.
:yes:
Korisnikov avatar
By nsboy
nista strasno. desava se. ponudim mu/joj zvake i trudim se da ne dovedem sagovornika u neprijatnu situaciju zbog toga
Korisnikov avatar
By leobg
Ponudim ga zvakom, ako ne prihvati, onda mu kazem da bi bilo bolje da je uzme. Jednom mi se to desilo, srecom pristao je na zvaku :) ) Problem je kako reci nekom da mu smrdi dupe :) ))))
Korisnikov avatar
By stefan19
Posle svih tih tripova o smradu iz usta, jos malo pa cu doktorat iz oralne medicine da dobijem. Hahah. Evo jednog korisnog saveta za sve koji zele da budu 100% sigurni da im je zadah OK:
Prvo i prvo, pre pranja zuba, flosirajte zube koncem obavezno. Vecina ni ne zna da je los zadah posledica ostataka hrane medju zubima i na zadnjem delu jezika.
Posle flosiranja, uzmite plasticnu kasiku (moze i metalna, mada je treba kasnije prati) i dobro sastrugati sloj pljuvacke sa jezika, pocev od krajnika. (nemojte da se iznenadite ako otkrijete da imate gag reflex... hahah). Kad to uradite onda operite zube cetkicom i dobro izmuckajte, a sve to na kraju dovrsite sa tecnoscu za ispiranje, po mogucstvu listerinom.
Uvek mozete i sami da testirate svoj zadah a da ne pitate druge. Isplazite jezik koliko god mozete i korenom jezika polizite unutrasnji deo podlaktice blize saci. Sacekajte par sekundi i pomirisite. Upravo to je miris koji drugi osecaju dok razgovarate.
Good Luck to All

:andjelak:
Korisnikov avatar
By stefan19
P.S.
Jos jedan koristan savet:
Ako sumnjate da vam smrdi iz usta a niste sigurni, ne morate uvek da lizete ruku. Idite pred ogledalo i isplazite jezik. Ako imate bele naslage na istom, to je odlican indikator loseg zadaha.

I da, ovo iz iskustva: Ako ste na date-u, a izasli ste na veceru, obavezno u WC nakon obroka, promuckajte usta da odstranite ostatke hrane. A ako vas ne mrzi da nosite floss konac, tim bolje. I da, uvek plasticnu kasiku da sastruzete ostatke sa jezika. Nakon toga jos jedno ispiranje, a onda zvaka i to je to, nema brige :-)
A cela procedura ce oduzeti 3 minuta max.
:zen:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!