Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Instruaree da znash da si u pravu
Jbg takav ti je zivot. Surov... Sledeci put ce malo razmisliti pre nego sto mi se unese u facu sa smradom u ustima. Volim iskrenost, nema tu okolisanja
Originally posted by Jelena_BlissJeste u pravu, al' ja ipak ne bih mogao tako iskren da budem. Bilo bi mi zao osobe... Pre bih iskulirao nego povredio nechija osecanja...Originally posted by Instruaree da znash da si u pravu
Jbg takav ti je zivot. Surov... Sledeci put ce malo razmisliti pre nego sto mi se unese u facu sa smradom u ustima. Volim iskrenost, nema tu okolisanja
Originally posted by stefan19Originally posted by Jelena_BlissJeste u pravu, al' ja ipak ne bih mogao tako iskren da budem. Bilo bi mi zao osobe... Pre bih iskulirao nego povredio nechija osecanja...Originally posted by Instruaree da znash da si u pravu
Originally posted by Jelena_BlissPa da, greota jeOriginally posted by stefan19Originally posted by Jelena_BlissJeste u pravu, al' ja ipak ne bih mogao tako iskren da budem. Bilo bi mi zao osobe... Pre bih iskulirao nego povredio nechija osecanja...Originally posted by Instruaree da znash da si u pravu
Pu bre isti si ko ja:giggle:
Originally posted by stefan19E pa da je baš kao iz kanalizacije, onda bi i taj neko morao da zna, bude svestan prosto koliko mu neprijatan zadah izlazi, pa bih se onda ja pitao kako njemu/njoj nije blam... Mene ne bi bilo da mu skrenem pažnju na tako nešto... Obično ponudim žvaku u takvim prilikama, a ako iz nekog razloga ne želi da uzme, onda i objasnim direktno zbog čega bi trebalo.Originally posted by Jelena_BlissI agree... Bash zvuci surovo, da propadnesh u zemlju od blama!Originally posted by Instruare
@ Topic: Kazem mu/joj: Ej smrdi ti iz usta.
Joj ja ne bih mogla to da kazem pa da mu/joj smrdi ko iz kanalizacije:lol:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!