Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Njuskalo
565, rodjen na forumu 10-31-2002 sto se uzima kao pocetak Nove Forumske Ere.
Originally posted by Stripi
734.
Super, spadam u prvu tisu?icu registriranih ?lanova, zajedno sa za?etnikom nove ere-Nju�kalom
Originally posted by жњ
po datumu registracije - 827 (registrovana kao stara amnesia_ 11-2-2003), stara garda dodjem mu ko prababa
Originally posted by DominionMozemo da napravimo Forum's Senior Club i da trazimo povlastice ...
913
Registered: 15/3/2003
Originally posted by bigirlJebote, ja imam 750 godina ali ti si, sestro, drevna ko sekvoja
Najstarija sam na forumu... (od ovih koji odgovori�e u temi): 53 (poslednja na prvoj strani kad se listaju members)!
Originally posted by DominionOriginally posted by Dragoniteuloshke protiv inkontinencije, i bingo vece
Mozemo da napravimo Forum's Senior Club i da trazimo povlastice ...
brate, pregazishe nas ova deca
Originally posted by Dragonitenjah, standardno, duzina ala gene simmons, brzi od pameti i rado posedovan objekat stare postavke foruma...pedera i lezbejki (god's gift to lesbians in conjunction with gene simmons specs)Originally posted by Dominion
dobro de, dungeons and dragons
mada, pazljivo - iz starih jaja vreba salmonela
Harbindžeru, vidimda ti je jezik i dalje onako zavodljiv kao i u starim danima
Originally posted by SunceJa bih Sixto-a, ako moze
Vi starci, imate dve mogucnosti:
da usvojite po jednog mladjanog forumasa ili
da ucinite po koji udarac (bez starca nema...)
Ja cu samo da osuncavam prostor!
Originally posted by DominionImam sliku, darling, ali rado cu da obnavljam gradivo sa tobom...repeticija je majka, ucenja, zar ne?
back to school, posto se ni ja nesto ne secam
Originally posted by Dragonitehmmmmm, i remember that i was searching for elinne and doramar's uvula, and that u were on the floor gettin' down and dirty with...khm, someone else - not too much details anywho, ako imash fotku shalji na mail
Imam sliku, darling, ali rado cu da obnavljam gradivo sa tobom...repeticija je majka, ucenja, zar ne?
sledeci tekst je pisan nevidljivim mastilom i vidljiv je samo za Dominiona
Rodj zurka kod Bosie, 2003
Originally posted by Sunceneces ga majci, napolju 40 stepeni a ja ionako popaljen kao zver
Originally posted by DominionMeni je stari mudrac Dragonite rekao da si moja sudbina, zato se smiri i ne brini se! U mojim si šakama. Mmm, što volim da pripitomljavam zveri.Originally posted by Sunceneces ga majci, napolju 40 stepeni a ja ionako popaljen kao zver
Originally posted by DominionBeastie boy, da imam nocni bus sad bih skoknuo do tebe
hmmmmm, i remember that i was searching for elinne and doramar's uvula, and that u were on the floor gettin' down and dirty with...khm, someone else - not too much details anywho, ako imash fotku shalji na mail
neces ga majci, napolju 40 stepeni a ja ionako popaljen kao zver
Originally posted by SunceSlušaj ti, mala mis SanšajnOriginally posted by DominionMeni je stari mudrac Dragonite rekao da si moja sudbina, zato se smiri i ne brini se! U mojim si šakama. Mmm, što volim da pripitomljavam zveri.
Originally posted by Dragoniteaaaaaw
Beastie boy, da imam nocni bus sad bih skoknuo do tebe
Originally posted by Dragonitecccc, nema vishe postovanja prema starijima
Slušaj ti, mala mis Sanšajn
što bi rek'o Sanšajn, 'nemoj da te razbijem od qrca'
Ne mešaj se ti u poslove starijih forumaša, vidiš da obnavljamo gradivo
Originally posted by DragoniteMore, starce Dragonite, lokno zmajevska, na mlađima forum ostaje!!! Ako, ako, obnavljajte gradiva (usput napisite i predmet Istorija foruma). I, ne budite samo fundamentalni, budite i aplikativni. I jebite se rado, inače ću vas proglasiti Pederkama teoretičarkama.Originally posted by SunceSlušaj ti, mala mis SanšajnOriginally posted by DominionMeni je stari mudrac Dragonite rekao da si moja sudbina, zato se smiri i ne brini se! U mojim si šakama. Mmm, što volim da pripitomljavam zveri.
što bi rek'o Sanšajn, 'nemoj da te razbijem od qrca'
Ne mešaj se ti u poslove starijih forumaša, vidiš da obnavljamo gradivo
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!