Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Mars
Nisam genije, ali mi je drago da ti se svidja.
Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/
Originally posted by MarsImas talenta. Volela bih da bacish oko na moju poeziju u Kulturi, tema je -------
Ok, mogu opet ja... Recimo:
"Jebem ti sve, ovo vise nije zivot!", rece grof Drakula, srchuci jogurt koji je mrzeo iz dna duse. "Sa sve ovim HIVom i gripom i ostalim, ne moze covek prosto ko nekad da izadje, nadje nekog i - cap! Ne, sada treba da cekam, analize, testovi, spika, frendovi, ovo, ono dok ne vidim da l' je zdrav ili moram dalje... Uh kakvo je vreme doslo, nije dobro, nije dobro..." U takvim je crnim mislima grof Drakula listao vizit-karte potencijalnih gostiju kod njega na veceri...
U to zazvoni telefon:
Devojka prijatnog glasa:"Dobro vece, ja se izvinjavam-zovem iz agencje za ispitivanje trzista, da li biste bili ljubazni da odgovorite na par pitanja?"
Grof Drakula, zbunjen: "Molim?!?!"
Devojka prijatnog glasa:"Radimo trenutno za jednog proizvodjaca kozmetickih prozivoda i evo o cemu se radi..."
Grof drakula, i dalje zbunjen:"Odakle vam moj broj?!?!"
Devojka prijatnog glasa:"Dakle, u pitanju je robna marka Labelo, i zanima me da li ste koristili neki od varijanti sa trenutnog trzista?"
Grof drakula, gubi strpljenje: "Slusajte vi, nemam vremena sada, nemojte vise da me zovete, i ..."
Devojka prijatnog glasa:"...jer pored postojecih ukusa, zavisno od potreba trzista, nas klijent je spreman da izbaci i nove ukuse."
Grof Drakula: "Ukuse cega?"
Devojka prijatnog glasa:"Pa Labela, zastite za usne, pored siroke lepeze postojecih - limun, banana, kupus, ..."
Grof Drakula, zainteresovano: "A imate sa ukusom sveze zdrave krvi???"
Zbunjena devojka prijatnog glasa:"Molim?!?!?"
Grof drakula:"Ovaj, ne znam sta ste vi to culi, losa je veza (grof grebe po slusalici i krklja krrrrrrrr, krrrrrrrrr) ali , da li imate recimo neku alterantivnu liniju proizvoda, za rekao bih - korisnike specificnih potreba?"
Devojka umornog glasa:"Da, special care za ostecene usne..."
Grof Drakula: "Ne to, mislim na ukus, vidite, kako bih vam rekao...nije da se ponosim time, naprotiv ocajan sam, ali, ja , pa...ponekad, ne uvek, nemojte pogresno da me shvatite, ali... ponekad, u malim kolicinama, volim ukus krvi, nista posebno, nista posebno, razumete, kao i vecina drugih ljudi, pretpostavljam, eto, mozda ja malo vise ... i, da li je moguce napraviti neki takav proizvod?"
(muk)
Shockirana devojka prijatnog glasa: "Krvi, rekli ste?"
Grof drakula: "Da."
Vulgarna devojka prijatnog glasa: "Teraj se u pichku materinu, ludaku bolesni, idi pa se lechi, majmune jedan nenormalni!..."
Grof Drakula:"Ali, ali..."
VDPS: "More marsh odatle, pizda li ti materina, to ti treba, to bi ti da mazes i stavljas, ludaku jedan - dodji kod mene malo kretenchino nenormalna da mi je polizes i napases stidnih dlaka, dodji majmune ako imas muda i ako..."
(klik, grof Drakula prestravljeno prekida vezu, drhtavim rukama uzima glogov kolac i zabija ga duboko sebi u srce, iz koga, ironicno, krece potok sveze, zdrave krvi...)
Pojmovi:leptir, lopov, lenjir, lotos, lovac.
Kraj: po izboru.
grof, jogurt, vizit-kartica, labelo, stidne dlacice.gospode!
Originally posted by MarsbasH kratko i beZZZe, no:
Za sledećeg: Barak Obama, sajam knjiga, autobus marke "LASTA", ubistvo, šampanjac.
Kraj: nabijen erotikom...
metalni poklopac od flaShe, dijagram, infiltriRanje, guza, NBG akcenat.zgrabio je poslednje pivo, ladno ki zmija iz fridža, skinuo metalni poklopac od flashe, i na margini gej oglasa crtao dijagram novog dizajna za klozetsku šolju koji je osmislio, i tek najednom, u oglasima mu se zaustavi pogled na nekom:
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!