Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ok, mogu opet ja... Recimo:

"Jebem ti sve, ovo vise nije zivot!", rece grof Drakula, srchuci jogurt koji je mrzeo iz dna duse. "Sa sve ovim HIVom i gripom i ostalim, ne moze covek prosto ko nekad da izadje, nadje nekog i - cap! Ne, sada treba da cekam, analize, testovi, spika, frendovi, ovo, ono dok ne vidim da l' je zdrav ili moram dalje... Uh kakvo je vreme doslo, nije dobro, nije dobro..." U takvim je crnim mislima grof Drakula listao vizit-karte potencijalnih gostiju kod njega na veceri...

U to zazvoni telefon:

Devojka prijatnog glasa:"Dobro vece, ja se izvinjavam-zovem iz agencje za ispitivanje trzista, da li biste bili ljubazni da odgovorite na par pitanja?"
Grof Drakula, zbunjen: "Molim?!?!"
Devojka prijatnog glasa:"Radimo trenutno za jednog proizvodjaca kozmetickih prozivoda i evo o cemu se radi..."
Grof drakula, i dalje zbunjen:"Odakle vam moj broj?!?!"
Devojka prijatnog glasa:"Dakle, u pitanju je robna marka Labelo, i zanima me da li ste koristili neki od varijanti sa trenutnog trzista?"
Grof drakula, gubi strpljenje: "Slusajte vi, nemam vremena sada, nemojte vise da me zovete, i ..."
Devojka prijatnog glasa:"...jer pored postojecih ukusa, zavisno od potreba trzista, nas klijent je spreman da izbaci i nove ukuse."
Grof Drakula: "Ukuse cega?"
Devojka prijatnog glasa:"Pa Labela, zastite za usne, pored siroke lepeze postojecih - limun, banana, kupus, ..."
Grof Drakula, zainteresovano: "A imate sa ukusom sveze zdrave krvi???"
Zbunjena devojka prijatnog glasa:"Molim?!?!?"
Grof drakula:"Ovaj, ne znam sta ste vi to culi, losa je veza (grof grebe po slusalici i krklja krrrrrrrr, krrrrrrrrr) ali , da li imate recimo neku alterantivnu liniju proizvoda, za rekao bih - korisnike specificnih potreba?"
Devojka umornog glasa:"Da, special care za ostecene usne..."
Grof Drakula: "Ne to, mislim na ukus, vidite, kako bih vam rekao...nije da se ponosim time, naprotiv ocajan sam, ali, ja , pa...ponekad, ne uvek, nemojte pogresno da me shvatite, ali... ponekad, u malim kolicinama, volim ukus krvi, nista posebno, nista posebno, razumete, kao i vecina drugih ljudi, pretpostavljam, eto, mozda ja malo vise ... i, da li je moguce napraviti neki takav proizvod?"
(muk)
Shockirana devojka prijatnog glasa: "Krvi, rekli ste?"
Grof drakula: "Da."
Vulgarna devojka prijatnog glasa: "Teraj se u pichku materinu, ludaku bolesni, idi pa se lechi, majmune jedan nenormalni!..."
Grof Drakula:"Ali, ali..."
VDPS: "More marsh odatle, pizda li ti materina, to ti treba, to bi ti da mazes i stavljas, ludaku jedan - dodji kod mene malo kretenchino nenormalna da mi je polizes i napases stidnih dlaka, dodji majmune ako imas muda i ako..."
(klik, grof Drakula prestravljeno prekida vezu, drhtavim rukama uzima glogov kolac i zabija ga duboko sebi u srce, iz koga, ironicno, krece potok sveze, zdrave krvi...)

Pojmovi:leptir, lopov, lenjir, lotos, lovac.
Kraj: lep.
By Çâðê_DUP
Originally posted by Mars
:)

Nisam genije, ali mi je drago da ti se svidja.

Najlepse gradjevine i prostori sveta: Marsovo dupe
http://www.ehow.com/

I meni se svidja.
By Çâðê_DUP
Ok, mogu opet ja... Recimo:

"Jebem ti sve, ovo vise nije zivot!", rece grof Drakula, srchuci jogurt koji je mrzeo iz dna duse. "Sa sve ovim HIVom i gripom i ostalim, ne moze covek prosto ko nekad da izadje, nadje nekog i - cap! Ne, sada treba da cekam, analize, testovi, spika, frendovi, ovo, ono dok ne vidim da l' je zdrav ili moram dalje... Uh kakvo je vreme doslo, nije dobro, nije dobro..." U takvim je crnim mislima grof Drakula listao vizit-karte potencijalnih gostiju kod njega na veceri...

U to zazvoni telefon:

Devojka prijatnog glasa:"Dobro vece, ja se izvinjavam-zovem iz agencje za ispitivanje trzista, da li biste bili ljubazni da odgovorite na par pitanja?"
Grof Drakula, zbunjen: "Molim?!?!"
Devojka prijatnog glasa:"Radimo trenutno za jednog proizvodjaca kozmetickih prozivoda i evo o cemu se radi..."
Grof drakula, i dalje zbunjen:"Odakle vam moj broj?!?!"
Devojka prijatnog glasa:"Dakle, u pitanju je robna marka Labelo, i zanima me da li ste koristili neki od varijanti sa trenutnog trzista?"
Grof drakula, gubi strpljenje: "Slusajte vi, nemam vremena sada, nemojte vise da me zovete, i ..."
Devojka prijatnog glasa:"...jer pored postojecih ukusa, zavisno od potreba trzista, nas klijent je spreman da izbaci i nove ukuse."
Grof Drakula: "Ukuse cega?"
Devojka prijatnog glasa:"Pa Labela, zastite za usne, pored siroke lepeze postojecih - limun, banana, kupus, ..."
Grof Drakula, zainteresovano: "A imate sa ukusom sveze zdrave krvi???"
Zbunjena devojka prijatnog glasa:"Molim?!?!?"
Grof drakula:"Ovaj, ne znam sta ste vi to culi, losa je veza (grof grebe po slusalici i krklja krrrrrrrr, krrrrrrrrr) ali , da li imate recimo neku alterantivnu liniju proizvoda, za rekao bih - korisnike specificnih potreba?"
Devojka umornog glasa:"Da, special care za ostecene usne..."
Grof Drakula: "Ne to, mislim na ukus, vidite, kako bih vam rekao...nije da se ponosim time, naprotiv ocajan sam, ali, ja , pa...ponekad, ne uvek, nemojte pogresno da me shvatite, ali... ponekad, u malim kolicinama, volim ukus krvi, nista posebno, nista posebno, razumete, kao i vecina drugih ljudi, pretpostavljam, eto, mozda ja malo vise ... i, da li je moguce napraviti neki takav proizvod?"
(muk)
Shockirana devojka prijatnog glasa: "Krvi, rekli ste?"
Grof drakula: "Da."
Vulgarna devojka prijatnog glasa: "Teraj se u pichku materinu, ludaku bolesni, idi pa se lechi, majmune jedan nenormalni!..."
Grof Drakula:"Ali, ali..."
VDPS: "More marsh odatle, pizda li ti materina, to ti treba, to bi ti da mazes i stavljas, ludaku jedan - dodji kod mene malo kretenchino nenormalna da mi je polizes i napases stidnih dlaka, dodji majmune ako imas muda i ako..."
(klik, grof Drakula prestravljeno prekida vezu, drhtavim rukama uzima glogov kolac i zabija ga duboko sebi u srce, iz koga, ironicno, krece potok sveze, zdrave krvi...)

Pojmovi:leptir, lopov, lenjir, lotos, lovac.
Kraj: po izboru.
Imas talenta. Volela bih da bacish oko na moju poeziju u Kulturi, tema je -------
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Angelina777
Imas talenta. Volela bih da bacish oko na moju poeziju u Kulturi, tema je -----
Imam nesanicu. :(
A pogeldacu poeziju, samo kad se naspavam.
By Sixto
Mars, dete!
Ovo je za Pulicera!
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
dont mind me, samo kopam po starim postovima:D

elem, odgovoricu na marsov zadatak - pa mozda ova tema opet zazivi:P

Leptir je susio svoja krila posle osvjezavajuceg kupanja u jezeru. Niotkuda je naisao uzasni covjek, koji nikada nije osjetio ljepotu ljubavi, te je zato isao okolo i unistavao sve sto je lijepo, i kao najgori lopov krao drugima momente srece. Kad je vidio leptira, obasjanog zracima sunca, postao je ljubomoran, zgrabio lenjir i udario iz sve snage po lokvanju na kom je leptir odmarao.
Okrenuo se i nastavio dalje, a onda se skamenio. Ispod jednog drveta sjedio je lovac, mlad i zgodan... Covjek se u momentu zaljubio - a onda je iz njegovog otvrdlog srca potekla tuga u vidu suza koje su se srucile njegovim obrazima. Shvatio je sta je radio cijelog svog zivota, i odmah pomislio na poslednje zlo koje je ucinio. LEPTIR!
Potrcao je nazad, podigao lokvanjev list i nasao leptira. Ugruvanog, preplasenog, ali zivog. Stavio ga je na dlan, i dalje lijuci suze.
Lovac, koji je to gledao iz prikrajka, silno se raznjezio, vidjevsi da je doskorasnji lopov upravo spoznao ljepotu brige o slabijima.
Prvi susret njihovih ociju je obojicu odveo u bolje sjutra.
Zivjeli su srecno do kraja zivota.

:doh:

elem. Suknja, bubanj, frizider, more, hodnik, baba
kraj - tragican
:P
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Senke prošlosti. Ova tema, ovi ljudi...

Kakav bubanja, bananice? Bubnjevi, muzički instrument, ili ono na Lotou što ispadaju loptice, ili nešto treće?
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
bubanj kao instrument:D

tacno sam znao da ces ti doci ovdje:)
i jedva sam cekao:hug:
Korisnikov avatar
By Mars
Eto, upecao si me, šta da kažem. Znaš zverku, znaš joj mamac...

A i iskočilo u "Novo danas".

Gde da udenem bubanj u babu. Ili obrnuto.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
pa sad - nije da sam je podigao ciljno zbog tebe - ali nije ni da nisam znao na koga da se oslonim. Uglavnom smo se ti i ja igrali. My God, kako sam te obozavao u tom periodu (mislim da smo imali cak i neku prijatnu u2u prepisku) - a ti si onda napustio forum...

a sto se tice ovog bubnja - udenuces ti to vec nekako. Makar babu strpao u frizider. Znam ja tebe;)
Korisnikov avatar
By Mars
Lica: baba, debilno unuče.
Mesto: hodnik psihijatrijske bolnice, prva kontrola.

Unuče: Baba, baba! Vodi me na more!
Baba: Ne mogu da te vodim na more, nemaš lepu suknju.
Unuče: Valjda kupaće gaće, baba.
Baba: Ne, nego suknju. U čemu misliš da sviraš bubnjeve tamo? U kupaćim gaćama?!
Unuče: Ali, baba...
Baba: Ne, i ne. Uostalom hoću da kupim tri nova frižidera, biće nestašica...

Utom dete gurne babu preko zamišljene ograde zamišljenog kaveza sa medvedom, medved je pojede, razboli se i stvarno umre u zoološkom vrtu, 5 kilometara od bolnice.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
:)

ovo sam cekao pa da idem da spavam

a to sto si zaboravio da napises zadatak za sledeceg forumasa cu iskoristiti da ti umaknem prije nego editujes post - jer za nepuna 3 sata moram biti istusiran, obrijan, ispeglan - i poceti novi radni dan.
:alikako: :neznam:

laku noc:kiss:
Korisnikov avatar
By Mars
Da bre...

Za sledećeg: Barak Obama, sajam knjiga, autobus marke "LASTA", ubistvo, šampanjac.
Kraj: nabijen erotikom...
By mikka
edit: taman naleteh na temu i svidela mi se, ali valjda zato što sam zaljubljen, nisam video da tema ima i 2. stranu :doh: , svejedno, da ne bacam sad pričicu...
grof, jogurt, vizit-kartica, labelo, stidne dlacice.
gospode! :barf:

Al evo.

Kritički je razmišljao o svojoj novoj vizit-kartici, ispisanoj posebnim krasnopisom.
Sveže obrijani gospodicic, grof Rikardo od San Lafontea, je potom u svojoj jutarnjoj rutini osmatrao svoje nago telo mlečne puti u krupnom, barokno ukrašenom ogledalu. Opazio sitne ispucale nabore na senzualnim, ružom obojenim usnama, te ih blagovremeno premazao labelom.
I tiho je paničio u sebi "Ah, stiže zima, usne mi moraju biti savršeno negovane, one su moj glavni adut za moj model book..."
U par poteza je ogrnuo svoje svileni purpurni ogrtač sa zlatnim vezom porodičnog grba na srčanom pojasu, i u mahu se zavalio, onako nemarno raširenih nogu u nekog Luja, te podigao zvonce sa ljupkog stolića od mahagonija kraj sebe, i prodrmao zvonkim odjekom u par nobl trzaja, udubljen u svoje duboke brige oko predstojeceg fešn vika.
Sobarica, mlada i pomalo neiskusna, tek primljena u službu, je nakon kratkog kucanja ušla u njegovu sobu, sa posebno dijetalno pripremljenim doručkom koji je uključivao svežu mešanu salatu i bezmasni jogurt, i zatekla mladog bonvivana profilom zagledanog kroz svetlost krupnih prozora na zapadnoj strani, i potpuno rastvorenog ogrtača u medunožju. Najednom joj srce preskoči, ali je on kao hipnotisano gledao u pomalo oblačan dan, i bez osvrta i pogleda samo prozborio.
"Ostavite doručak, ovde, na stočiću...", rekao je sa nekim setnim uzdahom.
Sobarica, kojoj je krv mladosti najednom nekontrolisano buknula u sveže umivene obraze, se polako približavala mladom gospodinu, i njegovom medunožju koje se sve više naziralo u senci ogrtaca, polako dobijalo jasnije obrise, oblik i definiciju, da je najzad, kada se savim približila, posve sklonila pogled u stranu u svojoj stidnoj nevinosti, i ostavila doručak na stočiću.
"Hvala, možete ici...", izustio je conte, a ona se, još uvek pod uplivom nekih sokova mladosti koji su u njoj podivljali i nabujali kao potoci u proleće, ali još uvek skrušena zbog kućnog vaspitanja kojem su je učili od malena u njenoj siromašnoj porodici (ako nemamo novca, ipak budimo skromni i smerni!, to nam niko ne može oduzeti) hitrim korakom se povukla iz sobe.
A grof, grof je i dalje bio u svojim dubokim, teškim mislima: "Moram ove godine bolje da izgledam od onog Bonifacija, čuo sam da je savršeno izvajao telo... uh, moram, pa makar mi to bilo poslednje...", jeo se on iznutra svojim teškim mukama, i ispijao jogurt i ne gledajući ga, izgubljen negde u jesenjem nebu što ga je posmatralo kroz široka prozorska okna.

Al u jednom momentu je skočio na noge, rešio da krene u jutarnju promenadu, te još jednom priđe ogledalu, ali se u trenu sledi i zaprepasti. U svom nekada dražesnom odrazu je, jasno video, po obodima svojih divnih, rumenih, punih usana nekoliko stidnih dlaka u tragovima jogurta!!!
Ah, kako li mu je zla sudbina to priredila, čime je ON to zaslužio! u momentu je osetio sav žar razbuktalog ognja koji je sigurno grunuo iz najdubljih dubina kakvog ada... Ah, sada, SADA je znao šta je pakao o kome su toliko pričali u svim tim religijama! oči su mu dobile zastrašujuće crte i pogled se ispunio jezerom jeze, ali je odnekud, kao i uvek, nagrnuo tok njegovog dobro naučenog nobl ponašanja i ponovo mu lice vratio u stari, ležerni oblik u ogledalu, samo sa stidnim dlakama oko usana.
Mirišljavom maramicom je obrisao sa ivica usta ostatke doručka, uzeo telefon sa srebrnog poslužavnika, okrenuo neki broj, i čekao par sekundi... Neko se javio:
-Izvolite, konte
-Imamo jednu novu sobaricu, mislim da se Marija zove.
-Da, da, čuo sam za nju.
-Želim da je pogubite još danas, može li se to urediti?
-Naravno, grofe.
-U redu, prijatno- reče grof Rikardo od San Lafontea preklapajući slušalicu, dok se negde u spuštanju gubio odgovor sagovornika:
-I ja Vam želim ugodan dan, konte....
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Jel mogu ja ovde da izbacim neku svoju vec davno napisanu morbidariju i da ne gledam motive, vuk, devojcica, jogurt, cokolada, sperma itd.???
Korisnikov avatar
By Kittrie

Za sledećeg: Barak Obama, sajam knjiga, autobus marke "LASTA", ubistvo, šampanjac.
Kraj: nabijen erotikom...
basH kratko i beZZZe, no:

ne, ne i ne.
necu se secati, necu prizivati - blokiram misLi dok sedim u prasnjavom autobusu; ali prokleto sediste ne moze da se namesti, dzast maj lak . poslednji tracak nade ugaShen je. pogled sa stanicnog perona na natpis "lasta" na busu je obecJavao basH kao ona.. NE, NE I NE, prekini. belo, belo, belo, necjes me ubiti.
okrecjem glavu, stvari vani moRaju biTi zanimljiVe dovoljno da odnesu pobedu od onih koje se biju po mojoJ glavi. beskrajan niz reklaMnih svetlecih 'postera' (sou najnTiz, zaTo ih i dalje tako zovem ), humanoida, sivila i decijih grafita. jedan mi je izazvao mozDane celije na duel cak- obama sa kezom od 10.000 doLara - konTaverze, iLi njihov manjak u kampanji? americki izboRi su mi uVek biLi kao iGra koju neko drugi iGra a ja paSivno samo pratim, bez zelje da se prikljucim sareNilu i ping-pongu staVova. al opet, ko heBe Ameriku, nama ni iZ guze ni u nju (ili baS obRAtno?? )..
guza..njena guZa , DAMN IT !! gubim se sad, kao sto saM i prethodne nocJi.
..posle dosTa casa sampanjca sTvari su dobijale drugaciji oblik, njen zVuk je postajao neodoljiv zov sirene; grudi 2 devojCice koje bi da se igRaju, a koza platno po kom te nocJi sLikam JA, ja i samo ja. i osTavicu traGa i za naredne generacije
nemam zelju da pruZam otpor zudnji.
eto kako se dolaZak na sajam knjiGa lako pRetwori u 'sajam sisa' - samo sacekaj MRAK, mrak, mrak.
2:0 za nju- opet je pobedila.
Korisnikov avatar
By Kittrie
@ivanazuh

nisaM u kreaticnoj fazi- nemam zadatak ,sad pisI sTa zelis :D
Korisnikov avatar
By ivanazuh
zta zelis, sta zelis, sta zelis, sta zelis... :bundeva:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by ivanazuh
Jel mogu ja ovde da izbacim neku svoju vec davno napisanu morbidariju i da ne gledam motive, vuk, devojcica, jogurt, cokolada, sperma itd.???
oWo zelim, zelim, zelim..
Korisnikov avatar
By ivanazuh
oWo zelim, zelim, zelim..
Honey, samo kliknes Blog. Za pocetak preporucujem Me(n)tal Shock, a posle s obzirom da si zena, Perle. Posle moz' sta 'oces. ;) :eviltrep:
Radjanje, Speed In Steps...
By mikka
a meni niko nije prokomentarisao pricicu :placko: :usamljen:
Korisnikov avatar
By Kittrie
a ja ti osTavila oDje free space, kme

no, Zadatak: metalni poklopac od flaShe, dijagram, infiltriRanje, guza, NBG akcenat.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by mikka
a meni niko nije prokomentarisao pricicu :placko: :usamljen:
Ja je sad procitao i bas mi se svidja.
Korisnikov avatar
By Mars
I tvoj potpis i avatar, ama SVE!

:D
By mikka
joj
:blush: :jumphug:
Marse :meda:

evo, i ja pročitao tvoju Drakula priču, i zaista :fancyklap: ;)
:lizalica:
metalni poklopac od flaShe, dijagram, infiltriRanje, guza, NBG akcenat.
zgrabio je poslednje pivo, ladno ki zmija iz fridža, skinuo metalni poklopac od flashe, i na margini gej oglasa crtao dijagram novog dizajna za klozetsku šolju koji je osmislio, i tek najednom, u oglasima mu se zaustavi pogled na nekom:
-zgodan, nefem, normalan, za malo akcije bez obaveza u svom stanu. šifra: Zemun
Super!, pomisli on, iz mog je kraja!
Pročačka nos, pa posle isti zabode u kombinaciju brojeva iz oglasa,
-halo...
-da
-zovem povodom oglasa, šifra:Zemun
-a pa mislio sam tebra da mi se niko neće javiti...ovo ono, danas svi prsli, pa reko ko još traži normalne...jebemti život, evo kupio kilo jabuka, a htela da mi marne ljankase 10 kinti, pa pomislih: e saću da ti jebem ćaću, polomim noge i ošišam na ćelavo, ko Britni Spirs, ali ja sam pristojan, normalan, dečko, nefem, nisam u tom fazonu... i tako
-hej, pa ti nisi iz Zemuna. imaš NBG akcenat
-pa ko da je bitno. važno je da sam normalan
i da ću da ti se infiltriram u guzu
:lood:
By mikka
obojica su otišli na pijac, našli nesrećnicu, ošišali je ki ovcu. Ali kad su joj pogledali tezgu, videli su da ona prodaje povrće, a nema onih jabuka.
-Pa de su ti one trule jabuke, a lopužo, našla pod stare dane da marišeš, ccc. Pa de ti je kultura, vaspitanje, bagro.
-Ali to nisam bila ja, već moja sestra bliznakinja, koja je od lopovluka skupila kintu do poslednjeg kila jabuka i pobegla na Havaje, a ja jadna u životu nisam takvo što učinila, evo ruka mi se osušila ko ovaj nesrećni peršun.
Jadnici se rasplakaše od tuge. Ovaj sa NBG-a joj extra povoljno našao crvenu periku na rasprodaji kod Kineza, a ovaj drugi poklonio gratis svoju prvu, samostalno dizajniranu klozetsku šolju.

happy end :balerina:

a je l treš, reci? :barf:
pa kad već brzinski kuckam... :sladoled:
By mikka
i novi zadatak:

lišće, put, Prever, kaput, magla

:trep:

završetak: romantičan :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!