Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by blenta
pitao kevu sta ima novo kuci
dobih sliku
Originally posted by bothwaysi dalje je moja keva bolja koja preti komarcu da ce mu polomiti noge zato sto je budi
Vozac linijskog taksija [nakon neke svadje sa kolegom vozacem]: "Ma razbicu ga kad se vratim. Krv cu mu razbiti!"
Originally posted by KorvinOdAmberaJbg, nisam inspirisan kao ti.
Trebao si mu odgovoriti
"popušim ti kurac".
Sad je kasno.
Originally posted by IriS
^ ja pretim mačoru da ću ga jebati u dupe malom, deset centimetara velikom, replikom ajfelove kule
Message original : blentada
ovako nesto?
(drugi ispad posle linije)
http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... #pid589098
Originally posted by IriSali kako?
^ ja pretim mačoru da ću ga jebati u dupe malom, deset centimetara velikom, replikom ajfelove kule
Blentavo_iz_nehata napisao:Danas sam tako lupila da me je jos sramota. Prvi dan na poslu i ja kao da budem fina progovorim svedski i kazem sefu da cu mu staviti kafu u KURAC mesto u kuhinju , mukoooo, bas sam nasla kad cu da pobrkam slovo blam me ubio ... morala sam da izadjem napolje da se ismejem 15 min
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!