Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Over the rainbow
.. buduca apotekarka, kako vele ljudi. :radosnice:
.. juniorska prvakinja Srbije, vec nekoliko meseci. :love:
Korisnikov avatar
By macak86
ja sam pomešao sve moguće jezike i mislim da sam počeo da pričam neki hibridni engleskosrbmakedonoslovenačkonemački(aj ko može da izgovori to više puta drzo da mu se dodeli neka nagrada) :lol:
Korisnikov avatar
By Markiza
se zauvek izlečila od migrene.

Bolela me pre mesec dana skoro dva dana glava. Migrena. Slepoočni deo. I kako to nije prolazilo ni krajem drugog dana a ni posle brufena rešila Galateja da učini nešto. Nije lako kad gledaš da ti voljena pati. Skini se do pasa odozgo nadole. Skinem se. Lezi na stomak.Legnem. Sad ću ja da uzmem foliju i da je zagrejem u vodi. Kako da zagreješ foliju u vodi i šta će ti? Nisam još čula da se folija gura u vodu.Ćuti tu. Grejala vodu,gurnula foliju, došla i zalepila mi je na vrat. Folija hladna kao zmija.Pa, ohladila se dok sam je donela.Kako se ohladila kad prošlo 5 sekundi od šporeta do mene i kako je uopšte možeš zagrejati . Kukam ja još više, neprijatno mi, hladno mi na vratu,burgija mi rovari po glavi još jače. Ništa.Uzima tu istu foliju, gužva i kreće da me kao njome masira. Odrala mi je pola kože s leđa i vrata, plus kosu. Dok nisam počela da zavijam nije htela da stane. Onda je počela da me prska hladnom vodom po telu.Eto, treba organizam da ti se ovako iscima, da se malo prepadneš. Dva dana ležiš, zato te boli - moraš malo da se šokiraš!
Spasila sam se kad sam otišla u wc i krišom popila još jedan brufen koji je počeo uskoro da deluje.
Prolazi mene glavobolja. Jesam ti rekla, jesam ti rekla da će proći?? Jesi,jesi, rekla si...
I eno je stalno ponavlja kako me izlečila od migrene. Sad kad me nešto zaboli ja ćutim, ne žalim se. Migrena kao rukom odnešena!
By Aven
^
:lol:

Želim gledati vaš reality show. :love: :D

A propos migrene, kad krene onaj nesnosni pritisak u glavi u suradnji s osjećajem mučnine, odmah popijem Rapidol i legnem u zamračenu prostoriju. Bude bolje nakon sat vremena.

Moguće tebi treba duže da lijek počne djelovati (i veća doza) kad Galateja boravi u stanu. :D

* * *

Opet malkoc lenja.
Korisnikov avatar
By Markiza
^ Dajemo vam ideje za lečenje. Proverene metode. :)

^ ^
Još nam samo, Aven, reality fali....
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
rešila da svako stanje u kom mi nije dobro s obzirom na to da mi u poslednje vreme svake druge nedelje nije dobro prvo pokušam da rešim pijanstvom

ako ne uspe povratak na drogu ili lekove it is ✓
Korisnikov avatar
By zozefin st
trezna
a popila sam desetak somersbija

danas je bio bas mocan dan , piun dogadjaja

sa jedne strane mi je jako boli lepo;

a sa druge mogla je jedna stvar da bude extra lepo a nije ..........

jewbemtiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nesto predivno je iscezlo .......... :cowboy:
By Aven
...se 'ulovila' da svakog psa i mačku koje vidim na ulici ili pred trgovinom da čekaju vlasnika/cu, pozdravim sa "Bok".
By OpetMacak86
Ja imam prirodni talenat da se automacki postavim kao autoritet xD da vidite koji mir i koja tisina xD neko bi reko da ovo ne ide na dobro xD
By Meg
...evil mastermind ocigledno
By OpetMacak86
Ja sam ustao u 4h i po mom bioloskom satu vec je mi je popodne :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
malo prehladjena, ali sam optimisticna da cu uskoro ustati iz grobnice
Korisnikov avatar
By Mars
oduševljen kako su dobra stakla na novim naočarima
By OpetMacak86
Zaglavljen u zemlji gde su cigare skupe u pizdu materinu
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!