Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by LoniJoj što sam se ja oko te rabote namučio!
Ja ne mogu ni balon od žvake da napravim.
Nikad nisam mogao.
Originally posted by m..
da zvizdim kao sova kroz ruke...
Originally posted by jennySa ovim talentima jenny bi bila odlicna nindza ratnica..
Auuu koliko talenata
Ja umem samo ovo:Originally posted by m..
da zvizdim kao sova kroz ruke...
i NEKAD sam umela ne baš da hodam na rukama, ali da napravim stoj i da se zadržim par momenata tako.
Sad ne smem ni da pokušam, možda ako ima još neko tu da me priva'ti da se ne razbijem.
E da, znam da se penjem uz konopac.
Originally posted by Marspa da, treba videti da bi covek shvatio o cemu se radi... citala sam sta su drugi pisali o svojim prstima, i meni je jasno, jer i ja mogu to... e sad da li ce oni shvatiti onu moju glavnu atrakciju ne znam, tesko je to opisati recima--prst se zgrci prema dole, a zglavci koji povezuju prste sa sakom se iskrenu, tako da jagodice prstiju leze sa strane a ne dole i zatim se nameste tako da leze na prstu do njega
Mada mi nije jasno ni kod ostalih. Čekam slike.
Originally posted by sing&dunumNi ja sama ne bih bolje sebe opisala. Mislim da znam i sta si u horoskopu, samo na osnovu ove jedne recenice se da pretpostaviti.
Jako sam talentovan da uzivam u kafi koju si skuvam, narocito u nevreme - kada imam potencijal da negde zakasnim, ili kada bi trebalo da budem vredan (kao sada, npr.)...
Originally posted by Birthday_girlna pocetku su mali,kasnije sve veci i veciOriginally posted by SeoskiLolatreba da bude mali, valjda.Originally posted by Birthday_girlTi si došla do dela sa poletanjem?! Ja još pokušavam da napravim balončić a da ne pukne.Originally posted by makanece da poletiiii! mislim da je suvise vlazan
Ja umem da napravim od pljuvacke baloncic,stavim ga na jezik i oduvam. I on tako leti.
Originally posted by nsBeckieVeruj da mi uopšte neće biti gadno da se sretnem s tobom.
ako se ikada sretnemo uzivo, slobodno trazi da ti pokazem, samo budi upozoren da ce ti mozda biti gadno
Originally posted by nsBeckieSve mi jasno. Mogu to, potpuno sam zaboravio. Oćemo duo?Originally posted by Marspa da, treba videti da bi covek shvatio o cemu se radi... citala sam sta su drugi pisali o svojim prstima, i meni je jasno, jer i ja mogu to... e sad da li ce oni shvatiti onu moju glavnu atrakciju ne znam
Originally posted by SeoskiLolae, mozeOriginally posted by nsBeckieSve mi jasno. Mogu to, potpuno sam zaboravio. Oćemo duo?Originally posted by Marspa da, treba videti da bi covek shvatio o cemu se radi... citala sam sta su drugi pisali o svojim prstima, i meni je jasno, jer i ja mogu to... e sad da li ce oni shvatiti onu moju glavnu atrakciju ne znam
Originally posted by *_Eskarina Gejl_*Ja mogu samo levu... Desnu ne...
umem da flertujem podizanjem desne obrve!
Originally posted by SabotagEDa,da...uostalom, imaces prilike da vidis sl. vikenda!!Originally posted by *_Eskarina Gejl_*Mmmmmmmm,kukovima?
umem da flertujem podizanjem desne obrve!
I mogu da mrdam nosicem kao misic! A
spec. talenat je to sto mogu da mrdam kukovima a la shakira!
Originally posted by Marsne mogu da ufotkam to s prstima jer nemam trecu ruku (ne mogu sam prst od sebe da zalepim uz podlakticu, nego ga nategnem drugom rukom, a onda nemam slobodnu kojom da fotkam, plus mi kamerica nema stalak.. znaci to kad budem imala asistenciju ili uzivo)
Mani mačku, meni je sve teže da zasmislim šta sve to radite sa rukama i prstima. Molim slike.
Ono gore pretpostavljam da je mlaz, ne maz, ejzik je jezik (sad vidim) itd...
Što se tiče onog mrdanja, vi stojite jedna do druge, jači je efekat.
A sa starne idu balončići od pljuvačke.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!