Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Pitam 'a zašto' zato što nema logike. I zato što kad iznosiš tvrdnju imaš burden of proof, moraš da je potkrepiš argumentima. Ti ne iznosiš argumente, ti teatralno opisuješ svoje mišljenje.

Zašto je davanje i primanje mita analogno sa kupovinom i prodajom seksualnih usluga?!
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722853#p2722853]KorvinOdAmbera napisao:[/url], a drugi o trenutnoj praksi u većini situacija...
bingo!

dakle, Zlatna Ptico, kad se prostitucija u zemljama exYu a i velikoj većini sveta promeni na način koji ti želiš, to što ti govoriš će imati velikog smisla. do tad, realnost prostitucije je ružna i smrdljiva, ali, opet najviše zbog mušterija tj. korisnika usluga, ali gle u heteropatrijarhatu oni nisu omraženi već su prodavačice usluga.... totalna perverzija tipična za mizoginiju, heteroseksizam i homomržnju, u zemljama exYu i velikoj većini sveta.
jedini izuzeci su i to donekle zemlje severozapadne Evrope i Kanada, ali to je mala manjina sveta.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ali ja ne branim takvu prostituciju! Ja branim prostituciju koja je potpuno dobrovoljna, a koju Anton i drugi stavljaju u isti koš sa prostitucijom u mizoginičnom, heteropatrijarhalnom kontekstu. A paradoksalno, time iskazuju sopstvenu konzervativnost i heteropatrijarhalni moral.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
P.S. A ima smisla da govorim o tome, jer ako se barem ne govori o tome onda se sigurno neće ni promeniti.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722862#p2722862]ZlatnaPtica napisao:[/url]Pitam 'a zašto' zato što nema logike. I zato što kad iznosiš tvrdnju imaš burden of proof, moraš da je potkrepiš argumentima. Ti ne iznosiš argumente, ti teatralno opisuješ svoje mišljenje.

Zašto je davanje i primanje mita analogno sa kupovinom i prodajom seksualnih usluga?!
Njegov stav nema i ne moze da ima argumente jer je baziran na moralnom proseru. Ali ok, samo ti diskutuj sa njim :D
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Džaba se trudim. Što reče Korvin, Velo, ne kontaš. :D
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722866#p2722866]ZlatnaPtica napisao:[/url]Ali ja ne branim takvu prostituciju! Ja branim prostituciju koja je potpuno dobrovoljna, a koju Anton i drugi stavljaju u isti koš sa prostitucijom u mizoginičnom, heteropatrijarhalnom kontekstu. A paradoksalno, time iskazuju sopstvenu konzervativnost i heteropatrijarhalni moral.
ali, ti živiš u Srbiji, ne u Danskoj, a i Anton živi u gde li BiH ili Hrvatskoj ili Crnoj Gori, opet ne u Danskoj. Anton se ravna po ružnim činjenicama odtamo gde živiš/te, a ti si se ufurao kao da si u Danskoj.

i, nemoj ni pokušati da mi kažeš, nešto tipa ---pa tako se i za gej aktivizam može reći---- jer to bi bila uvreda za nas gej ljude s dostojanstvom. nikakvog izjednačavanja teme oko prostitucije, pedofilije, incesta, silovanja, trgovinom belim robljem...., na jednoj strani, i homoseksualnosti i biseksualnosti, na drugoj strani, nema i ne sme da bude! jasno?
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Nije jasno. Prostituciji nije mesto u košu sa incestom i pedofilijom.

I iako nije ista kao i za gej aktivizam, taj način rezonovanja je opasan i neprogresivan i ne mora se završiti na prostituciji. "Živiš u Srbiji, ovde je tako i tako, i nemoj da se ufuravaš kao da si u Danskoj" - daj molim te.

Stoga ću itekako da ti kažem - pa tako se i za gej aktivizam može reći. I iz toga se vidi da racionalan čovek to ne može reći. Ni za gej aktivizam, ni za prostituciju. To nije validan argument.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722873#p2722873]ZlatnaPtica napisao:[/url]Pa u tome je bila poenta. Da skontaš kako možeš od druge osobe da napraviš debila tako što edituješ post na koji ti je već odgovorila. Ja sam samo na šaljiv način to ilustrovao, a ti to konstantno radiš. Napišeš nešto kratko, nekoherentno, nepotpuno, dobiješ odgovore, i onda edituješ i proširiš i izmeniš.

Džaba se trudim. Što reče Korvin, Velo, ne kontaš. :D
dakle, u prvom pasusu, konačno priznaš da je bilo tvoje bezvezne pridike na koju sam bio odgovorio.

kao što rekoh,
otkud ja znam šta se dešava i ko trči da brže bolje postuje, tj. odgovori mi kad ja isto tako brže-bolje editujem čim vidim da trebam nešto editovati svoje postove?????
u svakom slučaju, ja imam prava editovati svoje postove kad god hoću i dok god mogu. niko ti ne brani da vidiš ponovo šta sam napisao. nema tu šta biti nefer.

a, te tvoje kvalifikacije "ja od druge osobe pravim debila, pišem nekoherentno...." samo odaju paranoidnu crticu u tvojoj ličnosti, Ptico, za koju nisam znao da poseduješ. i, da ti je toliko bitno da ti bude zadnja sve i kad stvarno slabo i teško da si u pravu.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Ma o čemu ti to Velo? Kakav je to navodni citat, gde sam ja to napisao?
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722878#p2722878]ZlatnaPtica napisao:[/url]Nije jasno. Prostituciji nije mesto u košu sa incestom i pedofilijom.

I iako nije ista kao i za gej aktivizam, taj način rezonovanja je opasan i neprogresivan i ne mora se završiti na prostituciji. "Živiš u Srbiji, ovde je tako i tako, i nemoj da se ufuravaš kao da si u Danskoj" - daj molim te.

Stoga ću itekako da ti kažem - pa tako se i za gej aktivizam može reći. I iz toga se vidi da racionalan čovek to ne može reći. Ni za gej aktivizam, ni za prostituciju. To nije validan argument.
nemam ja s tobom šta dalje pričati ovde. :bye:

samo ću kopi pejstati (sve sa redudantnim "za") 9 tvojih reči i capslockovati one od tih koje trebaš da upamtiš

I iako NIJE ISTA KAO I za GEJ AKTIVIZAM
Korisnikov avatar
By Madonna
Pobise se kurve i popadije!!!
(udavi se zena)
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722824#p2722824]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722794#p2722794]Anton Pavlovič napisao:[/url]Na kraju radnog dana i rudar, i šofer, i građevinac će skinuti tu štroku sa sebe, neko ko je osuđen da zarađuje prodavanjem "ljubavi" ne skida prljavštinu tako lako, ona se uvlači duboko, poput vlage.
zapravo, ona ce da se istusira a gradjevinac ce da ima isijas.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722884#p2722884]deran napisao:[/url] na strani ptice-svi smo prostituirani danas-neko telo,neko dušu,neko mišice,neko um...
:odlicno:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722865#p2722865]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722853#p2722853]KorvinOdAmbera napisao:[/url], a drugi o trenutnoj praksi u većini situacija...
bingo!

dakle, Zlatna Ptico, kad se prostitucija u zemljama exYu a i velikoj većini sveta promeni na način koji ti želiš, to što ti govoriš će imati velikog smisla. do tad, realnost prostitucije je ružna i smrdljiva, ali, opet najviše zbog mušterija tj. korisnika usluga, ali gle u heteropatrijarhatu oni nisu omraženi već su prodavačice usluga.... totalna perverzija tipična za mizoginiju, heteroseksizam i homomržnju, u zemljama exYu i velikoj većini sveta.
jedini izuzeci su i to donekle zemlje severozapadne Evrope i Kanada, ali to je mala manjina sveta.
ok, kako onda poistovecujes prostituciju kao ideju sa trenutnom realizacijom na exYu prostorima. to su dve stvari.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
ZlatnaPtica napisao:Zašto je davanje i primanje mita analogno sa kupovinom i prodajom seksualnih usluga?!
Isti su obrasci i isti je mehanizam, samo su uloge permutovane. Travestija par excellence! Prinuđen si (opet ta društvena hipokrizija) da kupuješ bolji tretman od nekoga ko opet zloupotrebljava moć i položaj zarad vlastitog ćara. Jedno gubi dostojanstvo, drugo ga u startu nema.
ZlatnaPtica napisao: A paradoksalno, time iskazuju sopstvenu konzervativnost i heteropatrijarhalni moral.
Ne, dragi moj, ja iskazujem koncept Kantovog kategoričkog imperativa kojim se upravljam u životu, a on je lišen svake konzervativnosti i patrijarhalnog morala, budući da nije dogma, nije zabran tradicije, nije naučen, već proishodi iz nas samih, istovremeno bivajući subjektivnim i objektivnim, pošto bar tu što važi za vola, važi i za Jupitera. I gle čuda, za ovakvo izliječenje društva ne trebaju ti nikakve svete knjige, dovoljno je da su njegovi članovi slobodna i umna bića koja žele vjerovati u univerzalnu pravdu u kojoj će svi članovi društva imati podjednaku vrijednost glasa, u kojoj onaj drugi neće zadrijeti u moju slobodu, pritom me dehumanizujući. Dakle:

1. „Postupaj tako da maksima tvoje volje uvijek može istovremeno važiti kao princip sveopšteg zakonodavstva“;
2. "Postupaj tako da čovječanstvo u tvojoj ličnosti, i u ličnosti svakog drugog, uvijek upotrebljavaš kao cilj, a nikada samo kao sredstvo";
3. "Postupaj uvijek prema onoj maksimi koju bi odredio kada bi bio zakonodavac u kraljevstvu ciljeva".
Njegov stav nema i ne moze da ima argumente jer je baziran na moralnom proseru. Ali ok, samo ti diskutuj sa njim :D
Jedno je kad iz krivog pokušavaš izvući pravo, a drugo kad se, ničim izazvan(o), projektuješ. ;)
ali, ti živiš u Srbiji, ne u Danskoj, a i Anton živi u gde li BiH ili Hrvatskoj ili Crnoj Gori, opet ne u Danskoj. Anton se ravna po ružnim činjenicama odtamo gde živiš/te, a ti si se ufurao kao da si u Danskoj.
Anton Pavlovič potpisuje ovo što si napisao. Sudiš prema sredini u kojoj živiš, uviđaš prvo glib ispred svoga praga, pa od njega valjda i pođeš kad kritikuješ neku pojavu i pokušaš da je dovedeš u red. Mi smo svakako daleko od idealne situacije u kojoj će se seksualni radnici (što opet ne znači da odustajem od gore iznijetog stava o hipokrizno-patrijarhalno-konzumensko-kapitalističkom društvu i njegovim žrtvama) uvesti u legalne tokove, u kojoj će pružaoci usluga imati insitucionalnu zaštitu, socijalnu, zdravstvenu, pa i fizičku, gdje ih niko neće ucjenjivati, iznuđujući im seksualne usluge, gdje ih niko neće uzeti na silu, jer mu se, eto, može, ima moć plave uniforme i njegova riječ vrijedi više u policiji i na sudu. E, u takvim okolnostima zaista možeš birati partnera. Ovdje, pak, moraš prihvatiti i sirni namaz, jer nemaš taj životni, ekonomski i seksualni "luksuz" da se ko neki popališ, pa 'otpališ'. ;)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja bih samo da kazem da je koncept dostojanstva nesto najsmesnije i, u istu ruku, najnedostojanstvenije na svetu. nema nikakvu svrhu, gore je od posesivnosti. nema potrebe negovati ga.

i bazirati argumente na osnovu njega je tek posebna patologija.

to je kao kad bi rekao "pa da, opravdano sto je sto sam zavezao devojku u podrum jer tako ne moze da se vidi sa drugima, moja ljubomora to ne dozvoljava i to je sasvim ok"
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722842#p2722842]Macan86 napisao:[/url]
ok...izgleda da me pogrešno tumačiš( mislim da me i blady pogrešno tumači).ne napadam,ne diskriminišem,daleko od toga...jednini problem koji ustvari imam sa smom prostitucijom je to što uopšte ljudi diolaze u tu situaciju da nemogu da iskorite neki drugi svoj tlenat ili potencijal pa moraju da pribegavaju prostituisanji...nekako nije fer...(Al sam ja nerealan,ja hoću život da bude fer :zid:)
Jok,
savrseno sam shvatila sta si rekao, postoje i takvi slucajevi.. ali postoje i ovakvi koje sam navela.
Samo to, nista vise.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722842#p2722842]Macan86 napisao:[/url]jednini problem koji ustvari imam sa smom prostitucijom je to što uopšte ljudi diolaze u tu situaciju da nemogu da iskorite neki drugi svoj tlenat ili potencijal pa moraju da pribegavaju prostituisanji..
ovde si zapravo naveo razlog, zasto tako mislis.
Dakle, imas problem, jer neke stvari nisu fer.
Korisnikov avatar
By Anton Pavlovič
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722904#p2722904]Anhedonie napisao:[/url]ja bih samo da kazem da je koncept dostojanstva nesto najsmesnije i, u istu ruku, najnedostojanstvenije na svetu. nema nikakvu svrhu, gore je od posesivnosti. nema potrebe negovati ga.
Nisu li autovanja svojevrsno LGBT dostojanstvo, pitanje sopstva, ljudskosti, slobode? Čemu onda uopšte Prajd? :)
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2722904#p2722904]Anhedonie napisao:[/url]i bazirati argumente na osnovu njega je tek posebna patologija.

to je kao kad bi rekao "pa da, opravdano sto je sto sam zavezao devojku u podrum jer tako ne moze da se vidi sa drugima, moja ljubomora to ne dozvoljava i to je sasvim ok"
Uh, uh, uh, mislim da si malo omašio fudbal, na stranu teške riječi kojima zaista nema mjesta u ovoj diskusiji. Ja sam govorio o dostojanstvu koje je sastavni dio svake osobe, o onome što si ti i samo ti, mimo svih fizikalija i JMBG-a. To je, bre, tvoj identitet, tvoje Ja koje ne zatvara u podrum, ali koje isto tako ne da na sebe.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
izjednacavas zabe i babe. dostojanstvo se najvise ogleda u sprecavanju radnji, ne u stvaranju. to je najvise blokirajuce osecanje a ne stvaralacko. ukoliko je stvaralacko onda je ono sto izgradi jako nestabilno i blokira jos veci spektar stvari. kao kancer.

borba za ljudska prava imaju svrhu, da mogu da se mužim ako hocu (npr), i nemaju veze sa za-malo-ego-trip kao sto je dostojanstvo.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!