Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Apsolutno nista, cak sam shvatila da mi je jako losa ova godina bila cela.
Korisnikov avatar
By mega therion
raspravljanje sa kevom, ma uvek kad se vratim kuci, moramo da se raspravljamo oko nebitnih stvari...
Korisnikov avatar
By mOwbid
to sto posle 3543671682761874874674682h mucenja, lici na nesto auto za sutra. tj genijalni smo. nema sta tu da se prica. jako

:roll:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Sretoh jutros druga iz srednje (išao je sa mnom u razred dve godine, nakon čega se prebacio u drugu školu), koji je bio teški homofob i sa kojim sam bio na krv i nož sve vreme zajedničkog školovanja. :lol:
'Ladno mi je prišao na ulici, malo smo uzeli da ćaskamo, zatim me je pozvao u kafić u kojem radi (pošto je taman išao na posao), častio me kafom, pićem, ispričali smo se bogami, dobro... Razgovor je trajao dobra tri sata, primetio sam da je drastično "napredovao" od onog perioda, i da je sad skroz OK osoba, razmenili smo brojeve telefona, i možda počnemo i da se družimo, ko zna...
U svakom slučaju, baš je kul kad se ljudi promene na bolje, i iako su možda u nekom trenutku bili moroni, uprkos tome na kraju postanu kvalitetne osobe. :up:
Korisnikov avatar
By Blady
Jos uvek nista, a nadam se da hoce..
Korisnikov avatar
By Myself
Spoznaja da ne likujem sto se nekima vraca ono sto su zasluzili.
Lose, naravno.
Cak mi nije ni krivo sto toga nisu u potpunosti svesni. Znam da ce biti ali me to ne veseli, iako su sve to zasluzili.
Sta mi je? :)
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Svađa sa prodavcem u jednoj pekari, kojeg inače ne podnosim već odavno (znamo se od ranije nažalost, nismo u najboljim odnosima).
Tražim ja sendvič i pružim mu 500 din. Kaže moron onako besno: "A, zar nemaš nešto sitnije, jebote? Nemam da ti vratim, daj mi sitno, bre, već jednom, 'alo!!!" Ja, rekoh:" Ne valja ti? Evo ti ovako!", i pružim mu novčanicu od 5000, a ovu od 500 vratim u džep. Kaže: "Šta je sad ovo? Jesam li tražio sitnije? Daj sitno, ne zajebavaj!" Rekoh: "Imam sitno, al' ne dam. Ja odlučujem kako ću da platim svoj sendvič, ne?! Jel' ti ne odgovara???". Vratio je sav kusur do dinara, sa sve negodovanjem i režanjem, bunario je po kasi i nekoj torbi 15 minuta, dok nije sve vratio. :lol:
Korisnikov avatar
By 李香兰
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2472659#p2472659]Dark Walker napisao:[/url]Svađa sa prodavcem u jednoj pekari, kojeg inače ne podnosim već odavno (znamo se od ranije nažalost, nismo u najboljim odnosima).
Tražim ja sendvič i pružim mu 500 din. Kaže moron onako besno: "A, zar nemaš nešto sitnije, jebote? Nemam da ti vratim, daj mi sitno, bre, već jednom, 'alo!!!" Ja, rekoh:" Ne valja ti? Evo ti ovako!", i pružim mu novčanicu od 5000, a ovu od 500 vratim u džep. Kaže: "Šta je sad ovo? Jesam li tražio sitnije? Daj sitno, ne zajebavaj!" Rekoh: "Imam sitno, al' ne dam. Ja odlučujem kako ću da platim svoj sendvič, ne?! Jel' ti ne odgovara???". Vratio je sav kusur do dinara, sa sve negodovanjem i režanjem, bunario je po kasi i nekoj torbi 15 minuta, dok nije sve vratio. :lol:

ti si bog.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
OVO!!!!!!!!!!!!!!

-Mamaaa, jel hoćeš da mi spremiš palačinkeee?
-Ej mali, slušaj me ovamo - to što živim sa tvojim ocem ne znači da možeš da me zoveš mama! I ne, neću!
-A..dobro...pa..kako da te zovem?
-Čika Rade, kao i svi!
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Jeste da je prosla ponoc, ali nemam osecaj kao da je novi dan, tako da - ispunio mi je dan razgovor sa izuzetno dragom profesorkom iz osnovne (koja mi nije nista predavala, samo je bila koordinator parlamenta kada sam ga vodila) jer sam videla da je ipak uspela da pobedi rak.. :)
Korisnikov avatar
By stefan19
Dobio sam gift card of $400 dolara u Zari. Idem danas da pazarim po koji dzemper, farke, jaknu... :)
Korisnikov avatar
By Azdaja
skok iz F. vrata, sa njenim kacenjem o vrata i vrtenjem sa sve osmehom...divan docek... :D
Korisnikov avatar
By Mars
Mlad muškarac, crnac od nekih 100kg...koji je u prevozu ladno izvadio neko pletivo (liči na kapu) i pleo.

Opčinjeno sam gledao.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!