Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Birthday_girlTi si došla do dela sa poletanjem?! Ja još pokušavam da napravim balončić a da ne pukne.Originally posted by makanece da poletiiii! mislim da je suvise vlazan
Ja umem da napravim od pljuvacke baloncic,stavim ga na jezik i oduvam. I on tako leti.
Originally posted by SuncePrvo bih voleo da vidim.
Mogu da imitiram forumase iako ih ne znam uzivo.
Znam da gatam na osnovu ociju, pogleda, na osnovu toga ko koju boju voli.
Originally posted by SunceIzadji mi na crtu!
Znam da zajebem ono najbolje sto znam i imam.
Originally posted by SunceMogu i ja. umem i da crtam sa obe ,)
Ja mogu da pisem i levom i desnom rukom.
U sumici ili na livadici mogu za minut da pronadjem 100 biljnih vrsta i da ih sve na latinskom nazivu imenujem.wow.
Mogu da imitiram forumase iako ih ne znam uzivo.http://www.gay-serbia.com/forum/viewthr ... pid1615326
Znam da gatam na osnovu ociju, pogleda, na osnovu toga ko koju boju voli.
Znam da zajebem ono najbolje sto znam i imam.
Znam da budem kad ne treba i kad ne treba.
Originally posted by SeoskiLolatreba da bude mali, valjda.Originally posted by Birthday_girlTi si došla do dela sa poletanjem?! Ja još pokušavam da napravim balončić a da ne pukne.Originally posted by makanece da poletiiii! mislim da je suvise vlazan
Ja umem da napravim od pljuvacke baloncic,stavim ga na jezik i oduvam. I on tako leti.
Originally posted by SeoskiLolaHvala.
Svejedno - valjda u Ja imam Talenat (srpska verzija, bar za početak. posle ćemo osvajamo svet)
Originally posted by svejednoja mogu uz pomic pipija.Originally posted by ...Sitnicava...Mogu i ja.
Ja mogu da piškim stojeći i da mi noge ostanu čiste.
lol
Originally posted by svejednoja mogu palcem i srednjim prstom da dodirnem ruku ispod shake.
Mogu kaziprstom dodirnem gornji deo sake, znaci ne dlan, nego ona druga strana sake, da ga izvijem..pa..do kraja, takoreci.
Jel se to racuna?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!