Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Macan86
hmmmm...da li bi mi se smejali ako kažem da štrikam? XD
Korisnikov avatar
By Kiborg
Ne bismo. Lepo je to. Još ko ume.

Pijem kaficu :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedem faširano meso, kajmak i turšiju, blagodet na želudac, posle dosta alkohola za vikend. :vruce:
Lezim, preslisavam se sta sve treba da uradim danas. Posto je zenska iznad spomenula kajmak, nadam se da ce ga biti na nekoj od slava.
Upakovao sam sve, tako da imam mesta za zabrinutost: naucnici ne odgovaraju, ili niko ne zna sta da radim ili ih jednostavno zabole, a ja svakako ne trazim resenje, samo da me poguraju u nekom pravcu.
Korisnikov avatar
By Kiborg
E tako, natenane sam doručkovao, kad se već priča o hrani.
Sad lagano da zvršim neke poslove po gradu i arbeit!
Korisnikov avatar
By *deni*
Danas je slava Sv.Arangel, nasleđena od pokojne babe, pa će tokom celog dana da se služe đakonije u vidu prasetine, salata, rolovanog mesa, kolača... Hvala, Bogu. :molise:
Medi pls, tvom karakteru ne pasu takva post festum desavanja, pa im ni ne svjedocis u zbilji.
Kao ni ja.
Pomiri se sa tim. Kod mlakonja je to izvodljivo, imat nesto pa ostat u korektnim odnosima.

---

Evo.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Kuliram.
Završio sam gomilu nekog posla danas, pa sad merkam krevet :)
al mi rano
Proucavam raspored letecih zvijezda za period od 07.12. do 07.01.2017.

Pare 'lete' na istok. Maknite biljke i ako imate akvarij ili malu kucnu fontanu mrdnite ju tamo u tom periodu. Ako ih nemate, nek bar prostor bude besprijekorno cist. Misli se na istok dnevnog boravka i ofisa, ne kuhinja, kupatila, ostava i spavacih soba.
Izbjegavajte duze zadrzavanje na zapadu i jugozapadu bilo koje prostorije i ne pravite tu nikakvu buku, jer cete se suocit sa svadjama, fizickim napadima, losom suradnjom sa mentorima, zakulisnim radnjama i pljackama - ako vam imaju sto opljackat. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ja spavam tamo jbg. (zapad)

ont: pregledam mail na svakih 30s. cekam da vidim da li moram rano da ustanem sutra :ozbiljan:
  • 1
  • 515
  • 516
  • 517
  • 518
  • 519
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!