Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
listam neki lesbian things instagram i pitam se jel to stvarno thing da se 90% lezbejki zaljubljuje u strejt ribe. sad sam se setila da mi ustvari jesu skoro sve koje sam upoznala pomenule neko iskustvo........
vi ste pukle. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ ako oces pravu patologiju, idi na L chat, najveci i najstrasniji i najuzasniji lezbejski sajt na planeti

ot

gledam tv. Sama gajbi. Retka situacija.
Korisnikov avatar
By mOwbid
čekam devojku da dođe da se svađamo

idem po frulicu :bisou:
Cekam da me prodje pistanje u usima, jer danas nisam mogao odolit a da nesto ne kusam a sto je bilo pripravljeno sa dosta bijelog luka. Pistanje je kod mene logicna posljedica nakon toga. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Radimo. Razvijamo pametnu priču o sadašnjosti i budućnosti.
Korisnikov avatar
By Macan86
jedem tužni neki (integralni) keks i pitam se kad ću moći da opet jedem nešto normalno
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754595#p2754595]EnMademoiselle napisao:[/url]listam neki lesbian things instagram i pitam se jel to stvarno thing da se 90% lezbejki zaljubljuje u strejt ribe. sad sam se setila da mi ustvari jesu skoro sve koje sam upoznala pomenule neko iskustvo........
:D

Last time I've checked, homoseksualnost je bila privlačnost prema istom spolu, a ne prema istom spolu I homoseksualnoj orijentaciji. S obzirom da (barem bihevioralno) ima nemjerljivo više str8 žena, nije nikakvo čudo da emocijice polete prema njima. :D

Uostalom, za (nesretno) zaljubljenu gay osobu je tako svejedno je li zaljubljena u str8 'ribu' ili u gay 'ribu' koja ne gaji iste osjećaje prema njoj. Neovisno o seksualnoj orijentaciji, u oba slučaja je rezultat ćorsokak.

* * *

Spremam se kući. :auto:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755331#p2755331]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2754595#p2754595]EnMademoiselle napisao:[/url]listam neki lesbian things instagram i pitam se jel to stvarno thing da se 90% lezbejki zaljubljuje u strejt ribe. sad sam se setila da mi ustvari jesu skoro sve koje sam upoznala pomenule neko iskustvo........
:D

Last time I've checked, homoseksualnost je bila privlačnost prema istom spolu, a ne prema istom spolu I homoseksualnoj orijentaciji. S obzirom da (barem bihevioralno) ima nemjerljivo više str8 žena, nije nikakvo čudo da emocijice polete prema njima. :D

Uostalom, za (nesretno) zaljubljenu gay osobu je tako svejedno je li zaljubljena u str8 'ribu' ili u gay 'ribu' koja ne gaji iste osjećaje prema njoj. Neovisno o seksualnoj orijentaciji, u oba slučaja je rezultat ćorsokak.
ne pričam ja o nesrećnoj zaljubljenosti nego o emocionalnoj nezrelosti, koja je čini mi se generalno u velikom procentu prisutna među lezbejkama.

i mene privuku dobre pičke bez da se uopšte zapitam koje su seksualnosti, ali da ih jurim napadam volim trpim patim nadam maštam ne znam ni ja to mi se nikad nije desilo. čak možda već automatski i nesvesno postavim emocionalnu barijeru čim se razjasni situacija i vidim da od toga nema ničega a za to mi je dovoljan susret-dva. tako da mi taj fenomen i dalje ostaje fascinantan, ali meni je skoro sve fascinantno u emotivnom, a doduše i kognitivnom, funkcionisanju ljudi tako da nema veze :grin:
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755485#p2755485]EnMademoiselle napisao:[/url]ne pričam ja o nesrećnoj zaljubljenosti nego o emocionalnoj nezrelosti, koja je čini mi se generalno u velikom procentu prisutna među lezbejkama.
Pretpostavljam kako si čula da isto pederi znaju reći za pedere.
U maniri captain obviousa – milje u kojem se najviše krećemo najviše i primjećujemo. : )

'Emocionalna zrelost' je pak tema za sebe. U suvremenom svijetu u kojem se ne možemo izolirati od vanjskih utjecaja možemo raditi na tome da idemo prema njoj, svjesni da je nikad nećemo do kraja stići. Ili što bi rekla jedna terapeutkinja: 'Odmah mi se pali crvena lampica kad mi netko kaže da nema što više raditi na sebi.' There is no such thing, a razumna mogućnost micanja iz situacije u kojoj naše emocije neće naići na plodno tlo je samo kap u moru onoga od čega se emocionalna zrelost sastoji.

S obzirom na sve ono s čime se LGBT osobe suočavaju kroz život i s obzirom da kroz svoje odrastanje i razvoj nailaze na daleko više društvenih prepreka (stigmatizacija, heteropatrijarhat) od prosječne str8 osobe, nekako mi ispadne logično da će većini biti otežan put prema emocionalnoj zrelosti i da će (možda) biti sklonije nekim izborima kojima zapravo najviše štete same sebi. Ono što iskustveno primjećujem kod nezanemarivo velikog broja je prilično veliki disbalans između kognitivnog i emocionalnog.

* * *

Dvoumim se između tortilja i kus-kusa.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
samo da potvrdim, i mi pederi mozemo da se zaljubimo u srejt likove, sto se desava cesto (pogotovu kao mladji). ko sto rece aven, ne bira zaljubljenost ko je gej a ko strejt, cak ni kad unapred znas da nema nis od toga. a zrelost moze da se zajebe uvek.
By Aven
:)

* * *

Došla iz duuuge šetnje pored Save. Skupljam motivaciju za trčanje. :)

Sad ću zaleć uz finale emisije '3,2,1 kuhaj!' i jaukat što do sljedeće sezone neću vidjeti Željku iz žirija na koju imam TV crush. Slika

Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755511#p2755511]Aven napisao:[/url]Pretpostavljam kako si čula da isto pederi znaju reći za pedere.
U maniri captain obviousa – milje u kojem se najviše krećemo najviše i primjećujemo. : )
zapravo pretežno sam u kontaktu sa strejt ljudima zato mi je i zapala za oko ta razlika
'Emocionalna zrelost' je pak tema za sebe. U suvremenom svijetu u kojem se ne možemo izolirati od vanjskih utjecaja možemo raditi na tome da idemo prema njoj, svjesni da je nikad nećemo do kraja stići. Ili što bi rekla jedna terapeutkinja: 'Odmah mi se pali crvena lampica kad mi netko kaže da nema što više raditi na sebi.' There is no such thing, a razumna mogućnost micanja iz situacije u kojoj naše emocije neće naići na plodno tlo je samo kap u moru onoga od čega se emocionalna zrelost sastoji.
to se slažem
S obzirom na sve ono s čime se LGBT osobe suočavaju kroz život i s obzirom da kroz svoje odrastanje i razvoj nailaze na daleko više društvenih prepreka (stigmatizacija, heteropatrijarhat) od prosječne str8 osobe, nekako mi ispadne logično da će većini biti otežan put prema emocionalnoj zrelosti i da će (možda) biti sklonije nekim izborima kojima zapravo najviše štete same sebi.
teško odrastanje je mač sa dve oštrice bilo o kojoj osobi da se radi - ili iz lošeg naučiš kako ne treba ili i ti radiš isto. meni je logično da je prvi ishod odraz zrelosti.
a sve to što mi ti objašnjavaš stoji, samo nakon nečijih određenih godina i iskustva, meni ti nečiji razlozi postaju čista opravdanja za dalje ne napredovanje bilo u emotivnom bilo u kognitivnom aspektu. a to je ono na šta sam mislila kad sam tako iz šale napisala prvi post na tu temu :)
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755539#p2755539]EnMademoiselle napisao:[/url]zapravo pretežno sam u kontaktu sa strejt ljudima zato mi je i zapala za oko ta razlika
Jesu li ti strejt ljudi s kojima si u kontaktu tvoj svjesni izbor ili su svi random upali u tvoj život i ispali okej? :)

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755539#p2755539]EnMademoiselle napisao:[/url]nakon nečijih određenih godina i iskustva, meni ti nečiji razlozi postaju čista opravdanja za dalje ne napredovanje bilo u emotivnom bio u kognitivnom aspektu
:up:

objašnjenje ≠ opravdanje

Posebno kad ti se netko 'nakon određenih godina i iskustava' prilijepi kao pijavica i očekuje konstantno razumijevanje. :ozbiljan:

* * *

Bože, što je ova Željka seksi kad analizira jela. :drama:

Dobro reče jedan natjecatelj: Kao da svira flautu. Slika
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755541#p2755541]Aven napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2755539#p2755539]EnMademoiselle napisao:[/url]zapravo pretežno sam u kontaktu sa strejt ljudima zato mi je i zapala za oko ta razlika
Jesu li ti strejt ljudi s kojima si u kontaktu tvoj svjesni izbor ili su svi random upali u tvoj život i ispali okej? :)
nije mi baš najjasnije pitanje pošto je i jedno i drugo delimično tačno :shrug: morali smo se jednom upoznati random a nastaviti ili prekinuti dalji kontakt svesno jer mi odgovaraju ili ne odgovaraju kao društvo, ne?
By Aven
Da, nisam se precizno izrazila. Htjedoh zapravo reći da su svi ljudi koji čine dio našeg mikrokozmosa ionako naš svjesni izbor pa je logično da će nam biti okej. Pretpostavljam da bi ti na to odgovorila kako si od svih ljudi koje si upoznala najviše eliminirala žene homoseksualne orijentacije (zbog razloga koje si ranije navela).

Meni 'lezbijska scena' prvenstveno stvara osjećaj ekvivalentan klaustrofobiji. Ali nije to toliko zbog tih žena koliko zbog čitavog društvenog koncepta i separacije koji imaju za posljedicu (meni) odbojne grupne identitete. Jednako tako mi je odbojna pomisao da bih unutar tih klaustrofobičnih krugova trebala tražiti ljubav.
Korisnikov avatar
By Taki
danas me neka kreativnost spopala, obožavam svoj mozak, sad bih ga poljubila da mogu. već imam plan kako će da izgleda dan kad budem zaprosila ljubav svog života :bush: upravo završavam beleške :giggle: ^^ :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Gledam Farmu.
Ovo pljuvanje Keve i Lepog Miće za Perazićkin rođendan je mnogo zanimljivije od razgovora Sema sa ćaletom u GoT.
  • 1
  • 499
  • 500
  • 501
  • 502
  • 503
  • 540
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!