Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by kevaa da ti meni objasnis gde si mi nasla sliku?
aaa blacky!!! nasla sam i tvoju sliku!
sad vas sve "znam"
sad prema mojoj proceni ovde nema niko ko je butch
Originally posted by keva
aaa blacky!!! nasla sam i tvoju sliku!
sad vas sve "znam"
sad prema mojoj proceni ovde nema niko ko je butch
Originally posted by keva
no, nemojte da me shvatite kao nekog stalker-a, samo ne volim kad pricam sa ljudima i ne znam kako izgledaju. ja tvrdim da se dosta moze saznati gledanjem necijeg lica
Originally posted by kevaOne stoje koliko zelim da stoje... hvala ti, sto si me podsetila da skinem.... predpostavljam da si videla onu umetnicku, crno belu
@black: nasla sam je u "mojim fotkama". prema tvojim pricama ovde cenim da ne zelis da tamo idalje stoje, tako da ti preporucujem da probas jos jednom da procesljas tih 1000 strana teme i probas da obrises
nasla sam slike skoro svih vas sa kojima se ovde dopisujem
Originally posted by Поново рођена...Zdravo zdravo
I ja bi samo ne mogu da ga nadjem...
Pozdrav svima:minibouncing:
Originally posted by kevaOn je bilo da se vratim na temu.... mada jovana nije tema... kako god...
sta vam znaci to ON? jbg.... nisam bas toliko iskusna forumasica
(mozda nesto kao "on topic" posto je ovo do sad bilo off )
a da..... jovana moze da mi bude neka prilika..... jos sto je u beogradu..... vidim ja da ce da padne neko vidjanje
no imajte na umu da imam cicu ali, osiguranje za buducnost nije na odmet
Originally posted by maka
Sta ces na sceni? Bice ti zanimljivo mesec,dva. Kad vidis kako stvari na sceni stoje,smucice ti se zivot.
Originally posted by Andjelika
a zar nije bolje sedeti u publici? Sta ces na sceni?
Sva ta drama, probe, generalna proba... kostimi, uloge....
Ovako se lepo zavalis, kupis kokice, prosvercujes pivo... i milina
Originally posted by kevaovo prvo
ma ja jos od 2 strane ove teme razmisljam da preimenujem temu u "kako sam brzo shvatla da je scena njesra" ili nesto tako mislim, ako ima boljih predloga, dajte.... ja nesto nisam trenutno inspirisana..... (zena me bicuje da ucim )
fala Khons na obavestenju o lokaciji leksikona
inace.... khons je bese egipatski bog meseca (da? ne?) i valjda jos simbolizuje detinjstvo pa sad, zasto si ti uzela taj nadimak (prvo ili drugo ) pitam jer volim egipatsku kulturu. u stvari, zanima svaka religija samo da nije hriscanstvo
@ dirrty: ti to iz iskustva ili....?
@andja: definitivno sam resila da cu da sedim u nekom mracnom uglu i posmatram, po svemu sudeci, jako dramaticne i komicne dogadjaje na sceni
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!