Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Jaran'ce, evo u attachment-u saljem moj doprinos za pokusaj projekta i isisavanja para od mrskih imperijalista koji su nam poharali zemlju 41, onda nas ucenjivali oko Trsta 51, navukli nam bezube zemljake da rintaju po Mechkinim fabrikama 61, napujdali nas da se kod njih zaduzimo 71, ucenjivali nas dugom 81, pustili da se pokoljemo 91, a ostavili nas da trunemo 01 - sve u svemu, kuzim da bi nam trebali dat tih nekoliko tisuca evrica po defaultu i da nista ne radimo:-).
Originally posted by Superstar!
Blenta:
1. Ja imam problema sa svim stvarima na mom telu, nista mi ne funkcionise...sem kurca! To nije dobro, niko me ne voli zbog toga sto jesam, samo zele da ih oplodim!
2. Sta? Nije znao za WinRar program? Pa to je kao da nije znao za....za...za SUNCE!
Originally posted by Myto
Zwezdica: cuvacu se stepenica, ali mraka jok..
Ko razume shvatice.
Originally posted by Azdaja2Lichno prisustvovao dogadjaju i pocepao se od smeha...
IvanAzuh : Pa kako je taj mali uspeo tako jako da te stisne?
Dzi : Pa, tako lepo bre on je trenirao dzu box!
Originally posted by Vespertinehahahahahhahahhahahahhahahahahaha nisam to bila jaaaaaaa , jok! hahahahaa
Originally posted by Azdaja2Lichno prisustvovao dogadjaju i pocepao se od smeha...
IvanAzuh : Pa kako je taj mali uspeo tako jako da te stisne?
Dzi : Pa, tako lepo bre on je trenirao dzu box!
Izjava dotichne od proshlog dana dok smo prichali i nadoknadjivali propushteno
Dzi-Azhdaha2: ...i sigurno nisam pushila nekih 25 dana u to vreme... I tako, batalim ti ja brata i ushtedim kintu i odem kod frizera...
Onda dramska pauza- Mislim da si htela da kazhesh, i batalim ti ja, brate, cigare...
Arlaukanje u 6 ujutru od smeha...
Originally posted by Vespertinehahahahah pa odakle ja znam dal covek pije kafu sa secerom ili bez!! ahahah
I Jo5 Dzidzi azhdaja part two...
- Pijesh sa kafom ili bez kafe???
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!