Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
zanima me
iskreno, narocito me zanima da li je neki posao koji zahteva poznavanje formalnih nauka ..da ne navedem na koju tacno mislim
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
@shorty ne znam kako da reagujem

tesko mi je i da udaram bitchy komentare u ovakvom trenutku
a tesko mi je i da ih ne udaram

@zx5 ne verujem da bih znao
ja se uglavnom druzim sa programerima, fizicarima i matematicarima
ali okej ne morate da kazete
Korisnikov avatar
By ZX5
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2756874#p2756874]svemirskimajmun napisao:[/url]@shorty ne znam kako da reagujem

tesko mi je i da udaram bitchy komentare u ovakvom trenutku
a tesko mi je i da ih ne udaram

@zx5 ne verujem da bih znao
ja se uglavnom druzim sa programerima, fizicarima i matematicarima
ali okej ne morate da kazete
lepo, lepo... zanimljivo zanimanje XD nego jel postoji opcija za brisanje ovog naloga i gde je?
interesanto je i to sto ovo nije prvi put da neko dodje i isprca vas sa dobrim argumentima,troluje itd ali vi i dalje ne uvidjate problem zasto u stvari vi to vidite bas tako ta i ta osoba je zla i autohomofobicna...i uvijate se u to opravdacanje slona u sobi,no i ja bzva bacam ovde bisere
Korisnikov avatar
By stefan19
Ne, nisi pogrešio, ovde i JESU 95% nadrkane, nedojebane, frustrirane tetke koje traće dane, pa i godine umišljeni da sa nekim igraju moždane igrice, ili da nekog ponižavaju. Ništa novo nisi primetio. Svaki novajlija je to osetio i pobegao. Šta misliš zašto je forum mrtav? Ovi sto su ostali su se grupisali pa se medjusobno podjebavaju i tako leče komplekse.
Ja ovde dodjem, blicnem jednom godišnje ili redje, i to je to. Postavim koju trash temu u naletu dosade, ismejem se tetkama kad iskidišu i zapljuju se hejtujući, pa ćaos...
Dakle, nemoj da se jediš i trošiš energiju ovde. Ništa nećeš promeniti niti ćeš dobiti odgovor na tvoje pitanje. To ostavi ovima što te pljuju. Imaju vremena na pretek. Neki su ovde 10 godina i duže, a dalje od svog seoskog potoka nisu makli.
Eto, ja bih te posavetovao da se sažališ, budeš veći čovek od njih, i nestaneš (ili te banuju kao što će verovatno mene) :smeh:
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2764545#p2764545]stefan19 napisao:[/url]Ne, nisi pogrešio, ovde i JESU 95% nadrkane, nedojebane, frustrirane tetke koje traće dane, pa i godine umišljeni da sa nekim igraju moždane igrice, ili da nekog ponižavaju. Ništa novo nisi primetio. Svaki novajlija je to osetio i pobegao. Šta misliš zašto je forum mrtav? Ovi sto su ostali su se grupisali pa se medjusobno podjebavaju i tako leče komplekse.
Ja ovde dodjem, blicnem jednom godišnje ili redje, i to je to. Postavim koju glupu temu u zezanju/zejebanciji pa ćaos ;)
Relax :kiss:
Istina...istina
Korisnikov avatar
By milidecilitar
Ova tema mi je hit :D tj. osnivac.

Pita se zasto su ljudi puni predrasuda a u svakom postu pokazuje po jednu svoju. xD(nisam procitao sve, samo dovoljno)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!