Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Black Ladydishem
Originally posted by KhonsZeno jesi ziva
eto, usla si
Originally posted by KhonsIgram fuzbal u Bgu, a i dodjem ovako
pa javi kad si u bg sunce li ti tvoje
Originally posted by Lepa Lezbejka
mene da banuje?iju! kakvo iznenadjenje, kakva nepredvidljivost, strateska vojna taktika dostojna sun tzua! mislm da sam matirana i ne znam kako cu ovo preziveti... a taman sam se ponadala da cu ostati. ... srce ce mi prepuci i pomisljam na najgore..
vredjala sam ljude ovih dana, podmevala se, bila iracionalna, pokretala glupe i suvisne teme, nije da nisam zasluzila.
..
Tungi, duso, iako ja vec tonem, ali da se drzimo bitnih stvari.... pre nego sto Titanik potone (indeed potonuo je odavno..), a potonuce za 11 casova 23 min i 46 sekundi, pisi mi. Pisi mi dugo i.. ne zaboravi me! Dijamant se nalazi u desnom dzepu kaputa, prodaj ga ako prezivis. Prsten moje pokojne babe iz Aleksandrije nalazice se u cipeli prvog plutajuceg pokojnika. Zalozi ga. Za nasu decu, za nasa ceda... a ako prezivimo oboje kojim slucajem, srescemo se opet na Karpatiji. and remember..
you feel the satan's power, but you cannot stop him. Evil does exist. Proof? Well! Its already around you. Blessed is he who does not believe.
Originally posted by keva
cek.... sad malo ne kapiram.... sta podrazumevas pod tim da se upisem na estrogenu?
znam sta je estrogen(ona hemikalija, jel tako?)
tamo sam i napravila temu ... ali gde tacno da se upisem?
daj neki link my brother from another mother!
Originally posted by jovanabeograd
cek.... sad malo ne kapiram.... sta podrazumevas pod tim da se upisem na estrogenu?
znam sta je estrogen(ona hemikalija, jel tako?)
tamo sam i napravila temu ... ali gde tacno da se upisem?
daj neki link my brother from another mother!
Zeli da javno saopstis jel si butch ili nisi.
Originally posted by kevaKao pansexual genderqueer submissive transensual high femme
a sad ja malo vas da bacim na interogation!!!
kako se vi deklarisete?
jel ste svi out?
kakvo vam je bracno stanje?
i godiste ako smem da pitam (barem odokativno)...
p.s. i bas sam htela da kazem jovani da mi uopste ne izgleda kao da je gej..... (again.... nadam se da nije uvreda)
p.s. trenutno sam nesto nalozena na parfeme.... dajte mi vas izbor dobrih malo off top, no ne mari
ja sam trenutno zaljubljena u armani black code.... volim muske parfeme ... nekako su mocniji
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!