Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Marshmmm... let me guess. agapitos na egnatiji? :hm:Originally posted by AngraMainaEvo moje jedne iz Soluna. Ne može da se poredi sa snagom umetničkog izraza, ali šta da radim. Bar je Solun.
evo soluna sto sam obecao. kvalitet nije ujednacen posto su neke slike sa mobilnog ali sta da radim
Vazda slab na hranu, na kolače...Ko od gladi pobego...
Originally posted by AngraMainaE, dobro, da nisam neshvacen. Samo da nisam neshvacen, sa drugim se lako izborim.
hmmm... let me guess. agapitos na egnatiji? :hm:
ja u poslasticarnicama nikad nisam imao vremena da slikam jer pravo s ulaza zabodem glavu u frizider s tortama
Originally posted by AngraMaina
hehehe.... jedan poznanik, grk koji zna srpski, sedeo je jedno popodne u kafeu u ekvatorijalnoj gvineji (i on je border-maniac) i citao dnevnik srpske domacice mirjane bobic-mojsilovic (da!). pridje mu covek i kaze: vi znate srpski? ja sam iz urugvaja, nekada sam bio ambasador urugvaja u beogradu (ili bese paragvaj, slagacu te). i tako se oni siti ispricase na srpskom, grk i urugvajac, u kafeu u ekvatorijalnoj gvineji... cist nadrealizam
Originally posted by Marvinda, meni i polovini srbije, apparently.
Joj, ubi me ova tema
Originally posted by AngraMaina
hehehe.... jedan poznanik, grk koji zna srpski, sedeo je jedno popodne u kafeu u ekvatorijalnoj gvineji (i on je border-maniac) i citao dnevnik srpske domacice mirjane bobic-mojsilovic (da!). pridje mu covek i kaze: vi znate srpski? ja sam iz urugvaja, nekada sam bio ambasador urugvaja u beogradu (ili bese paragvaj, slagacu te). i tako se oni siti ispricase na srpskom, grk i urugvajac, u kafeu u ekvatorijalnoj gvineji... cist nadrealizam
Aaaaa Harry ti je poznanik
Originally posted by AngraMainaNije bas kao u Solunu, ali ladno moze da se svrati na pitu od jabuka...Originally posted by Marshmmm... let me guess. agapitos na egnatiji? :hm:Originally posted by AngraMainaVazda slab na hranu, na kolače...Ko od gladi pobego...
evo soluna sto sam obecao. kvalitet nije ujednacen posto su neke slike sa mobilnog ali sta da radim
ja u poslasticarnicama nikad nisam imao vremena da slikam jer pravo s ulaza zabodem glavu u frizider s tortama
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!