Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Dominion
Originally posted by tinkerbell
Jes' vala :love:

Nego, nesto me muci... Nece da jede :sigh: ... samo ponekad popije malo vode i to je to, a kaki k'o luda... :puzzle:
Nece ni na cuclu.... :sigh:
, ili ima parazite.
Parazite?

Jel moguce? Mislim...mama joj je bila zdrava skroz.... Nije izlazila napolje, a mali nisu izlazili iz sobe....
Korisnikov avatar
By Dominion
generalno pravilo je davati tabletu na svakih 6 meseci bilo da maca izlazi napolje ili ne. jer mace love i muve po stanu i sve i svasta pojedu.

takodje, pazi cime je hranish dok je stomak ne prodje a i dok ne poraste. razvodnjeno mleko, i nikako sirove mesne proizvode. uzmi joj onih suvih briketa za male mace, mozda joj to malo pomogne.
Korisnikov avatar
By Momo
generalno pravilo je davati tabletu na svakih 6 meseci bilo da maca izlazi napolje ili ne. jer mace love i muve po stanu i sve i svasta pojedu.
A i svasta se u stan unese i na obuci.
Moja keva njenoj macki nikad buvu nije nasla al su zato mackini mali bili puni buva dva dana posle rodjenja :puzzle:

Ja mislim da treba macu da odvedes kod veterinara pa ce ti on reci kad treba i protiv cega treba da je vakcinises.
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Hvala ^^ ^

Nego, neko kaze razvodnjeno mleko, a neko cak ono najjace (najmasnije)... ono u malim bocicama, kao pavlaka, za kafu .. :puzzle:

I rekli su mi nikako krekere jos, mala je.... A kupila sam i hranu (za zivinom) za macice (do 6 meseci).... Ali ako je pojela 0.2 grama :ozbiljan: .. i malo tog mleka...ali vrrrrlooo malo!

Ako do se do sutra tako nastavi, vodim je kod veterinara...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by tinkerbell
Hvala ^^ ^

Nego, neko kaze razvodnjeno mleko, a neko cak ono najjace (najmasnije)... ono u malim bocicama, kao pavlaka, za kafu .. :puzzle:

I rekli su mi nikako krekere jos, mala je.... A kupila sam i hranu (za zivinom) za macice (do 6 meseci).... Ali ako je pojela 0.2 grama :ozbiljan: .. i malo tog mleka...ali vrrrrlooo malo!

Ako do se do sutra tako nastavi, vodim je kod veterinara...
Ja sam sigurna da se malim kucama daje 2/3 mleka 1/3 vode a mislim da je i za bas male mace tako (moja majka je zaduzena za uzgoj macaka :maca: a ja kucica :pas:

Mada mozda je samo zbunjena i uplasena posto je promenila sredinu (posebno ako je do juce bila uz majku, bracu i sestre)...
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by Momo

Mada mozda je samo zbunjena i uplasena posto je promenila sredinu (posebno ako je do juce bila uz majku, bracu i sestre)...
I ja to mislim.

Uvek kada se probudi 'place' .. trazi drustvo... :)

A ne izgleda mi nesto bolesno... lepo se igra i tako to... :neznam:

Nego mi je bre zao sto nece da jede :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Rei
generalno pravilo je davati tabletu na svakih 6 meseci
Reci molim te KAKO joj dajesh tabletu... Ja dobio savet izmrvi je izmedju dve kashike pa joj saspi u grlo, ne uspeva mi, stavi joj u hranu, nece kuchka da jede, oseti da neshto nije u redu... Ne znam shta da radim...
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by REI

Reci molim te KAKO joj dajesh tabletu... Ja dobio savet izmrvi je izmedju dve kashike pa joj saspi u grlo, ne uspeva mi, stavi joj u hranu, nece kuchka da jede, oseti da neshto nije u redu... Ne znam shta da radim...
Uh macke su bas nezgodne.

Ja imam jedan metod koji nije bas suptilan al tesi me to da je ta radnja "za njeno dobro"

Stavi je u krilo da nema gde da uzmice (unazad) otvori joj vilicu levom rukom sa donje strane i stavi prste izmedju gornje i donje vilice a onda joj desnom rukom stavi tabletu na koren jezika i zabaci joj glavu, ona refleksno guta kad je tableta na tom mestu (korenu jezika) i eto :hvala:
Korisnikov avatar
By Dominion
samo pazite da ne izgubite prste :D

pa u sustini, moj macor nije toliko problematican, nekada mu izmrvim i stavim u komadic mesa ili pastete, nekada izmrvim i stavim par kapi vode da se napravi kao neka pasta pa mu to samo stavim na koren jezika. celu tabletu uvek izbegavam, posto me je strah da se ne zagrcne sa njom, a i uvek postoji opcija da je ispljune.

e sad, umece je dati maci sirup sa pipetom :doh: :drama: - to je prava frka. ja mojem moram da dajem neki urinary acidifier, posto je kastriran, i poceo je da mu se stvara pesak u besici, pa nije mogao da piski, pa je dva puta morao na kateterizaciju - elem, taj sirup sva sreca moze i na hranu, a on ga ne konstatuje i poklopa sa hranom. :phew: bar nesto ide lagano.

za sve koje imate kastrirane machore, pazite cime ih hranite, u vodu obavezno par kapi jabukovog sirceta ili limunovog soka da ne bi doslo do problema sa peskom
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by vanillapuff
A evo koga Momo & Vanilica maze!!! :mazi: :pas: :maca: :sweet: :grouphug:

Bela:

Slika

Rasha:

Slika

Bela & Rasha :hug: :dancing: :

Slika

Slika

:hyper: these two are the sweetest l :sweet: :sweet: :sweet: lesbian pets i've seen lately! :hyper:

rasha je taaaakooooo slatko zrikav na trecoj fotki :sweet: :sweet:
ali i na drugoj, slatkisH! :sweet:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by anche
rasha je taaaakooooo slatko zrikav na trecoj fotki :sweet: :sweet:
ali i na drugoj, slatkisH! :sweet:
Rashina mama je umrla 2 dana posle porodjaja tako da su macici jedva preziveli (namucili smo se sa njima) a Rasha je bio najslabija jedinka pa je ostao tako malo suntav :)

koordinacija i motorika mu nisu jaca strana, recimo kad neko udje na vrata on podigne glavu da vidi ko je i padne na ledja
ali zato je dobrica i maza
pere se kao plisana igracka u lavoru... svaka 2 minuta proveravam dal gleda posto ne daje znake zivota kad se kupa :lood:
Korisnikov avatar
By anche
rasha... koliko vidim jos je mace... bitje on ok, uz puno ljubavi i paznje :wink:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Momo
Uh macke su bas nezgodne.

Ja imam jedan metod koji nije bas suptilan al tesi me to da je ta radnja "za njeno dobro"

Stavi je u krilo da nema gde da uzmice (unazad) otvori joj vilicu levom rukom sa donje strane i stavi prste izmedju gornje i donje vilice a onda joj desnom rukom stavi tabletu na koren jezika i zabaci joj glavu, ona refleksno guta kad je tableta na tom mestu (korenu jezika) i eto :hvala:
Uf... ma ona jako retko pushta da je neko chachka, tako da ovo nema shanse da izvedem, istrgla bi mi se iz krila chim joj pipnem vilicu...

A vec sam stavljao slike ali evo josh, bash od danas :)

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Rei
zna ona tako da se namesti i spava satima, nije mi jasno em kako se ne pregreje em kako mozhe na takvoj povrshini da spava... :)
Korisnikov avatar
By Dominion
moj se usija kada spava pored ta peci a stavio sam mu cebence na radijator pa mu josh lepshe :D
Korisnikov avatar
By andjela
moja spava pored TA peci, zalepi se uz pec, a ja ne smem ruku da stavim kako greje.
Korisnikov avatar
By Dominion
cek kad vidi kvarcnu, ovaj moj blesan samo sto ne zavuce nos unutra, par puta su mu se zakovrdzali brkovi od vrucine a jednom ih je malo i oprljio, sada spava na 10 centi od grejalice.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by spliff
Slika
photo by spark
:love:

naš Laki je isti kao Ozzi (samo je crn, ne siv) :leviathan: :maca:

divan je, velika maza i noću spava isključivo izmedju nas :lol:
kad se neka od nas probudi, on dodje na partiju maženja, i obavezno kreće da budi ovu drugu... uvek posvećuje podjednaku pažnju obema :D

dok smo imali CRT monitor, uvek je sedeo na njemu (jer greje, kao većini što mačke dzonjaju na radijatoru), a sad je za to uskraćen, pa mi malo žao :(
Korisnikov avatar
By spliff
ovako?
Originally posted by spliff
Slika
Korisnikov avatar
By spliff
e pa ti dani su odbrojani....
sad mu ostaje samo radijator
Korisnikov avatar
By colorado
Ovo je Rebeka. Ona je hrčka grčka iz Gricke Grocke. U slobodno vreme voli da bude pas i prati ljude i pokušava da im se popne na nogu. A kada natrpa obrye, ybog te dve tufne na očima izgledao kao kobra. Rebeka je dobila ime po jednoj od mojih omiljenih pesama Pi Džej Harvi, i muško je.

Slika

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
..dodatak

Rebeka ima najveca muda koja ste mogli da vidite na hrcku u zivotu!
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Slika

btw, maca je sada super...jede k'o luda, igra se k'o luda i spava k'o luda...

to je sve :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!