Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Upoznao jednog klinca, muslimana, i ja divniju osobu ne poznajem. Bas sam uber hepi juce i danas it's creepy ^__^
By Cind
Upoznao sam lika preko instagrama xD, čudno se osjećam, prvi put sam se javio totalnom neznancu sa nekog od pravih profila :OO nadam se da me osjećaj ne vara, te da je on gay ili biskvit, jer je hot as miami i slatkiš pravi yaay ˇˇ
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mnoog bolje no prethodnih par dana.
Korisnikov avatar
By mOwbid
ono, nisam bas najbolje, no pada sneg. volim sneg
Korisnikov avatar
By *deni*
Nisam gladna, nisam žedna, nije mi hladno, imam cigarete, ne znam kako bi trebalo da se osećam, ali ta 4 uslova su dovoljna da ne budem očajna, ogorčena, gnevna i opasna po sebe i okoliš. :meduza:
By Cind
Osjećam strah, nisam se autovao porodici, a brat mi je pročitao poruke sa momkom (ostavio telefon doslovno pet sekundi bez nadzora i gospodin se nageo da vidi sa kim pišeem), a odmah poslije je vidio da sam na ovom forumu (prišao mi, nisam primjetio). Ne znam kako da reagujem, po njegovoj priči znam da je veliki homofob, čak je par puta naglasio da bi me ubio kada bi saznao za mene, te da je već se tukao zbog takvih stvari dok je mlađi bio. Iako uvijek kažem: "Može me ubiti, ali samo jednom i biće mu žao." nije mi baš svejedno :P.... Nadam se da će shvatiti da sam ja i dalje isti cind kojeg voli, poslije svog djeteta najviše. :die:
  • 1
  • 367
  • 368
  • 369
  • 370
  • 371
  • 393
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!