Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by KiWi
Sede dve babe u parku i pričaju.
Baba 1: E konačno su mi sredili da idem u banju!
Baba 2: A? U banju ideš?
Baba 1: Da, u Banju Kanjižu.
Baba 2: A? Šta kažeš? Za šta je ta banja?
Baba 1: Za živci! (kaže smireno)
Baba 2: Za šta? Šta reče?
Baba 1: Za ŽIVCI jebem te gluvu! (i ustane i ode sa klupe)

Definitivno joj treba banja za živci :)
:lol:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
Sedimo drugarica, dva druga i ja u kaficu...

Drug1: Jao ispricaj za ono sa fba.

Drug2: Njakam ja fb i gledam fotke od kolege DJ-a, kad on na svakoj fotki sedi, napisem ja njemu "Kolega kakav si ti DJ, samo sedis, debeli lad" :lol: Kad ono na sledecoj, on u invalidskim kolicima a ja brze bolje da izbrisem komentar :doh:

Ja: Z. (Drug1) jesi li normalan, vidis da je pored nas invalid, i sve vas je cuo?

Drug1: Naravno da vidim, zato sam i rekao budali da isprica:lol:

Drugarica: Kako ste odvratni, invalidi su ljudi isti kao i mi,ne trebate da ih ismevate, izasli ljudi da se malo PROShETAJU. (mrtva ozblijna)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By m..
Juce nas 4-5 seli u smajli (zapravo ideja je bila moja, jebem se radoznalu), i brbljamo, i vidim ja lik za susednim stolom, koji je bio sam, odvaja uvo, ali kao nista. I pricaju ortak i ortakinja kako su vracjuci se sa sterijinog pozorja zaglavili u folkoteci u indjiji (kibicer se vec potpuno okrenuo ka nama, samo sto se nije preselio za nash sto), i pricaju ovi kako su izgledali (neko do njih je bio zalizan ko nacista, a drugi su izgeldali potpuno queer) i kako tamo strejt tipovi djuskaju samo sto se ne pojebu.. i truc truc, okrene se 4-5 tema, a lik za susednim stolom mrtav ladan pita ortakinju: "Gde ima taj gay klub gde izlaze pederi u naci fazonu?"

:shok:

:smeh:
Korisnikov avatar
By olga_diktator
hahahahahahahhahaha!
e, moram samo blago da te ispravim, v. i ja smo zapravo ti koji su izgledali kao naci industrial lezbejke :smeh:
By polarlicht4.1
Originally posted by m..

...

zaglavili u folkoteci u indjiji

...
Mila majko! :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Drug opisuje neki klub u svom gradu: "Ispod bedema, na otvorenom, kako je dobro, isto kao Egzit, dodje i po pedeset ljudi" :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Ja se izvinjavam sto kasnim sa izjavom DANA (cuo sam je juce), pa privremeno prilagodjavam temu u izjavu VIKENDA. :P

Gledao sam juce sasvim slucajno Evropsko juniorsko prvenstvo u atletici (BTW odrzavalo se u Novom Sadu, a pojma nisam imao - toliko o medijskom "mraku" kada se slicni, po meni vazni, internacionalni dogadjaji odrzavaju u nasoj zemlji), i imao priliku da uzivam u biserima nasih sportskih komentatora. Sledi najzanimljiviji!

Nakon ne bas uspelog bacanja kugle, sportista je nezadovoljno gestikulirao, ukazujuci gde je pogresio prilikom bacanja. Na to ce komentator: "Evo, pokusava da nam MIMIKRIJOM pokaze gde je pogresio!"...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Blond Brat
MIMIKRIJOM :lol:

Jaooooooooooooo :lol: Jos kad bi komentator znao sta je mimikrija:nope:
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by olga_diktator
hahahahahahahhahaha!
e, moram samo blago da te ispravim, v. i ja smo zapravo ti koji su izgledali kao naci industrial lezbejke :smeh:
pa to sqam i pokusala da kazem, nego se i ja pogubim u svojim 3,5 km recenicama.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally said by blondbrat

... pise mi u horoskopu da ovog leta necu vise biti devica, ulazi mi neki znak...
Korisnikov avatar
By Darling
^ :roflmao:

Juce, na utakmici Srbija - Brazil, komentator je rekao: "Sta je, tu je, ni Nikola (Grbic) ne moze da podigne sve sto bi hteo"

Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Darling
^ :roflmao:

Juce, na utakmici Srbija - Brazil, komentator je rekao: "Sta je, tu je, ni Nikola (Grbic) ne moze da podigne sve sto bi hteo"

Meni je jos zanimljivije bilo posle,prilikom ceremonije dodele medalja,ona zenska-voditelj,prevodilac,sta li,je najavljivala odbojkasa iz Kube "from Kjuba".Prvi put sam se zagrcnula,pa pomislila da nisam dobro cula,ali ona je ponovila jos jednom.I drugog je isto tako najavila.I ponovila.
Korisnikov avatar
By KiWi
Izjava 1:

Stojimo burazer i ja na stanici i čekamo 16. oko 17 sati danas. Nailazi njegova profesorka italijanskog (veoma veselo neko ženče, ima skoro 50 banke). Autobus nikako da stigne, i mi krenuli u priču.

Tek na pola razgovora kaže meni burazer iz cimanja
Buraz: "Veoma je nepristojno da pričaš sa nama, a slušaš muziku u sluškalicama. Uopšte ne poštuješ sagovornika ..."
Profesorka (okreće se ka njemu):"Pa dobro, dečko voli muziku!" (okreće se ka meni) "A šta slušaš?"
Ja: "Ma neki house remix"
Profesorka: "Ja sam do pre neki dan mislila da se ti remixi dele samo na house i club mix. House da se sluša kod kuće, a bolja verzija je taj club koji slušaš kad odeš u klub ... tek sam pre neki dan shvatila da i club ljudi slušaju kod kuće" ... i ja puknem od smeha najstrašnije (mada mi je bilo neprijatno posle) ... a ona nastavlja "Imam ja mnogo remixa, pa mogu da ti dam da preslušaš ako hoćeš. Imam bar 20tak-30tak ukupno od raznih izvođača" .. Sa sreća pa je naišao bus, mislim da ne bih izdržao još dugo :D

Izjava 2:
Na poslu koleginica priča sa kolegom na koga se loži (mada negira tu ložanu)
Koleginica: Ja sam Ovan. To ti verovatno govori dosta o meni kao osobi. :blush:
Kolega: Naravno. Da te je lako izmanipulisati, čim veruješ da položaj nama najbliže patuljaste zvezde i njenih satelita u trenutku tvog rođenja potpuno opisuje tvoj život ...
Koleginica: Ali ... ne kažem da ja baš slepo verujem u to. Više onako zabave radi, da prekratim vreme na poslu ...
Kolega: ... i da vreme predviđeno za odmor i usavršavanje na poslovnom planu traćiš na nešto nepotpuno, nedokazano i krajnje irelevantno.
Kolegnica: Pa dobro! To što sam završila dva astro-kursa ne znači da definitivno verujem u horoskop!!!!
Korisnikov avatar
By sing&dunum

off: meni je ceo taj razgovor (2.) smeshan... :lol: , a profesorka je ipak, mora se priznati, napredna (za svoje godinice) ukoliko zaista ima + slusha 30 "house-club-remixa"...:lol:
Korisnikov avatar
By DarkStar
... danas na poslu...

umesto da kažem: "... Uz stepenice pa levo, uđite u čekaonicu i sačekajte da vas prozovu"
ja sam rekao: "Uz hodnik pa levo niz stepenice i izađite napolje"

XD

eto koliko sam bio premoren danas :lol:
Korisnikov avatar
By Delete
Iz mraka, pored seoskog puta, istrci neka zivotinja pred auto, tako sam se trudila da je izbegnem, da su svi ugruvani izasli na kraju.
I pita nas drug kako smo putovali, a ja, ubedjena da je izbegnuta zivotinja bilo lane, odgovorim da smo, uz malo srece mogli imati divljac za veceru.
Sva 4 putnika iz automobila su u isti glas rekli da koza nije divlja zivotinja. :doh:
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by Azdaja
najveca pickica na forumu je delete, ali se kurci tu i tamo :pucaodsmeha:
I ako si mislila da pickica nece znati da ti adekvatno odgovori na ovu uvredu :kakodane: ...bila si u pravu. :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
----- says (19:01):
bože retardaaa

emo_haos_ says (19:01):
ko?
koliko komada?

------ says (19:02):
kolega poslo na grupu mail od 4 MB u kojem reklamira cipele i čizme švercovane koje prodaje

obozavam ga
Korisnikov avatar
By Myto
Deletici su ukrali sorts na bazenu i posto nije imala sta da obuce, vozila je u kupacim gacama. Na ulazu u grad, saobracajna policija nas je zaustavila zbog brze voznje i Deletica izlazi iz auta i izgovara cuveno "vidite da ni gace nemam, morala sam da obucem sorts, jos mi vi naplatite kaznu jer sam zurila kuci zato sto mi je hladno i do sledeceg meseca necu imati ni za gace."

glupi pandur joj odgovara "gospodjo, pa vi vec imate donji ves"
Korisnikov avatar
By mitrandir
Originally posted by Myto
Deletici su ukrali sorts na bazenu i posto nije imala sta da obuce, vozila je u kupacim gacama. Na ulazu u grad, saobracajna policija nas je zaustavila zbog brze voznje i Deletica izlazi iz auta i izgovara cuveno "vidite da ni gace nemam, morala sam da obucem sorts, jos mi vi naplatite kaznu jer sam zurila kuci zato sto mi je hladno i do sledeceg meseca necu imati ni za gace."

glupi pandur joj odgovara "gospodjo, pa vi vec imate donji ves"
Korisnikov avatar
By m..
Odlazim sa zenine gajbe, ulazim u lift, a unutra je vec neki deda s pekinejzerom, pozelim dobar dan, krenem da tepam kucetu, kad deda pokazuje prstom na moju torbu i krece: Sta imas unutra?
Ja: Knjige :nerd:
On: I sta jos?
Ja: Tako neke stvari. :shocked:

Sva sreca pa nije imao vremena da me pita koje su mi boje gace, kolika su mi primanja roditelja i za babin obim struka '68.
Korisnikov avatar
By Combo
Neki deda, znači ne poznaješ ga, tu, iz zgrade?
I nisi imala poriv da mu odgovoriš nekim pitanjem, tipa "Šta se vas tiče šta imam u torbi?"

NULTU TOLERANCIJU sam imao na takve ljude, razvio je i izoštrio vremenom. Dođe mi žao što sad to blago trune i ne koristi se.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Combo
Neki deda, znači ne poznaješ ga, tu, iz zgrade?
I nisi imala poriv da mu odgovoriš nekim pitanjem, tipa "Šta se vas tiče šta imam u torbi?"

NULTU TOLERANCIJU sam imao na takve ljude, razvio je i izoštrio vremenom. Dođe mi žao što sad to blago trune i ne koristi se.
Ne znam coveka. Zena ga je sretala par puta u liftu (velika zgrada), tvrdi da je neki tezak mizantrop, da jedva nesto promrmlja kad mu kaze 'dobar dan'. valjda sam mu ja bila zabavnija.

Nije mi palo na pamet nista da mu kazem, sve se to jako brzo odvilo, a ja sam bila potpuno zbunjena pitanjem, nisam ni stigla da se snadjem. da jesam, verovatno bih mu rekla da imam smajser u torbi. :lol:
Korisnikov avatar
By Combo
Ili ono ekspresno odbrusivanje ILI nešto tako, tipa mrtvo kuče (zbog pekinezera), epruvete svinjskog gripa i sl.

Ne može da me pita takve stvari pa ne znam kolko da sam mu simpatičan.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nakon ugovorenog date-a preko phona okrece se ka meni: "trebalo bi da se zove Marko"

Korisnikov avatar
By Dr. M
On: Moram da kupim kremu za hemoroide.

Ja: Sto, otkud tebi hemoroidi?

On: Ma nemam ih, cuo sam da je odlicna za skidanje podocnjaka.

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by emo_haos_
Originally said by blondbrat

... pise mi u horoskopu da ovog leta necu vise biti devica, ulazi mi neki znak...

:pucaodsmeha:
By Kragi
Nađa Higl:
Za nekoliko dana imala sam 1.500 poziva na „fejsbuku“ da budem prijatelj s raznim ljudima, a ja sam prihvatila one koji prete samoubistvom
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!