Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By 7Hz
...ako nemate sa kime ići? :D Ono, kad nemate prijatelja i to, nula bodova...

Naime, čujem od svojih mnogo smarajućih komentara o tome kako stalno čamim doma, kako to nije dobro ni zdravo, bla bla. A inače teško uspostavljam odnose sa drugima jer se bojim vezivanja.... I radije sam sama nego da se moram prilagođavat nekome s kim nemam ništa zajedničko.

Ne znam, nisam od onih što sportuju i hodaju po teretanama, jednostavno nema vani ničega što bi me zanimalo. A ni treštavi klubovi me ne privlače - jednom sam se prisilila da odem u novi Rush (ovi iz Zgb. će znati šta je to) i bilo mi je grozno. :D Ono, svi sa nekim, svi u nekom klanu a ja sama i ne znam se igdje ubacit jer ni ne funkcioniram tako...

Jedino da odem nekad u knjižnicu, ali čitanja i umovanja zasitim se prije ili kasnije. Prošećem i psa, samo to već radim automatski... I ne volim se previše približavati drugim psima jer me već dvaput napao američki staford, a i vlasnika često ima tulavih... :D

Što biste vi radili vani da ste sami? Dajte pomognite socijalnoj tuki i sipajte neke ideje....

Tnx :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Ovo:

Obrati pažnju i na tekst pesme.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja kad nemam s kim krenem sam da setam npr kosutnjakom (shuma/park), gradom, ada, bilo gde gde mi se ide. uzmem i neki od svojih standardnih nosivih obroka pa ponesem (tipa indijski orah, ili dve banane i pola litra cokoladnog mleka) i sednem negde gde mi se svidja i pojedem. il uzmem kafe u kesici i vodu pa promuckam usput i tako pijuckam. ako je lepo vreme super je. bas je super zapravo. potpuno neizlazenje ubija, znam iz iskustva. mada pre je razlog ubitacan a ne samo neizlazenje. al izaci negde random, videti nesto novo, osetiti nesto lepo, to je lekovito za učmajali mozak.

random socijlalizacija i zapocinjanje iste na random mestima su meni nocna mora.

kad mi neko pridje postanem ovakav u milisekundi

Slika
Korisnikov avatar
By elizevin
Zasto ne probas da upises neki kurs? Ne mora biti fizicka aktivnost ako ti se to ne dopada, mozes upisati jezik ili grncariju ili shivenje. Obicno je to prirodna situacija za upoznavanje novih ljudi sa kojima u startu imas zajednicku temu. Ne morate postati BFF, ali ljudi su socijalne zivotinje i socijalni kontakt nam je fundamentalan za mentalno zdravlje.
Korisnikov avatar
By HalfJack
Uglavno odem na koncerte, mjuzu koja mi se dopada. Inače možda izložbe, sajam hrane, rakijarnice (mhm). Choco festovi i slično. Ovi uobičajeni random izlasci su meni uglavnom pušiona i to mi se ne dopada. A kamoli da još plaćam upade da bi mi puštali cajke. Njet.
Korisnikov avatar
By .:Q:.
volim da hodam ili vozim bajs po delovima grada u kojima nisam ranije (ili skoro) bio
Korisnikov avatar
By elizevin
Daj priliku stvarima :D Idi na neku aktivnost mesec dana, pa ako ti se ne dopadne promeni je za neku drugu sledeci mesec i tako sve dok ne nadjes nesto sto ti se dopada.
Ja sam tako krenula na irski ples - prvih tri-cetiri meseca sam imala mindset: nije mi jos dosadilo, idem jos jedan mesec, a onda sam skontala da ne nameravam da prestanem, i voila - dve godine kasnije :D

Takodje, nije sve kompeticija. Nemoj svoje slobodne aktivnosti posmatrati kroz tu prizmu, jer ces samo osecati pritisak. Neki put je zaista poenta zadovoljstvo :)
Korisnikov avatar
By 2kune
ja bi bila sretna ali ne mogu jer sam žalosna... :D
ja bi se nečim bavila ali me ništa ne zanima... :D
ja bi se družila ali mi svi idu na živce i ne želim se nikome prilagođavati... :D
ja bih se u nečemu okušala ali me strah da će svi u svemu biti bolji od mene... :D
itd, itd, itd... :D

što ovdje ne valja? :merlinka: pa jasno je na prvi pogled! :eureka:
kad pričaš prežalosnu priču svog života odjebi ovaj jebeni smajlić -------> :D
samo stisni zube i odbaci ga odrješito i vidjet ćeš da će sve biti bolje... :snob:
Korisnikov avatar
By 7Hz
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2730537#p2730537]2kune napisao:[/url]ja bi bila sretna ali ne mogu jer sam žalosna... :D
ja bi se nečim bavila ali me ništa ne zanima... :D
ja bi se družila ali mi svi idu na živce i ne želim se nikome prilagođavati... :D
ja bih se u nečemu okušala ali me strah da će svi u svemu biti bolji od mene... :D
itd, itd, itd...
Nije baš tako jer sam dosta toga pokušala. Tako da je bespredmetno ovo tvoje bagateliziranje tuđe situacije u kojoj se nalazi osoba koju ne poznaješ...

Ako ti se topik ne sviđa i ako nemaš šta konstruktivno za reći onda ga preskoči, umjesto da sudiš i dočekuješ me na nož.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
kome ti hoćeš da udovoljiš tim izlascima, sebi ili onima koji ti čantraju?

meni se iz ove teme čini da tebi zapravo odgovara tako kako trenutno živiš i ne bi ništa da menjaš a misliš da bi ipak trebalo kad čuješ druge ali tebi ipak nije do toga i onda hoćeš nećeš hoćeš nećeš i na istom si koja god ideja da ti se servira.
ili pređi preko sebe da ti je ipak potreban neko za druženje ili iskuliraj sve koji ti to savetuju. ukratko
Korisnikov avatar
By gossip
kod mene periodicno,nekada "pustim korenje" kod kuce,a nekada sam svuda samo ne kod kuce
Korisnikov avatar
By 2kune
Ovo mi je sada postala jako zanimljiva tema... Da li se , s obzirom na okolnosti, sada nešto promjenilo? Da li se razmišlja malko drugačije? Morti se poredak bitnih stvari za izići van malko prodrmao?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!